+1 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (195 puan) tarafından

Konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
(275 puan) tarafından

Özel arıyorsan Ali Acar öneririm. Tıp fakültesinde özel Emine türe var oda iyi tıpta ücret biraz daha makul

(275 puan) tarafından
+1

Jule hanım hakkında çok kötü şeyler duydum o yüzden ona hiç gitmedim Ali Acar tıpta nadir hasta alıyor genelde klinikte bakıyor aşırı pahalı ama 

(275 puan) tarafından
+1

Hoş buldum ☺️ 

(195 puan) tarafından
+1

Ya gerçekten çok kötü hani nasıl diyim 2 senedir gidiyorum kadın bana hala sen kimdin diyor şikayetin neydi diyor cidden gına gelmişti artık klomen verdi yumurtalıklarımı çok büyütmüş sonra femera verdi çatlatma iğnesi yok olmadı en son şey dedi aşılama yapcaz eeee yumurtalıklar çok büyük yapamayız diğer ay gel sürekli diğer ay diğer ay anca para almak için olduğunu düşünüyorum sonra gittim tüp bebek yapıcaz dedi eşimin doktoru da sakın yaptırmayın daha eşinin yaşı çok küçük dedi 23 yaşındayım ve artık illallah ettirdi bana o yüzden artık gerçekten iyi bir doktor arıyorum 

(275 puan) tarafından
+1

Bi tanıdığım o kadın yüzünden doğumda az daha ölüyormuş bende bir kere kontrol için randevu aldım 9 da aldığım randevuya öğleden sonra bile bakmadı.

(195 puan) tarafından
+1

Ayyy yok artık Allah korusun yaa 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Meram tıp ya Ali acar canım prof zaten adam işinin uzmanının da uzmanı artık 

(195 puan) tarafından

Ayyy evet annem de onun sayesinde hamile kalmış kaaç sene önce ama çok kalabalık olduğunu söylüyorlar

tarafından

Benim annem de ona ameliyat oldu canım rahim kanseriydi elhamdülillah tabi şifa Allah dan ama gerçekten iyi bir prof

(195 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım ❤️🤭

0 oy
tarafından

Ben Konya da medicana da Nil hanıma gidiyordum çok memnundum 

(195 puan) tarafından

Teşekkür ederim araştıracağım 

0 oy
(2,060 puan) tarafından

Eğer bir anne şevkatiyle muamele görmek istiyorsan sayfiye Nihal Demirköprülüyu öneririm beni psikolojik olarak Cok destekledi uzun zamandır hamile kalmayıordum hsg için gittim yaklaşık 4 aylık bir süreden sonra hsg yapmaya karar verdi o sürede her gittiğimde resmen bir psikolok gibi öğütler verdi beni çok rahat hissettirdi hatta kitap önerdi onu okudum hsgden sonra hamile kaldım uzun bir tedavi sürecimiz olmadı ama eğer sıkıntılı bir durumun varsa daha uzman kişilere gitmeni öneririm tabiki 

(195 puan) tarafından

Pcos var bende hangi hastanede canım çok teşekkür ederim bende hsg ye girdim fakat olmadı benim doktorun ve psikolojinin iyi olması gerektiğini düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslihan25. (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,275 göst.
0 oy
6 cevap 540 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,167 soru

24,397,331 cevap

349,840 kullanıcı