+1 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında her gece ayni saatte kabus görüyor sanırım uyku terörü,  ama rüyanda ne gördünde korktun dediğimde her defasında sallanma kelimesini söylüyor , yatağım sallanıyor lamba sallanıyor yıldızlar sallanıyor gibi, acaba bunu bilinçli şekilde mi söylüyor yoksa her gece aynı rüyayı mi görüyor neyden etkilenmiş olabilir anlayamadim

5 Cevaplar

+3 oy
(2,390 puan) tarafından

2 aydır ben ne çektim Allah bilir benm kızımda öyle halada öyle hoca götürdüm doktora götürdüm birseylerden kokrmuş ondan yapıyor kafa yemek üzereyim artık gündüz bile kızım anne kapı kapatma gelecekler diyor o derece bayramdan sonra başka şehirdeki pedagoga götürecem sende götür birşeyden korkmuş

(8,067 puan) tarafından

youtube izliosa oluyordur bizim kizda oglanda ayy allahin belalarini engellenmeioda. anaavrat soveyim yorum mesaj atayim dedim yoruma majada kilitli. bilac tane  gerzkali ks beyinli anne baba var kendi cocuklariyla korkucn bideolar cekip kendi cocuklarininkorkuyuyolar yok hirsiz geldi yok bilmmne canavari bilmemkim kagit torba cop adami salk sacma seyler. elif sinem

kuzey bide bi em.besil daha . kendi ccklarini gec diger ccklarinda psiklojilerini bozuyorlar

(2,390 puan) tarafından

Evt kızım bir ara elif sinem izlerdi bir ara Noel Baba'nın korkunç videosunu izledi o ara telefonu fırlattı attı ben bile baktım normal Noel Baba karanlikta camdan bakıyor siyah yüzlü korkunç biri Altan çıkıp bakiriyor ben korktum kızım o ara ağladı bazen tek kalsa sakalı amca geliyor falan diyor telefon artık izlemiyor ama diyor hala etkisinde klmis 

(8,067 puan) tarafından

aynn o nalet seyler korkutuyo. skibi tuvalet. tuvaletin icinden kafa cikio . abuk subuk seyler. bide kayan videolar shortslar. youtuve kids indirdim . inu izlio bayadir. ama babasi arabaya baglio diye onunkinde normal youtube var. babasinjn telefnunu alinca izliyo gene sacma sapan seyleri

(1,336 puan) tarafından

Ay ben korktum okuyunca genelde youtubeden izlediklerkden etkileniyorlar arkadaşının kizida oyledi izleme geçmişinden izledikleri mi engelledi sorunda çözüldü 

-Reklam-
+1 oy
(131 puan) tarafından

Telefon tablet falan izliyorsa oda yapar sallanıyor deyince deprem korkusu geldi aklıma bide 

(48 puan) tarafından

Aklıma gelmedi değil gecen istanbul depreminde ben aşırı korkmuştum benden mi etkilendi acaba diyorum 

0 oy
tarafından

Tel ve tablet yada TV de gorup korkmuştur aynı yasta kızım var gjnduz evde böcek gormusler gece uykusunda bas bas bagırdı yatağımda böcek var dıye

(48 puan) tarafından

Herkeste varmış demekki geneli tv telefondan kaynakli,  niloya rafadan tayfa vs dışında birsey izletmiyorum ama belkide atlamisimdir

0 oy
(1,069 puan) tarafından

Telefon varsa al elinden canım benim oğlan bi ara korktu bi baktım izleme geçmişine korkunç oyun videolarına bakmış normalde takip ederim o ara dikkat etmemişim ondan beri telefonu eline alınca yakınında oluyorum kulağım onda oluyor izlediklerini vs kontrol et

0 oy
(22,321 puan) tarafından

Valla bendede var o uyku terörü lanet bişey  oku bol bol Rabbim korusun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
+2 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
8 cevap 261 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+2 oy