+2 oy
257 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,474 puan) tarafından

Herkese hayırlı bayramlar kızlar💞🌸

Bu bayramımda görümcelerimin has yüzünü görerek geçti.ben buraya daha öncedende yazmıştım onlar hakkında.yaklaşık 1 senedir konuşmuyorum.bu bayram sabahtan burdalardı.kaynanam ve kayınbabamla bayramlaştım ama görümcelerimle bayramlaşmadım.açıkçası için rahatsızda değil.çünkü onlarla konuşursam kendime büyük haksızlık yapmış olacağım.gebeyken büyük görümcem üstüme geldi.kardeşim ölümden döndü hiçbiri umursamadı bile.bende artık onların olduğu ortamda yokmuş gibi davranıyorum.daha çok şey yaşattılar.ama en son olanlar bardağı taşıran son damla benim için.siz olsanız herşeye rağmen bayramlaşırmıydınız.

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,199 puan) tarafından

Hayır tabiki bayramlaşmazdım aynısını siz yapsanız onlarda  öyle yapardı 

Hayırlı bayramlar 

önce (1,474 puan) tarafından

Aynen öyle

-Reklam-
0 oy
önce (87 puan) tarafından

Eski ben olsaydım bsyramlaşırdım derdim. Ama artık yok yani beni üzen kimseye ikinci şansı vermiyorum artık, sende iyi yspmışsın bence

Bende öyle yapnaya karar verdim

0 oy
önce (4,500 puan) tarafından

İslam dinine göre üç günden fazla küs kalınmaz

Evet dinimize göre davranışım yanlış ama beni zehirleyen insanlara yaklaşamıyotum artık

0 oy
önce (733 puan) tarafından

Bir şeyler yaşamışsın bilemem. Ama bu soruyu sorduğuna göre içinde bir yerlerde bayramlaşman gerektiği belirniş. Rahatsız olmuşsun bayramlaşmamaktan

Bayraö olduğu için acaba hatamı yapıyorum dedim ama iyiki konuşmamaışım diyorum şimdi.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 192 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (4,500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 906 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 870 göst.
0 oy
18 cevap 686 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu