+1 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından

Kızlar 2 buçuk ay önce doğum yaptım 1 hafta önceye kadar hiç birliktelik olmadı . İlk olduğunda ise kanamam oldu daha sonra tekrar oldu ve kondom yani prezervatif yırtıldı yani hamile kalma ihtimalim varmı . Bu arada hiç adet olmadım ve emziriyorum. Çok korkuyorum bebeğim daha çok küçük 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,463 puan) tarafından

Olabilir ihtimal vardır 

(358 puan) tarafından

Deme😏

-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından

Dikkatli ol adet olmasan bile hamile kalma riskin var . 

(358 puan) tarafından

Ya istiyorum zaten ama şuan değil bebeğim daha çok küçük, inşallah yoktur

(340 puan) tarafından

Suan bebegin sürekli uyuyo rahat saniyorsun ama ilerde dis sıkıntısı yürüme keşfetme derken yorulacaksin aşırı derecede 

(358 puan) tarafından

Biliyorum o yüzden erken diyorum canım en azından bebeğim 1 yaşına gelsin istiyorum, bı kaza oldu inşallah tutmaz

(340 puan) tarafından

Hayırlısı bakalım 

0 oy
(4,731 puan) tarafından

Yani her an her şey olabilir canım 😁 keşke önlemini alsaydin ilaç falan oluyor sanırım burda okuduğuma göre hiç başıma gelmedi ondan yazdım 

(358 puan) tarafından

Bn emziriyorum diye bişey kullanmak istemiyorum ilaç falan . Eşim kullandı oda zaten ya yırtıktı ya yırtıldı bilmiyorum 

0 oy
(2,871 puan) tarafından

ertesi gün hapı alırdım ben bu durumda

(358 puan) tarafından

İşte bnde onu düşündüm ama sabah bi uyandım bebeğim ateşler içinde yanıyor anca hastaneye götürdük soğuk uygulama serum falan derken doktor bırakmadı bide üzerine yatıracaz dediler aklımdan çıktı, yani düşün 5,6 gündür yeni jetonum düşmüş

(2,871 puan) tarafından

evet fazla olmuş. inşallah olmazsın gebe 

(358 puan) tarafından

İnşallah Rabbim olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin inşallah 

0 oy
(503 puan) tarafından

Adet olmasanda hamile kala bilirsin.Bir belirtin olursa tes yap

(358 puan) tarafından

İnşallah yoktur ya 😏

0 oy
(22,369 puan) tarafından

Spiral hap vs bir sürü çözüm var emziriyorsun muhtemelen ertesi gün hapı almayada sıcak bakmazsın o yüzden oturup olmasın diye dua etmek lazım inşallah kalmazsın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
+2 oy
3 cevap 134 göst.
+1 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,459,180 soru

23,929,783 cevap