Tayinimiz Ankara etimesgut dan erzurum palan dökene cıktı yıldızkentten ev tuttuk daha gitmedik görmedik tanıdık aracılığı ile tuttuk nasıl sizce Erzurum palandöken yıldızkent
Bizde eşimin atamasıyla geldik biz açıkcası çok memnunuz insanlar saygılı anlayışlı yardımsever çoğu şeye ulaşım kolay
Yani hayat biraz erken bitiyor diyebilirim komşuluk konusunda biz iki yer değiştirdik komşuluk görmedik hiç ama insanları iyi kimse kimseye karuşmıyor arkadaş bulmak zor yada biz bulamıyoruz bilmiyorum
Çok teşekkür ederim sizdemi erzurumdasınız
Evet bizde erzurumdayız
Anladım teşekkür ederim
Bir şey değil :)
Erzurum'un lüks semtlerinden biri şehir hastanesine çok yakın her türlü imkanı olan bir bölge iyi yerde tutmussunuz evinizi
Çok teşekkür ederim sosyal yaşam olarak nasıl yeri peki
Her istediğin yere yakın canım ortamı da çok güzel Erzurum'un en gelişmiş semti diyebiliriz
Çok teşekkür ederim
Erzurumun nezih semtlerinden biri, çoğunluk memurdur zaten rahat edersiniz
Çok teşekkür ederim sosyal yaşamı nasıl peki
Park bahçe anlamında yeterli ama kültür sanat açısından soruyorsanız genel olarak pek aktif bir şehir değil
Çocuklar benim için önemli olan
Yıldızkentte bizim de evimiz var kirada. Ve gayet iyi nezih bı semt
Erzurum'un en gelişmiş en lüks semti tüm cafe lokantalar orada üniversite şehir Hastanesi'ne çok yakın çok iyi bı yer anlayacağın canım hele tuttuğunuz ev hastaneye yakın bir yerdeyse daha da iyi
Ya demek en gelişmiş yeri buna cok sevindim çocuklarım adına endişe ediyorduö bende çok ıssız yermi diye
Yok ya dediğim gibi hastane yakiniysa özellikle aşırı gelişmiş
Çok teşekkür ederim canım
Ooovvv. Iyi yere çıkmış benim çocukluğum orda geçti keşke bende yildizkentte otursam hasret özlem herşey var bende evlendim bende kongreye gittim annemler yenisehirde yildizkente yakin
Yaşamı nasıl sosyal alanda peki
Herşey var cafesi marketi okullari parkları lokantalar hep zaten önemi yildizkente verdiler orası daha çok gelişti.
Rica ederim
1,458,669 soru
23,923,792 cevap
323,621 kullanıcı