+2 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz benim psikolojim çok bozuk çok mutsuzum hiçbir şeyden keyif alamıyorum hep böyle insanlara karşı kötü şeyler düşünüyorum ailem de öyle onlara karşı da çok kötü şeyler düşünüyorum sanki bana cinsellik olarak herkes bir şey yapacakmış gibi hissediyorum ailem karışık bitti hakaret küfür her şey var benim de zaten psikolojim bozuk hiç kimseyle geçinemiyorum kendimi beğenmiyorum kendimi çok çirkin görüyorum ailemle yapamıyorum böyle yalnızlığa alışmışım mesela ailemle oturup sofrada yemek yiyemiyorum rahatsız oluyorum şimdi ortak bir ev tuttum bir odanın içinde kalıyorum kendimi daha da kötü hissediyorum bilmiyorum psikolojin çok bozuk ne ailemle yapabiliyorum yine de yalnız yapabiliyorum bir odanın içinde bu kadar çok daralıyorum ki işe gidiyorum psikolojim bozuk olduğu için iş hayatında da zorluk çekiyorum ailemden uzak durmaya çalışıyorum çok sıkıntılılar ama ben kendimi çok kötü hissediyorum çok yalnız hissediyorum hep böyle ilerisini düşünüyorum ne zamana kadar böyle tek başıma ayaklarımın üstünde durabilmeyi başarabileceğim ileride bir gün bir şey olursa annemlerin kapısına dönmekten korkuyorum çünkü ben evde olunca onlar da huzursuz oluyor ben de hep böyle içimde endişe korku oluyor acaba çalışamazsam ben ne yaparım ne ederim 3 güne enerjik başlayamıyorum Sabah uyanıyorum orada yalnız kalmaktan korkuyorum sıkılıyorum daralıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum arkadaş çevrem de yok olsa da psikolojim bozuk insanlarla anlaşamıyorum ben çok kötüyüm kendimi çok güçsüz hissediyorum yolda yürürken kendimi zor götürüyorum ne yürümek istiyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor yapamıyorum sanki böyle dokunduğum her şeyi canımı yakıyor böyle bir şeylere dokundukça hani böyle iş yapacağım mesela bardak çanak olsun dokunduğum her şey tuhafıma gidiyor ben çok kötüyüm artık ölmek istiyorum yolda yürürken arabalar geçince ölümlü şeyler çekiyor aklımdan 

16 Cevaplar

+8 oy
(22,276 puan) tarafından

Senin ciddi anlamda tedavi görmen lazım kendini kurtarmak istiyorsan psikolojik yardım al ilaçla tedavi gerekirse hastane ortamı ama ihmal etme

-Reklam-
+3 oy
(29,862 puan) tarafından

İbadetlerine dikkat et  Rabbime yonel 

+3 oy
(1,418 puan) tarafından

Çaresi namaz kılıp Allah'a sığınmak

+2 oy
(3,209 puan) tarafından

Seni bu kadar kötü yapan ne ?? Neden bunu kendine yapıyorsun destek alabilirsiniz bu kötü bişey değil 

(51 puan) tarafından

Cnm açıklamaya yazdım durumumu bu elimde olan birşey değil ki kaç kere psikiyatriye gittin artık benim için psikiyatri bir çözüm değil ben takıntılığım yüzünden kendi kendime hasta ettim kendimi çok yükseklerde gördüm ama ben çok kötüyüm ben normal insanlar gibi davranmıyorum mesela insanları gördüğüm zaman görmek istemiyorum insanlara çok bakıyorum yolda yürürken çok zorluk çekiyorum hep böyle dükkanlara bakıyorum kaldırımlara bakıyorum ama öyle normal insanların baktığı gibi değil sanki her şeyi de gözün varmış gibi her şeyi bana tuhaf geliyor hep yanlış şeyler düşünüyorum ben çok kötüyüm kafayı yiyeceğim artık böyle hastaneye yatmak istiyorum Ömür boyu yatabileceğim bir hastane istiyorum çıkmak istemiyorum yaşamak istemiyorum bu hayatı hep böyle endişe kaygı içindeyim benim sonum ne olacak sığınabilecek bir limanım yok olsa da bile ben yapamıyorum ben normal insanlar gibi hayatta olamıyorum çok düşünüyorum sürekli düşünüyorum artık düşünmekten kafayı yedim bir de bir insan beni gördüğü zaman direkt ne düşündüğümü ya da sıkıntılı bir insan olduğumu hissediyorum hani böyle evlenip de bir hayat kurmak gibi bir cesaretim de yok çünkü yapamam ben kendime bakamıyorum ben hastaneye yatıp bana ölene kadar baksınlar istiyorum çünkü evlenip de başkasının hayatına da mahvedemem zaten evlilik yürütemedim

(3,207 puan) tarafından

Canım bırı sonradan mı böyle oldun pekı oncellıkle sormak ıstedıgım

(51 puan) tarafından

Sonradan oldu

(1,403 puan) tarafından

Majör depresyon yaşıyor gibisin 

+1 oy
(68 puan) tarafından

Destek al cnm bende ölmek istiyorum keyif alamıyorum ya mutsuzluk sendromu var bende 

+1 oy
(4,770 puan) tarafından

Depresyondasin sanırım bir psikiyatra gitmelisin muhakkak

+1 oy
(170 puan) tarafından

Psikaytriye değil psikoloğa gidin yani ilan değil de dertlerinizi anlatacagınız kişiye ne güzel çalışıyormussunuz hafta sonu için spora yazılabilirsiniz özellikle pilates çok çok iyi gelir antidepresan gibidir deneyin derim kendinizi beğenmiyorsanız ufak tefek değişikliklet yaptırabilirsiniz. Ailenizle iyi geçinin gülün eğlenin onlar sizi seviyorlardır şeytanın size vesvese verdiğini düşünüyorum duymayın ve sizi mutlu edecek şeyleri yapın her gün mesela bazı insanı bir hayvana mama vermek sevmek mutlu eder bazısını doğada yürümek bazısını yaşlılar ile sohbet etmek neyi seviyorsanız onu yapın hayata yeniden başlayın

+1 oy
(5,453 puan) tarafından

Birincisi psikolojik destek mutlaka al.

Ikincisi ailenden uzak durabilmek icin tek basina yasamaya basla. Ondan sonra hobi kurslarina yazilabilirsin ya da spor yapabilirsin. Hem cevre edinirsin hem sana iyi gelir. Ailen diye sana iyi gelmeyen insanlarla bir arada olmak zorunda degilsin.

0 oy
(8,633 puan) tarafından

Ayfer senmisin kız yoksa 

tarafından

Hani şu Baska dünyada gıbıymısım dıyen mı sonra care aradığımızda laf soleyıp postu silen :())))))))

(22,276 puan) tarafından

Kendimi çok belli ediyorum ve sürekli cinsellik düşünüyorum dediğine bakılırsa o

(8,633 puan) tarafından

Birbalannesi  daha öncede okudum hatta evine gelen misafirlerin erkeklerin cinsel organlarına baktığını ama bunun istemsiz olduğunu psikolojisinin bozuk olduğunu filanda demişti ben çok iyi hatırlıyorum 

(8,633 puan) tarafından

Sedefan, onu hatırlayamadım ama sürekli kocasındna bosandığını ve sürekli böyle şeyler yasadığını söylüyordu hatta cocukları vardı onlarada bakamadığını söyledi hatta eski kocası yeniden evlen felan demişti ben ayfer olduğunu düşünüyorum 

tarafından

Çok ilginç valla cnm ne dıcemıde bılemedım 

0 oy
(767 puan) tarafından

Beni yanlış anlama canım. Bunu iyi niyetle söylüyorum. Ama şehrindeki Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine gidip orada bir süre yatıp tedavi olman gerekiyor. Bu seni biraz toparlar diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun inşallah. 

(767 puan) tarafından

O dışarda olunca herkes bana bakıyormuş gibi hissetmek bana da olurdu eskiden. Çok şükür zor da olsa geçti. Ama sen zaten sorunlarının farkındasın ve bu iyi bir şey. Hastenede yatınca hem ilaç tedavisine başlarlar hem de psikolog seanslarına başlarlar. 

Dini düşüncen nasıldır bilmiyorum. Ama ibadet etmek de, Kur'an-ı Kerim okumak da, Allah'a derdini anlatıp dua etmek de psikolojiye geçerken çok iyi geliyor. En zor zamanlarımı böyle atlattım çok şükür. Allah yardımcın olsun inşallah canım. Ama lütfen psikiyatriste gitmeyi ihmal etme olur mu? 

(51 puan) tarafından

Psikolog seanslar oluyor mu ki bir de ücretli mi

(767 puan) tarafından

Devlet hastanesinde ücretsiz canım. Ama psikiyatristin psikoloğa yönlendirmesiyle gidilebiliyor sadece. Her psikiyatrist olan hastanede psikolog olmayabiliyor. Hangi şehirde yaşıyorsun canım? 

(51 puan) tarafından

Yalova ve bursa ya cnm bide şöyle birşey var hastaneye yatarım yatmasına ama çıkış yapıldığı zaman ne yapacam nereye gidecem ailemin yanına gitmek istemiyorum zaten onların yanında böyle oldum nasıl bidaha toparlicam iş bul kalmaya yer kolay değil ki 

önce (767 puan) tarafından

Bunu doktorlarla konuşup kadın sığınma evinde kalabilirsin bir süre canım. Ama yine de bu konuları en başta doktorla konuşsan iyi olur. Ayrıca yatış süresi genelde uzun sürmüyor. Gerçi senin iyileşme gösterip göstermemene bağlı bir durum bu. Eğer iyileşme gösterirsen ortalama 1 hafta kalırsın. Onda da hastene yatışın olduğuna dair rapor verirler. Ama iş yerinde bu sorun olur mu bilemem. İnşallah çok iyi olursun. Ama yatış istemesen bile mutlaka psikiyatriste gitmelisin canım. 

0 oy
tarafından

Normal degıl anlattıkların bence hastanede yat anlattığın seyler şizofreni 

tarafından

Aman takma bıdahq bul evlen

(51 puan) tarafından

Ben bu dünyada aldığım nefesten bile boğulurken sen bana bir daha evlen diyorsun ben bir daha evlilik falan yapamam yapsam da geçinemem çünkü evlilik bana artık çok saçma gelir ben yolda kendimi zor taşıyorum zaten evliydim bir yerden sonra soğudum hep böyle kendi rahatımın derdine düştüm mesela eve geldiği zaman rahat edemiyordum istemiyordum bunalıyordum şimdi beni bu halimle kimse almaz alsa da ben artık rahat edemem benim artık ruhum ölmüş ayakta dayanacak gücüm kalmadı böyle böyle hepten kendimi ruh hastası ettim bildiğin bir s**** gibiyim evlensem de o insanın hayatı mahvolur ben bir de hain ve soğukkanlıyım nasıl bir insan olduğum belli değil herkesi kıskanıyorum baksana şunlara ne kadar rahatlar ne güzel yaşıyorlar ben de evlenip de kadınlık yapacak kapasite yok artık ben 

tarafından

Acil yatman lazım hastanede

(51 puan) tarafından

Nasıl yatacam hastaneye bide ordada aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum iyi kötü bir oda tuttum kendime çalışıyorum ama ben hiç birşey yapmak istemiyorum calissam ne olacak hayata tutunacak bir dalim bir hevesim yok ama en azından zaman geçiyor sikilmaktan kurtarıyor zarzor atıyorum ise kendimi

tarafından

Hastanede ılac tedavisi alacaksın oyle seyler yapmana müsade etmezler merak etme 

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Daha once tacize yada recavuze maruz kaldin mi neden herkes sana cinsel obje olarak baksin ozelliklede ailen

(51 puan) tarafından

Ben kendimi öyle görüyorum öyle hissediyorum onlarada öyle hissettiriyorum bu istemeden olan birşey kim isteyerek böyle birşey yapar çünkü kendimde rahatsız oluyorum bende istememmi evin içinde annemle babamla iyi olmak annem babam bunu ben de hissettikleri zaman illaki rahatsız oluyorlar kötü hissediyorlar ben de öyle oluyorum böyle annemle babamla oturup bir sohbet bile edemiyorum böyle onlarla konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum böyle bir gergin oluyorum acaba ters giden bir şey olacak mı diye böyle susmak istiyorum herkese karşı öyle öyleyim böyle kimseyle konuşasım gelmiyor bir de biz iyi ailede yetişmedik o yüzden babamın kapısına geri dönünce bir zaman sonra psikolojim aşırı derecede çok bozuldu rahat edemedim çok pişmanlık duydum zaten ailem sıkıntılı olduğu için evlendim babamın evine geri dönünce böyle psikolojim çok bozuldu annemden babamdan soğudum hiç rahat edemiyordum o yüzden anneme anne diyesim gelmiyordu babama da baba diyesim gelmiyordu sanki onlar benim anam babam değilmiş gibiydi anamla babamla konuşmak bile istemiyordum onları dinlemek bile istemiyordum dinlerken onlardan rahatsız oluyordum bana böyle çok sıkıcı bunaltıcı geliyordulan sanki onlar benim ailem değil başkaları gibiymiş gibiydi ne biçim insan bunlar diyordum içimden onlar bu şekilde görüyordum huzurlu yatamıyordum annemle babamla aynı evde yattığımızı düşündükçe tuhafıma gidiyordu yattığım yatakta rahat edemiyordum onlar aklıma geldikçe hep böyle bir endişe kaygı korku acaba ne olacak ben nasıl daha rahat edeceğim

(3,232 puan) tarafından

Sadece anne babanla mi oluyor bu durum yoksa baskasiylada oluyor mu

(51 puan) tarafından

Herkesle oluyor

0 oy
(1,036 puan) tarafından

Ben bu dünyaya niye geldik ne yapıyorum ne yapmalıyım diye düşündüm mü hiç.seninle ilgili senin bu anlattıklarından daha çogunu bilen biri var acaba iyiyi mi seçecek kötüyü mu seçecek diye seni sınava tabi tutuyor.ama sana cenneti kazandırmak için de türlü türlü karşına sebepler çıkaran da biri.en adaletli en yüce olan allah.gereksiz düşüncelere boğulup kalma.gorevimiz elimizden geleni yapmak gerisini Allah'a bırakmak.insan zarar gördüğü yerde durmaz bı işte yapamiyorsnaiz başka bı ise yonelin diyen peygamberimiz var bunlar bize en çok yol gosterici olanlar yoldan çıktığımızda kafamız ahanda böyle karışık içinden çıkamayız hadi öleyim bari.boyle bı secenegimiz yok diren şeytana pabuç bırakma duayi namazı bırakma bak nasıl güç buluyorsun kendinde önce rabbine güven.sana en iyisini verecek senin neye ihtiyacın olduğunu en iyi bilen o ondan işte.bu anlattikalrini ona anlattin mi sohbet ettin mi.kafan karışık üzüntüye kapilirsan çalış çalış çalış oku öğren bedenin çalışsın ruhun çalışsın Allah yardımcımız olsun 

0 oy
(22,148 puan) tarafından

Sna defalarca söyledik dostum. Tedavi olmalısın. Çare arıyorsun. Ama çareyi uygulamiyorsun bı turlu. Allah'ım sifalar versin 

(51 puan) tarafından

Vallahi artık tedaviyle olabilecek bir şey kalmadı benim için çünkü ben her şeyden soğudum hayattan soğudum aldığım bu nefesten soğudum artık bu dünyada yerim kalmamış çünkü böyle tam bir cani insan olmuşum öyle kendimi bir insan gibi göremiyorum çünkü insanlıktan çıkmışım çünkü bakıyorum insanlar gayet iyiler böyle onlara bir cani gibi bakıyorum hemen sıkılıyorum bunalıyorum

0 oy
(588 puan) tarafından

Bak ne düşündüm okuduğumda.. Bu bence ailenin senin üzerinde oluşturduğu bi travma... Bebeklik çocukluk dönemin nasıl geçti bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. Belki gençlik zamanlarında da bazı ayrılık veya zorluklar çekmiş olabilirsin. Ama herşeyden önce şunu yapmalısın. Mesela bi çiçek düşün ona sürekli "sen çirkin bi çiçeksin, kötü kokuyorsun, vs" Gibi şeyler söylersen zamanla solar. Bu şuanda senin yaptığın şey. Kendine sürekli kötüyüm, psikolojim bozuk, hayat kötü insanlar kötü, yürüyemiyorum asosyalim vs gibi kendi motivasyonunu düşürüyorsun. Oysaki o kadar çok övgüye ihtiyacın varki... Kendini keşfet lütfen... Bi kağıt kalem al bir kaç boya... Resim çiz mesela. Sonra bi org yada bi gitar al öğrenmeye çalış. Kendi yetenekleeini keşfet mutlaka  bi alanda çok iyisindir bunu bul ve o alanda ilerle. Kendini sev başka bir sen daha yok. Şükret mesela, bi noksanın yok, elin yüzün ayağın kolların herşeye sahipsin. Bir kolun olmadan muhtaç olduğun, çalışamadığın bir dilim ekmek bulamadığın bir hayatta yaşamak daha zor değil mi sence de? 

Mesela doğa yürüyüşlerine çık. İnsanları da bir süre inceleme.. Sadece gökyüzüne odaklan gün boyu geçen uçaklaeı say kaç ağaç görsüysen onları say birbirlerinin arasındaki farkları izle. Onların bu hayattaki varoluş amaçlarını düşün.... Bak herşey insanlar için... Bu doğa, hayvanlar, akarsular... Biz insanız ve değerliyiz. Kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız olmadığı gibi bizim bir şeyleri sevmeye ihtiyacımız var. Değersiz hissettiğin yerde bulunmamaya çalış. Haftada bir gün kendi başına kendine bir yemek ısmarla. Eve tıkanıp kalma. Emin ol doğa, hayvanlar deniz gökyüzü herşey o kadar güzelki... İnsanoğlu hep kaybedince değerini anlıyor. Ölmek o kadar kolay olsa keşke.. Ama buna biz karar veremeyiz.. Dünyadaki zaman yavaş akıyor ama meleklere göre böyle olmayabilir... Belkide bizim 10 senemiz onların 1 saniyesidir. Zamanı değerlendir.. Kendine geç kalma.. Kendi motivasyonunu düşürme, kendini ve çevreni sev. Affedemediğin, insanları da kendi içinde affet  

0 oy
(622 puan) tarafından

Yasemin çayı iç o tür iç sıkıntılarını gideriyor

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,261 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,106 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.

Kategoriler

1,458,400 soru

23,920,419 cevap

323,432 kullanıcı

...