+1 oy
448 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (8,036 puan) tarafından

19 Cevaplar

+3 oy
(4,642 puan) tarafından

Çingene roman bunlar 

Onlar için normal böyle şeyler 

(4,642 puan) tarafından

Bi kere tv de görmüştüm iki kadın kavga ediyordu 

Birisi cingeneydi kadın çişini avucuna yapıp kadına atmıştı:)))

-Reklam-
+2 oy
(2,436 puan) tarafından

Böyle bir iğrençlik olamaz🤯

Daha bu sosyal medyada fenomen aşkına neler göreceğiz 🤢

Pesss🤬😡

+2 oy
(2,009 puan) tarafından

Romanlarda bu gelenek var hala

+1 oy
(9,054 puan) tarafından

Hakikaten ben bu devrin insanı değilim galiba ya insanlar nasıl bu kadar akıl dışı iğrenç davranıyor aklım almıyor 

+1 oy
(787 puan) tarafından

Videonun iğrenç liginden ziyade Regl döneminde olmuş galiba bu nasıl kanamak :(

0 oy
(204 puan) tarafından

Nereye kusuyoruz

0 oy
(16,174 puan) tarafından

Tövbeler tövbesi 🙄Ya yapılan yorumlar 🫣🙈

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Bir ara her yerde bekaret raporu alan bi kızın videosu dolanıyordu.eline raporu alan konuşuyordu.onun üstüne başka video tanımam.

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Bizim memlekette de çarşaf kaynanaya verilir görsün diye sadece o gorur ama yemin ederim rezillik nefret ediyorum 

(22,150 puan) tarafından

Hangi memleket orası bizim oralarda da verilirmiş eskiden hala isteyen ve veren var maalesef 

(8,036 puan) tarafından

benim anneminkinide babbem iatemis istanbukun gibeginde . kinu komsu gelio bakacakmis . annem kiyameti koparmis vermem diye o sira  birlik oturuyolar zaten.babam da. basmis bagirmis siz kimsiniz de bole bise istiosunuz diye . konu kapanmis babam izin vermeyince.

(2,039 puan) tarafından

Afyon 

0 oy
(22,150 puan) tarafından

Hayır öyle bir şüphesi mi varmış ki bunu ispata ihtiyaç duymuş bugünde başkaları adına utandık çok şükür 

0 oy
(2,607 puan) tarafından

En realistik yaklaşımla/kadının kadına  bunu yapması🍁🔥

0 oy
(2,557 puan) tarafından

hala uğraşılan şeylere bak 🤦🏼‍♀️ dünkü paylaştığın kapsül az bile böyle kafalara

(8,036 puan) tarafından

aynen iki gundur ust uste bole biseyler cikio karsima😂

0 oy
(1,794 puan) tarafından

Üzücü utanç verici 

0 oy
(2,389 puan) tarafından

Benm yengem kaynanan isteyebilir çarşafı dedi ben direk hayır eşim görüyor ediyor ne hakla istiyor diye eşime söylemiştim gerek yok ben varken kime ne demişti ama arkadaşımın adet demişti ertesi gün evde herkes toplanıyor yaşlı çocuk hepsi görüyor gosteriyorlarmiş erkek bile goruyormuş aşıri sasirmiştim 

Vede benm.meraj ettiğim niye o kadr çok kan var bileğini falan mı kesmiş bu kadr kan gelmiyor ki

0 oy
(18,177 puan) tarafından

Bu kadar çok geliyor mu ya. Ayıptır söylemesi sanki adet kanaması gibi 

0 oy
(22,319 puan) tarafından

Midem kaldırmıyo artık hergün bi saçmalık oluyor ülkemde 

0 oy
(154 puan) tarafından

Konusu açılmışken kendi başımdan geçeni anlatayım bende.

Kaynanam düğün gecesi getirdi bir bez parçası verdi. Ne dediğimi anladın demi bu ne biliyorsun demi dedi. 

Kayinbabam çok sıkıntılı bir adam her an sorun çıkarmaya hazır biri, beni de istemiyordu zaten zengin aile kızı değilim diye. Biz de eşimle karar aldık biz evlenene kadar sorun çıkmasın diye ne derlerse yapalım sonra kendi evimize başka şehire gidecez zaten ailemi senede bir kere gorecegiz alttan alalım herşeyi dedik.

Kaynanamin getirdiği beze de tamam anne anladım dedim. Fakat bilmiyordu ki ben düğün günü adetliydim. Söyleseydim regl olduğumu kötü gözle bakabilirdi vs diye eşimle regl kanımı beze sürüp sabah vermiştim.  Sonra kendi evimizde ilk gecemizi geçirdik 

(1,370 puan) tarafından

Ya nasıl  bakabiliyorlar ben anlamıyorum ki bende de annem önceden gidip yatağı hazırlamıştı beyaz çarşaf filan sermişti ne için yapıldığını bile anlamamıştım sonradan anlattı bende eşime anlattım eşim çok kızdı annesine de kızdı ne saçma sapan adetleriniz var kimse benim kapıma bakmak için gelmesin evlenen benim demişti evlerimiz de ayrıydı kimse gelmedi annem de sakla ileri de birşey olursa kanıtın olur dedi eşim kızdı kaldırdı çöpe attı kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin diye ben kaynana olsam hem gidip bakmaya hem sormaya utanırım midem de kaldırmaz 

(154 puan) tarafından

Benden sonra iki gelin daha geldi biri aileye küs konuşmuyorlardi karşılıklı ona sormamiş bile kaynanam ondan sonra gelen de balayına gidicez biz yer ayirttik dediler kaynanam kavga etti görmedim diye. Benim bir tane gelinim var diyor beni sayıyor seviyor sadece onları kabul etmiyormuş görmedi diye :D bilse ben de kendini kandırdım beni de siler manyak kadın 

(1,370 puan) tarafından

Ya ne kadar saçma bir adet kim çıkarttıysa bunu anlamıyorum da erkek görüyor işte yetmiyor mu çok cahilce geliyor bana ya doktorlar bile diyor bazılarından kan da gelmeyebilir diye kız kandırmak istese bir sürü yolu var diktirmesi adete denk getirmesi erkek seviyorsa zaten her türlü kabul ediyor eskide kalmış diyor eskiden bide o çarşafları balkona o şekilde asarlarmış

(154 puan) tarafından

Aynen çok saçma  hele bide bayrak gibi asılması, sallanması çok ayıp eski kafalı kadınlar var işte hâlâ biz ona denk geldik 

0 oy
(11,146 puan) tarafından

Teyze kusura bakmasın bakirelik kanı gibide değilde neyse sevinmiş sevinsin nede olsa terbiye utanma duygusu yok gerçi romanlarda çok normal 

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Puh pislik kadin neyi kanitliyosun kizinin namusunu mu illa o kanla mi kanitlaniyo namus ne kizlar vardir bekarken bi hata yapip tovbe edip evlenen onlara yazik degil mj bu nasil bi dusunce yapisi ya igrenc kizi neden yuzunu kara cikartacakmis acaba onu anlamak boyle mi oluyo nerden biliyo baska sekilde yapmadigini ayyy ckk sinir oldum midem bulandi igrenclik rezillik hem kendini hem kizini hem damadini herkesi rezil ****** etmis 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 224 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 431 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 652 göst.