Konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı
Özel arıyorsan Ali Acar öneririm. Tıp fakültesinde özel Emine türe var oda iyi tıpta ücret biraz daha makul
Jule hanım hakkında çok kötü şeyler duydum o yüzden ona hiç gitmedim Ali Acar tıpta nadir hasta alıyor genelde klinikte bakıyor aşırı pahalı ama
Hoş buldum ☺️
Ya gerçekten çok kötü hani nasıl diyim 2 senedir gidiyorum kadın bana hala sen kimdin diyor şikayetin neydi diyor cidden gına gelmişti artık klomen verdi yumurtalıklarımı çok büyütmüş sonra femera verdi çatlatma iğnesi yok olmadı en son şey dedi aşılama yapcaz eeee yumurtalıklar çok büyük yapamayız diğer ay gel sürekli diğer ay diğer ay anca para almak için olduğunu düşünüyorum sonra gittim tüp bebek yapıcaz dedi eşimin doktoru da sakın yaptırmayın daha eşinin yaşı çok küçük dedi 23 yaşındayım ve artık illallah ettirdi bana o yüzden artık gerçekten iyi bir doktor arıyorum
Bi tanıdığım o kadın yüzünden doğumda az daha ölüyormuş bende bir kere kontrol için randevu aldım 9 da aldığım randevuya öğleden sonra bile bakmadı.
Ayyy yok artık Allah korusun yaa
Meram tıp ya Ali acar canım prof zaten adam işinin uzmanının da uzmanı artık
Ayyy evet annem de onun sayesinde hamile kalmış kaaç sene önce ama çok kalabalık olduğunu söylüyorlar
Benim annem de ona ameliyat oldu canım rahim kanseriydi elhamdülillah tabi şifa Allah dan ama gerçekten iyi bir prof
Çok teşekkür ederim canım ❤️🤭
Ben Konya da medicana da Nil hanıma gidiyordum çok memnundum
Teşekkür ederim araştıracağım
Eğer bir anne şevkatiyle muamele görmek istiyorsan sayfiye Nihal Demirköprülüyu öneririm beni psikolojik olarak Cok destekledi uzun zamandır hamile kalmayıordum hsg için gittim yaklaşık 4 aylık bir süreden sonra hsg yapmaya karar verdi o sürede her gittiğimde resmen bir psikolok gibi öğütler verdi beni çok rahat hissettirdi hatta kitap önerdi onu okudum hsgden sonra hamile kaldım uzun bir tedavi sürecimiz olmadı ama eğer sıkıntılı bir durumun varsa daha uzman kişilere gitmeni öneririm tabiki
Pcos var bende hangi hastanede canım çok teşekkür ederim bende hsg ye girdim fakat olmadı benim doktorun ve psikolojinin iyi olması gerektiğini düşünüyorum
1,493,167 soru
24,397,331 cevap
349,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın