Kızlar 2 buçuk ay önce doğum yaptım 1 hafta önceye kadar hiç birliktelik olmadı . İlk olduğunda ise kanamam oldu daha sonra tekrar oldu ve kondom yani prezervatif yırtıldı yani hamile kalma ihtimalim varmı . Bu arada hiç adet olmadım ve emziriyorum. Çok korkuyorum bebeğim daha çok küçük
Olabilir ihtimal vardır
Deme😏
Dikkatli ol adet olmasan bile hamile kalma riskin var .
Ya istiyorum zaten ama şuan değil bebeğim daha çok küçük, inşallah yoktur
Suan bebegin sürekli uyuyo rahat saniyorsun ama ilerde dis sıkıntısı yürüme keşfetme derken yorulacaksin aşırı derecede
Biliyorum o yüzden erken diyorum canım en azından bebeğim 1 yaşına gelsin istiyorum, bı kaza oldu inşallah tutmaz
Hayırlısı bakalım
Yani her an her şey olabilir canım 😁 keşke önlemini alsaydin ilaç falan oluyor sanırım burda okuduğuma göre hiç başıma gelmedi ondan yazdım
Bn emziriyorum diye bişey kullanmak istemiyorum ilaç falan . Eşim kullandı oda zaten ya yırtıktı ya yırtıldı bilmiyorum
ertesi gün hapı alırdım ben bu durumda
İşte bnde onu düşündüm ama sabah bi uyandım bebeğim ateşler içinde yanıyor anca hastaneye götürdük soğuk uygulama serum falan derken doktor bırakmadı bide üzerine yatıracaz dediler aklımdan çıktı, yani düşün 5,6 gündür yeni jetonum düşmüş
evet fazla olmuş. inşallah olmazsın gebe
İnşallah Rabbim olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin inşallah
Adet olmasanda hamile kala bilirsin.Bir belirtin olursa tes yap
İnşallah yoktur ya 😏
Spiral hap vs bir sürü çözüm var emziriyorsun muhtemelen ertesi gün hapı almayada sıcak bakmazsın o yüzden oturup olmasın diye dua etmek lazım inşallah kalmazsın
1,459,180 soru
23,929,783 cevap
323,981 kullanıcı