Merhaba , son adet tarihime göre 8+5günlüğüm.bugün gittiğimde ulturasonda 5 hafta 6 günlük bebek göründü . 5 haftalıkken hafif açık kırmızı akıntım oldu öyle gittim ,6 gün sonra kalbi durmuş ola bilirmi? Ama öyle diyilse 3 hafta geride gelirse yarın ulturasona giricem yeniden kalp atışı olmaya bilir haftası küçük diye , hematoma 9 mm var başlamalımıyım ilaçlara ya durdurmalımıyım bilmiyorum arada kaldım lütfen yazarmısınız böyle bişey oldumu sizde? Beklemelimiyim düşük olmazsa kalp atışı ola bilirmi 1,2 haftaya ? Ama ilaç kullanımlnı devam etmelimiyim bilmiyorum kalbi durmuşsa ilaç boşuna atmış olmayayım ((( kafam çok karışık
Adet ile uyumlu degilse ya sagliksiz gebelik ya da gec dollenmedir. Doktor ilac verdiyse tabi ki kullanin. Bir sonraki kontrolde belli olur. Gec dollenmeyse kalp atisi duyulabilir. Suan kanamaniz yoksa strese girmeyin. Kalbinizi ferah tutun.
Cevap verdiginiz için çok tesekkür ederim.çok az az kahve rengi kanama oluyor ara ara ,yarın doktora gidicem inşallah iyi olur ama kalp atışı olmazsa daha yeni gelişmeye başlamış ola bilirmi bilmiyorum beklemelimiyim 1 haftada kurtaj için, çok tedirginim (
Genelde 7 haftada duyuluyo. Sizin belki kendi uyumlu haftasinda duyulur o yuzden kucuk beklenebilir doktorunuza danisarakta. Tedirgin olmayin.
Nolur nolmaz bekle 1 hafta canım benim kalpi durdu dedi ikinci hamilelikte kürtaj oldum :((
Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için , kürtajdanda korktugum için sanirim bekleyecegim kendiliginden düsük olur diye:((
Benim ilk yeniydi Kan kendi söküldü bilmem ne zaman sonra 2 kinci kalbini duydum derin bazı nedenden derin ama hap yani tabi nasip bayıltılarak kürtaj oldum rica ederim bu arada :((
Eğer daha önce attığını duyduysanız sonra kalbi atmıyorsa kürtaj olmak lazım başka yolu yok ben ilk gebelikte kalp atışı duydum ozaman 8 haftalıktı 1.5-2 hafta sonra kalbi durdu 10 haftalık olması gerekırken 6.5 hafta ile uyumlu idi malesef kalbi durmuştu kürtaj oldum
Aynı benimki gibi haftası geri çıkmış:( 2 hafta düzelir belki diyor insan ama 3 hafta geri kaldıysa artık umut kalmıyor...tesekkür ederim cevap verdiginiz için
Rica ederim ne demek
Geç döllenme olabilir bunu ancak hastaneye gidince öğrenirsin ara ara kahberengi leke geliyorsa aslında hemen gitsen iyi olurdu iyi bişry değil ama eğer kalbi durmuşsa zaten kürtaj yaparlar ama yinede ilacın varsa iç ne zararı olabilir ki
Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için az az var bugün gidicem inşallah iyi olur
Bunların hepsini iyi bir kadın doğum doktoruna sormalısın canım
Geç dollenmede olabilir canm benim gebeliklerim adetimden iki üç hafta geriden gelir hep yumurtlamam. Geç olduğu için ama son haftalarda haftasıni yakalıyor
Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için ,inşallah öyledir canım bugün gidicem duyarım inşallah yada beklerim 1 hafta duymazsam yine
Canım günaydın
Allahtan umut kesilmez
Dua edelim
Ilk haftalarda geriden gelmesi normal degil ki hadi olsa bile 8 haftalik bebekte kalp atisi illaki olur ama sen ilaclarini ic kanaman devam etmiyosa yasiyo olabilir Allah buyuktur
Çok tesekkür ederim inşallah yaşıyordur bugün gidicem belki duyarım
Gittin mi canim
Doktoruna güveniyorsan ilacına devam et haftası küçük ,oğlum da 6+5 de kalp atışı duyddum
Şimdi ki hamileliğimde 7+6 da duydum .bekle yani iki haftaya inşallah duyarsın ama keseyi görmeye gittiğinizde doktorunuz kese içerisinde yolk kesesi yani bebegim beslenecegi kese oluşmuş dedimi gerçi her doktor söylemez bunu benim tüp bebek olduğu için söylüyorlar ikisindede söylediler .
Ama egerki yok doktor a guvenemedim diyorsan başka hastaneye başka doktora raddevu al git .
Benim arkadasimda hamileliğin ilk başlarında daha kalp atışı yokken kanamasi oldu gittik öğün kese ve kalp atışı duyuldu 7 haftalikti .progestan verdi doktor kullandı kızı şuan 5 yaşında
Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için bugün gidicem duyarım inşallah duymazsam beklerim 1 hafta inşallah iyi olur
Allah in izniyle inşaallah duyarsın
Tabiki olabilir doktor ne söyledi
Az önce geldim 2 ci ultrasonda kalp atışı yok 6+2de kalmış kendiliğinden düşmek üzere:(((
Daha önce kalp atışını duydun mu eğer duyduysan kalbi durmuş ama duymadiysan 1 hafta daha bekleyebilirsin benim de 2 hamileliğim de kalbi durmuştu 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 12 haftalıkken kontrole gittim bebek 7 haftalıkken kalbi durmuş gelişmemiş kürtaj oldum bu arada kürtaj korkulacak birşey değil anestezi veriyorlar sen uyuyorsun uyanınca da ağrın olmasın diye iğne yapıyorlar
Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için ,bugün gidicem hiç duymadım inşallah duyarım duymasam 1 hafta beklerim Allah yardımcımlz olsun inşallah
Amin insaAllah duyarsınız
Aynisi başıma geldi kurtaj oldum
Pko veya herhangi bir kistin varsa yumurtlama öteki regl gününe yakın oluyor ben 21 Aralık son regl tarihi ama 22 haftalık hamileyim o tarihe göre 25 haftalık olmam lazım ama pko var yumurtlama gunlerim geç
1,489,155 soru
24,340,483 cevap
346,020 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın