0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar postlarimda var bana hırsız damgası vurdular işte ben evden para falan alıp annemlere verdigimi söylediler neyse o günden beri hiç konuşmadık bugün bayram ben küçüklüğümu yapıyım ariyim bayramını kutlayayim Allah sorsun dedim aradım oğlu açtı yenge annem yatıyor dedi kapattık bı daha aramalimiyim sizce 

8 Cevaplar

+6 oy
(794 puan) tarafından

Valla size helal olsun. Bana şu muameleyi yapacak olan insanlarla asla muhattap olmam . Kendilerini affettirmek için çok büyük şeyler yapmaları lazım ki tekrar görüşelim. Sen kalkmış bide kendin aramissin valla helal olsun. Ben mi çok kinciyim siz mi yufka yüreklisiniz bilmiyorum. 

(95 puan) tarafından

Bana çok yaptılar ya yinede ilk adım atan hep ben oldum o görümcem bana küfürler etti biraz zaman sonra yine ben aradım 10 senedir çok çektim ya hala çekiyorum 

(22,853 puan) tarafından
+1

Yanlış anlamayın beni ama suçu birazda kendinizde mı arasanız bir duruşunuz olsun size küfür eden birini arayacak ne yaşadınız bilmiyorum ama onu aramak canım hiç önemli değil ne zaman istersen bana küfür edebilirsin demekle eş değer annen değil kardeşin değil ki yeri geldiğinde onlara bile rest çekebilmeli insan. Bir insan sana en fazla bir kez iki kez yanlış yapabilir hala konuşuyor buna izin veriyorsan artık bu senin tercihin olur 

(95 puan) tarafından

Gerçekten öyle ama eşim için yaptım uzatma olsun dedi öyle oldu 

(4,876 puan) tarafından

Senin tarafından biri eşine küfür etsin iftira atsın eşin napiyo bakalım. Valla eş mes bı yere kadar kendi kıymetini kendin bileceksin. Ki sen de bilmiyorsun anlaşılan hala arayayım mi diye sorduguna göre. Bu gidişle zaten daha Cook küfür hakaret isitirsin

-Reklam-
+3 oy
(8,175 puan) tarafından

Sen görevini yapmışsın bence yeterli 

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Ben aramazdım değil ikinciye birinciyi de aramazdım büyük büyüklüğünü biliyor mu ki küçükten saygı ilgi bekliyor. Bana hırsız diyen veya imasını yapan insanla komuşsam konuşsam bir tek cenaze ve durumunda konuşurum o da insanlığımdan olur 

(95 puan) tarafından

Kız kardeslerimde öyle dedi hani bi tek ceneazede dedi sana bunu yapipta dedi bilmiyorum içim yana yana yinede aradım ben den vebal gitsin  dedim

0 oy
(766 puan) tarafından

Hayır tabiki arama. Sence annesi yatıyor muydu gerçekten

(95 puan) tarafından

Hayır her bayram sabah erkenden ben ararım kocası falan bayram namazına gider yani 10 sendedir böyle bugün yatıyor. Dedi 

0 oy
(2,689 puan) tarafından

Hanimliginizi  nasıl raf ömrü var ❤️bilmiyorum fakat şu durumda onları yırtarım yirtikdan sonrada yoksayarim hem kebab yanmasın hem şiş o işleri gecicen sabrm yok tahammülüm de yok

(95 puan) tarafından

Keşke bende öyle olsam su küserim bu darilirmi bune düşünür diye diye bu hale geldim 24 yaşındayım ve hayata yaşama sevincim yok öyle soğudum herseyden yaşamaktan 

(2,689 puan) tarafından

30yasindayim minyonlugumu bu huyuna borçluyum.herkesden bitane ..ben uzuluyorsam onuda üzerim 💯🤪

0 oy
(22,579 puan) tarafından

Ara bacım. Git elini ayağını da öp daha. 

Kendi degerini bu kadar küçültme bence .

(95 puan) tarafından

Benden vebal gitsin diye aradim

(22,579 puan) tarafından

Neyse sen fazlasıyla iyiliğini yapmışsın. Bak fazla alttan alırsan da demek ki hırsızlık yaptığı doğru ki bu kadar alttan alıyor derler. Benden söylemesi. 

(95 puan) tarafından

Tm sağolun cnm

0 oy
(3,020 puan) tarafından

Gerçekten anlamıyorum ben sizi yani hırsızlık ile suçlamışlar daha ne yapmalılardı bence biraz gurur önde olmalı aramamalıydın 

0 oy
(200 puan) tarafından

Niye arıyorsun ki? A buz bişey değil yaptıkları

(95 puan) tarafından

Öyle ama insanlik bende kalsın dedim açmadı dahada aramam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
17 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 319 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,311 cevap

328,232 kullanıcı

...