Selam hanımlar aranızda bebek yazlık kıyafet uygulama(gardrops)koyan varsa 9 12 aylık bana çok lazım 3 4 parçayla idare ediyorum.ozelden yazarsa Allah razı olsun.lutfen saçma yorum yazmayın benim sıkıntım bana yetiyo🤦
♡♡♡♡
😊
Nerde oturuyorsun canım benim çok yok ama olduğu kadar bolusuruz yakinsan birde kız kıyafetleri bendekiler
Sakarya'da olsun zıbın olursa çok iyi olur benim için.rabbim razı olsun
Ama çok uzaksın ben Maraştayim
Tamam olsun kismette yok demekki bizim nasibimiz olsa bulur bizi gene de Allah razı olsun güzel dusuncene saol
Kiz dolaptan alacağına git pazar gez yemin ederim çok güzel kıyafetler var ben atlasa gecen aldim kot pantolonlar tanesi 50 tl civilin markasi 😂 bende böyleyim giderim 2 bin veriri bir takım alirim giderim 50 tlyede alirim yeterki begeneyim
@Yamukprenses İstanbulda Bakırköy, Kadıköy gibi ilçelerde sosyete pazalarları var. Markaların ihracat fazlası, sezon sonu ürünleri ya da hafif defolu olan mallar hep satılıyor. Orada da çok uyguna bulursunuz.
Belli günlerde mi kuruluyor peki bu pazarlar biz oraları da gezeriz diye gittik ama bulamadık ya isim bilmediğimiz için
Bakırköydeki perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri var.
Kadıköydeki salı ve cuma olması lazım ama yanlış da olabilir. Orada oturanlar varsa sorup teğit edersiniz. Başka semtlerde de var bu arada. Sormak lazım.
@Yamukprenses evet hergun biryerde pazar kurulur cumartesi niluferde o en çok satan yeridir hergun biryerde vardır benim evime yakın olanda cuma günü kuruluyor büyük.kucuk ne ararsan var bazen markalarda geliyor
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun ❤️
Keşke gitmeden önce sorsaydım yaaa
Benim bebe küçük henüz. Allah yardımcın olsun. E bebekte kampanya takip etsen aslında 7 tanesi 350 idi geçen
Keşkem haber vereydin
Şehre göre degisiyomu acaba ben geçen hafta hastane için gittim öğle arasiydi 2 zıbın 400 TL di başkada gormedim tulumlar 500tl di suan alamam o fiyatlara bı kaç lif satıyorum hemen yerine biseyler almaya çalışıyorum.saglikla büyüsün bebeğinde saol
Büşü aklımda olsun balım Bi dahakine yazarım buradan.
Canım e bebek uygulamayı indir. Orada sık sık indirim oluyor. 100 liraya kadar tişört vardı
18 24 aylık var istersen herhangi bir ücret talep etmiyorum senden
Allah razı olsun 18 24 ay var elimde ama çok büyük geliyo Allah razı olsun düşüncen icin
Merhaba canım erkek se bebeğin ben alabilirim ücretlide alabilirim
Bebe giyim mağazalarinda önceki sezonlardan kalma yada tek kalmış kıyafetler oluyor hiç gezdin mi
Sakaryada nerde oturuyorsun daha geçen verdim bi poşet bilseydim yarısını sana verirdim :( bende sakaryadayim
Gevye diye bir yer varmı? Yoksa yazım hatası mı? Erenler,Karapürçek,Akyazı bunları hep biliyorum ama onu ilk duydum. Ad mı değişti acaba?
Gencanne25 reklamdan dünden beri kalktı.Allah razı olsun ❤️☺️
Lök diye atladım ama Geyve Pamukova tarafında,senin söylediğin yerlere ters belki o yüzden duymadın
Geyve canım gormedim
Tşk ederim ☺️ Bidaha gidince dikkat edicem
@A&H&M Rica ederim cnm❤️
Evt cnm Geyve uzak
Keşke yakın olaymışız bende çok var.
Facebook kullanıyormusun cnm
Yok hiçbirini kullanmıyorum
Kulansaydin orda ücretsiz veren bir sayfa var benimda durumum fazla yok oğluma oradan ücretsiz veren çok oldu
Yok valla yuklesemde eşim kızar saolasin
Sende sağol
Bacım benim ikizlerim var. Yürüyeç postundan beri dikkat ediyorum sana. Bir çok şeyini çocukların abime,kaynıma sakladık belki kullanır diye. Ben Trabzondayım. Otogara gitmem sıkıntı, yakınımda Aras kargo var. Yine de bi aklında olsun seninde benimde. Olaki birinin yolu düşerse yollamak isterim ama öbür türlü seçenek bunlar
Allah razı olsun yürüteç buldum pembe ama olsun.aras kargo burdada var rabbim kolaylık versin ikiz zor
Bulamazsan eğer,kargoyla istersen yazarsın bana. Abim ,kaynım dedim ama kimin kısmetinde varsa artık
Tamam bizim kismetimide varsa gelir ulaşır inşallah
İnşAllah cnm
Merhaba bende şimdi post açtım ücretsiz erkek çocuk kıyafeti ihtiyacı olan yazabilir 3.4.5.6 yaş elimde kıyafet var
Benim oğlum 3.5 yaşında erkek çocuk kıyafeti ihtiyaç var lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Türkeş benim vesilemle bu bayana verirmisin büyük onunki Allah razı olsun
Allah razı olsun güzel kalbinden öpüyorum rabbim ne dileğin varsa kabul etsin dert keder vermesin
Amin benim şuan küçük ihtiyacım var ve gerçekten kimsenin hakkına girmek istemem inşallah size ulasir
Allah razı olsun işallah
Canim hesap numaran varsa o sekilde yardimci olayim ben
Evet ozelden yazarsan sevinirim.
Benimde kızım 6 oğlum 3.5 yaşında benimde kıyafete ihtiyacım var Allah yardımcımız olsun
1,492,234 soru
24,382,431 cevap
348,831 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın