Bebeğimi ajansa kayıt etmek istiyorum izmir de varsa bildiğiniz İstanbul da olur
Ya beni yanlış anlamayın ama ben böyle işlerin çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum. Büyüyünce belki razı olmayacak sizden. Öte yandan küçücük çocukların medyatik olması hiç onların kaldırabileceği şeyler değil. Siz anne babası olarak en iyisine karar verirsiniz elbet ama mutlaka bir pedagog görüşü de alınmalı bence çocuk oyunculuğu için...
bende cok heves etmistim. cocukluktan baslasa dizi mizi sektore hayati kurtulur iki kelime soyleyip milyonluk reklamlar yapar ilerde sansi yaver gderse . kendinide bizide kurtarir. ama benim cocuklarim huysuz aglak zirlak. hayatta kabul etmezlerdi cekime falan sakin vocuk isterler bence
Ben çok karşıyım o işe ya. Komple yasak olmalı bence çocuk oyunculuğu. Setler falan hiç onlara göre değil bence. Öte yandan şöhret gerçekten pek sandığımız gibi değil, özellikle çocuklar için şöhret sonrası büyük yıkım. Ben istemezdim 😏
Ya valla güld@agfarmindia orumuna @indigo pedagog ne diyecek 😀 18 yaşına kadar zaten anne baba sorumlugunda degilmi cocuklar ilerde Ya teşekkür ederse alt yapıyı hazırladın diye 😁 sanki onları üzerinde aileler paramı kazanıyor
Sette çalışan tüm çocuk oyuncular pedagog gözetiminde çalışıyor. Öyle kafasına göre anne baba sete götürmüyor.
Allah allah İstanbul.8cin mi geçerli bu 😅 bursada böyle birsey yokta
Kısa çekimdir. Kızılcık Şerbeti de oynayan erkek bebek arkadaşımızın yeğeni onların pedagogları var. Diğer kız çocuk oyuncunun da.
Demekki pedagog da izin veriyormuş ki oynuyorlar zaten çocuğunu sağlıksız gören birey neden gidip oyuncu yapsin
Tam de bu nedenle pedagog görüşü alınmalı dedim zaten.
Aslında diziler falan değil benim istediğim reklam katalog lansman seslendirme gibi yani bebek ve çocukluğunda olursa bunlar olsun istiyorum dizi film büyüdügünde kendi bileceği iş bebeğim şuan 9 aylık daha
Bilemedim bacım ben çocuk işçiye karşıyım 😛
Ben medyatik olsun istemem. Herhangi bir yerde fotoğrafını bile paylaşmıyorum çocuk o diye. Büyüyünce kendi isterse paylaşır
1,486,985 soru
24,308,961 cevap
344,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın