Bugün kargo teslim vardı. Bende teli şarja takıp komşuya gitmiştim. Annemi tembihledim kargocu ararsa kapıya bıraksın diye. Kargocu da gitmiş binanın giriş kapısına bırakmış. Birkaç saat sonra eşim eve geldi, bakmış ki kargo kapının önünde yok. Kargocuya ulaşmaya çalıştım ama telefonuma cevap vermedi. Kızlar sizce kargoma ne olmuş olabilir. Alt katında şok market var, eşime kameralardan bak diyorum pek umursamıyor. Acaba komşulardan biri almış olabilir mi hani çalınmasın diye? Üstelik kargocu kodu alıp teslim edildi diye mesaj da atmış. Ne yapıcam ben yaa fikir verin bana.
Kargoyu aramadan bırsey yapma egerkı bıraktıysa saatı ogren ona gore kameradan bakarsınız
Canım adam aramış kod istemiştir muhtemelen ondan teslim edildi diyordur. İmza yok artık teslim kodu var
Tabii arayıp kod istemiş. Annemde evde yokuz kapıya bırakın demiş. Adamda bina kapısına bırakmış.
Kameraya bakın oncesınde arayın
Adam bakmıyor tele. Mesaj fln attım. Kameralar tek çözüm gibi duruyor ama giden gitti işte 🥺
Şubeyi ara canım adamı degıl
E bırakılır bırakılmaz annen inse alsa imiş keşke canım adama siz bırak demişsiniz anlamamış muhtemelen. Çalınmış olabilir. İnşallah büyük bir şey değil
Kargom Kütahya da, ben ailemin yanında başka sehirdeyim
Hımm ben evde sandım bacı tek yol kamera kaydı
Kızıma iki çift sandalet almıştım bı hevesle. Kursağımda kaldı 🥺
Deme öyle sen yine de baktır inşallah bulunur. Belki binadan biri görüp almıştır çalınır diye
Ayy inşallah öyle olmuştur canım yoksa çok üzülürüm.
komşulara sor yoksa kargonun müsteri hizmetleri ile görüş, durumu bildir
Hiç bı komşumun numarası yok. Yarın şoktaki personeller kameralara bakacakmis kim aldı diye.
Kapıya bırakın deyince daire kapısına bırakılır iki adım fazla yürümemek için sokak kapısına bırakmış gitmiş ara zararını karşılasınlar
Bnde bazen öyle yaptırıyorum kodu istiyor veriyorum apartmanın giriş tarafında biryere bırakıyor korkuyorum birşey olur dıye ama daha olmadı şükür kodu vermeseydnz neyse ama kod verildi ise dağıtıcıdan sorumluluk çikiyor
Sorumluluk size ait. Hem telefon kayıtlarında kargomu kapıya bırakın dediğiniz var hemde kodu vermişsiniz yani bilginiz dahilinde olduğu için kuryeden çıkmış sorumluluk. Bence zaten kapıya bırakma insiyatiflerine kalmış bişey. Bu gibi sorunlardan dolayı bırakmak istememeleri, evde yoksanız gidip şubeden almanızı söylemeleri en doğal hakları. Yine de bi firmayı arayın öğrenin isterseniz
1,492,561 soru
24,387,719 cevap
349,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın