0 oy
919 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

Selam hanımlar aranızda bebek yazlık kıyafet uygulama(gardrops)koyan varsa 9 12 aylık bana çok lazım 3 4 parçayla idare ediyorum.ozelden yazarsa Allah razı olsun.lutfen saçma yorum yazmayın benim sıkıntım bana yetiyo🤦

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

eger senin kismetinde varsa fizandan gelir ama gelir Allah razı olsun inşallah 🤲 
(1,973 puan) tarafından

♡♡♡♡

tarafından

😊

-Reklam-
0 oy
(34,599 puan) tarafından

Nerde oturuyorsun canım benim çok yok ama olduğu kadar bolusuruz yakinsan birde kız kıyafetleri bendekiler

tarafından

Sakarya'da olsun zıbın olursa çok iyi olur benim için.rabbim razı olsun 

(34,599 puan) tarafından

Ama çok uzaksın ben Maraştayim 

tarafından

Tamam olsun kismette yok demekki bizim nasibimiz olsa bulur bizi gene de Allah razı olsun güzel dusuncene saol

0 oy
(5,877 puan) tarafından

Kiz dolaptan alacağına git pazar gez yemin ederim çok güzel kıyafetler var ben atlasa gecen aldim kot pantolonlar tanesi 50 tl civilin markasi 😂 bende böyleyim giderim 2 bin veriri bir takım alirim giderim 50 tlyede alirim yeterki begeneyim

(4,304 puan) tarafından

@Yamukprenses İstanbulda Bakırköy, Kadıköy gibi ilçelerde sosyete pazalarları var. Markaların ihracat fazlası, sezon sonu ürünleri ya da hafif defolu olan mallar hep satılıyor. Orada da çok uyguna bulursunuz. 

(1,793 puan) tarafından

Belli günlerde mi kuruluyor peki bu pazarlar biz oraları da gezeriz diye gittik ama bulamadık ya isim bilmediğimiz için 

(4,304 puan) tarafından

Bakırköydeki perşembe, cuma, cumartesi ve pazar  günleri var.

Kadıköydeki salı ve cuma olması lazım ama yanlış da olabilir. Orada oturanlar varsa sorup teğit edersiniz. Başka semtlerde de var bu arada. Sormak lazım. 

(5,877 puan) tarafından

@Yamukprenses evet hergun biryerde pazar kurulur cumartesi niluferde o en çok satan yeridir hergun biryerde vardır benim evime yakın olanda cuma günü kuruluyor büyük.kucuk ne ararsan var bazen markalarda geliyor

(1,793 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun ❤️

Keşke gitmeden önce sorsaydım yaaa

0 oy
(15,970 puan) tarafından

Benim bebe küçük henüz. Allah yardımcın olsun. E bebekte kampanya takip etsen aslında 7 tanesi 350 idi geçen 

(6,767 puan) tarafından

Keşkem haber vereydin 

tarafından
+1

Şehre göre degisiyomu acaba ben geçen hafta hastane için gittim öğle arasiydi 2 zıbın 400 TL di başkada gormedim tulumlar 500tl di suan alamam o fiyatlara bı kaç lif satıyorum hemen yerine biseyler almaya çalışıyorum.saglikla büyüsün bebeğinde saol

(15,970 puan) tarafından

Büşü aklımda olsun balım Bi dahakine yazarım buradan.

Canım e bebek uygulamayı indir. Orada sık sık indirim oluyor. 100 liraya kadar tişört vardı

0 oy
(5,440 puan) tarafından

18 24 aylık var istersen herhangi bir ücret talep etmiyorum senden

tarafından

Allah razı olsun 18 24 ay var elimde ama çok büyük geliyo Allah razı olsun düşüncen icin

(190 puan) tarafından

Merhaba canım erkek se bebeğin ben alabilirim ücretlide alabilirim 

0 oy
(1,738 puan) tarafından

Bebe giyim mağazalarinda önceki sezonlardan kalma yada tek kalmış kıyafetler oluyor hiç gezdin mi 

0 oy
(4,063 puan) tarafından

Sakaryada nerde oturuyorsun daha geçen verdim bi poşet bilseydim yarısını sana verirdim :( bende sakaryadayim

(3,742 puan) tarafından

Gevye diye bir yer varmı? Yoksa yazım hatası mı? Erenler,Karapürçek,Akyazı bunları hep biliyorum ama onu ilk duydum. Ad mı değişti acaba?

Gencanne25 reklamdan dünden beri kalktı.Allah razı olsun ❤️☺️

(346 puan) tarafından

Lök diye atladım ama Geyve Pamukova tarafında,senin söylediğin yerlere ters belki o yüzden duymadın 

tarafından

Geyve canım gormedim

(3,742 puan) tarafından
+1

Tşk ederim ☺️ Bidaha gidince dikkat edicem

(4,063 puan) tarafından
+1

@A&H&M Rica ederim cnm❤️

Evt cnm Geyve uzak

0 oy
(6,228 puan) tarafından

Keşke yakın olaymışız bende çok var.

(190 puan) tarafından

Facebook kullanıyormusun cnm

tarafından

Yok hiçbirini kullanmıyorum 

(190 puan) tarafından

Kulansaydin orda ücretsiz veren bir sayfa var benimda durumum fazla yok oğluma oradan ücretsiz veren çok oldu 

tarafından
+1

Yok valla yuklesemde eşim kızar saolasin

(190 puan) tarafından

Sende sağol 

0 oy
(3,742 puan) tarafından

Bacım benim ikizlerim var. Yürüyeç postundan beri dikkat ediyorum sana. Bir çok şeyini çocukların abime,kaynıma sakladık belki kullanır diye. Ben Trabzondayım. Otogara gitmem sıkıntı, yakınımda Aras kargo var. Yine de bi aklında olsun seninde benimde. Olaki birinin yolu düşerse yollamak isterim  ama öbür türlü seçenek bunlar

tarafından

Allah razı olsun yürüteç buldum pembe ama olsun.aras kargo burdada var rabbim kolaylık versin ikiz zor

(3,742 puan) tarafından

Bulamazsan eğer,kargoyla istersen yazarsın bana. Abim ,kaynım dedim ama kimin kısmetinde varsa artık

tarafından

Tamam bizim kismetimide varsa gelir ulaşır inşallah 

(3,742 puan) tarafından

İnşAllah cnm

0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba  bende şimdi post açtım ücretsiz erkek çocuk kıyafeti ihtiyacı olan yazabilir 3.4.5.6 yaş elimde kıyafet var 

(8 puan) tarafından

Benim oğlum 3.5 yaşında erkek çocuk kıyafeti ihtiyaç var lütfen bana yardımcı olurmusunuz

tarafından

Türkeş benim vesilemle bu bayana verirmisin büyük onunki Allah razı olsun 

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun güzel kalbinden öpüyorum rabbim ne dileğin varsa kabul etsin dert keder vermesin

tarafından

Amin benim şuan küçük ihtiyacım var ve gerçekten kimsenin hakkına girmek istemem inşallah size ulasir

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun işallah

0 oy
(1,973 puan) tarafından

Canim hesap numaran varsa o sekilde yardimci olayim ben

(1,973 puan) tarafından

Evet ozelden yazarsan sevinirim. 

0 oy
(8 puan) tarafından

Benimde kızım 6 oğlum 3.5 yaşında benimde kıyafete ihtiyacım var Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 763 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Damliskooo (1,258 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 179 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.

Kategoriler