0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından

Arkadaşlar merhabalar beş haftalık gebeyim beta hcg  9742 çıktı normal mi sizce , yoksa daha yüksek olması mı gerekirdi lütfen cevap verin daha önceden iki kez düşük yaşadım o kadar umut etmiştim ki bu kez

3 Cevaplar

+1 oy
(8,208 puan) tarafından

kafaya bisey takma betanin belli bi yuksekligi olmazki dollenen zamana gore degisir . unut gtsin dusuklerini sifirdan yeni basladin normal surecte devam et 7. haftadan once bebek gozukmaz zaten 7. haftaya kadar beklicen baska care yok

(28 puan) tarafından

image

Bakar mısınız 
(8,208 puan) tarafından

bukadar kafaya takma zirt birt olctureye gerek yok ki . bir kere test yaptirdin  hamilesin tebrikler canim

ohooo boyle hamile olsan bile 9 ay gecmezki. hersey normal olsa bile bu stresle gerginlikle illaki bir sorun cikar. beta normal bosver daha olcturme normal standart hayatina devam et

(28 puan) tarafından

Daha önceden iki kez düşük yaptığım için doktorum düzenli artış takibine başladı yoksa haklısın evet , ama doktoruma bu sonucu attım beklenenin çok altında dedi 

-Reklam-
0 oy
(4,969 puan) tarafından

Gayet iyi maşallah. Düzgün artış önemli, o da olmuş görünüyor. 

(28 puan) tarafından

Beklenen 20 bindi ama şu an daha altı doktorum beklediğimizin altında dedi oturdum ağlıyorum üçüncü kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkmuştum 

(4,969 puan) tarafından

Bir kere sakin kal öncelikle. Döktüğün her damla yaş gebeliğin için risk demek. Çok haklısın, vücudun bir kez daha anneliğe hazırlanıyor ve tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun. Duygularını yoğun yaşaman çok normal ama belki de vücudun sana bir şey de anlatıyor olabilir. Art arda düşüklerin neden oldu, araştırıldı mı? Belki gebe kalmadan önce tedavi görmen, ilaç kullanman falan gerekiyordur?

(28 puan) tarafından

Gen testi yaptırdım bir şey çıkmamıştı, böyle değerleri düşük olup da sonra yükselen bar mıdır ah bilmiyorum ne hissedeceğimi 

0 oy
(1,994 puan) tarafından

İnanır mısnz hiç betaya bakmadık bekledim 10 gün gittim 5+6 da bebek vardı kese vardı sonra 7 de gittim kalp atışı vs duyuldu kan vs vermedim 

(28 puan) tarafından

Maşallah rabbim gerçekten düzenli kan verdirmeye muhtaç etmesin bende sizin gibi yaşamak isterdim 

(1,994 puan) tarafından

Szde vermeyın bekleyin ilk düşük yaptım onda 2 günde 1 kan verdim çok stres yaşattı dr bna yok artacak mı yok kımyasal mı vs derken ikinci de akıllandım gtmedim

(28 puan) tarafından

Çok haklısınız , ama doktorum istedi hepsini çünkü bana kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 281 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 379 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 3,016 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,866 soru

23,926,001 cevap

323,752 kullanıcı

...