0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Kızlar ya eşim iş için şehir dışına çıkıcak ailemde başka bir şehirde iki ay öncede gitti ben annemin yanına gittim ama bu sefer evde kalıcam 2 tane cocuğumla ama korkuyorum ya evde yanlız kalmaktan çocuklarıyla yanlız kalan var mı aranızda korkmamak için ne yapıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(5,037 puan) tarafından

Çagırabilecegin biri yok mu arkadaş komşu vs. İnsan böyle zamanlarda birini arıyor bende çok korkarım yalnız kalamam evde

(81 puan) tarafından

Yok canım ya herkes işinde gücünde uykuya dalmakta çok zorlanıyorum

(5,037 puan) tarafından

Yine annenlere gitsen olmaz mı yada annen gelse

(81 puan) tarafından

Cocukların orda düzeni çok bozuluyor annemde babaanneme bakıyor 

(5,037 puan) tarafından

Zamanla alışırsın ama çocuklar olmasa emin ol daha zor olurdu senin için

(81 puan) tarafından

İnşallah canım ya

-Reklam-
0 oy
(8,336 puan) tarafından

benim en sevdigim zamanlae. kafama gire takiliom esim yikken rahat oluo.  cay derdi olmuo yemek derdi olmuo. niye korkimki . cocuksuzken korkuodumda cocuklarla korkmam

(8,336 puan) tarafından

ben cay sevmiyorum kendim icin ozel olarak demlemem. bizim evde kendime ayri cocuklara ayri esime ayri yemek yaparim. cunku ben aksamlari ya et tavuk balik kofte yerim salatayla yada sebze yemegi ve yogurt. esim et tavuk balik yemez . kizartma  yada kofteli kiymali kebap tarzi firin yemekleri yer. cocuklar da  ikimisin ortasinda biseyler yer bazen denk gelir bazen gelmez . o yizden herkese ayri yemek yapiyorum. en zor olanda esiminkiler. cunku kizartmali yemekler oluo. benim tavugu haslayip salataya didikliyorum mesela . esimin kofteyi kizartiyorum etraf batio haydaaa bidaha ocak sil et. bide esim  duzenli yeme zamani yok. kafasina eser 11 de yer aksam yemegini ogleni gec yedim suan tokum der mesela . aksam saati. aksam 11 den sonra kizartma yaparim mesela esime. ocak silmek falan o satten sonra zor gelio. benim aksam yemegim 6 bucum en gec 7 dir mesela . yer icer mutfagi toplar cikarim. cocuklarda yedirim o sira. esim duzenimi bozuo

(5,037 puan) tarafından

Ay böyle de çok zor. Bir gün sen onun yemeğinden ye diğer gün o yesin senin yemeğinden yese. Ben yapamazdım herhalde ya çok şükür eşim önüne ne koysam yer. Kızım da zorlandım bu sene onun da iştahı yavaş yavaş açıldı ama hâlâ iki çeşit yemek yapacaksam biri kızımın yediklerinden olmak zorunda. Ben patlıcan patates kızartması severim çok nadir yaparim onda bile eşim söylenir yapma zararlı der durur

(8,336 puan) tarafından

bende severim sevmesine de iste kilo aliyorum ben ona uydukca 😂😂 ayri ayri yiyoruz annem kiziyo cocuklar yemek sofrasi gormuo ailecek diye bi haftasonu kahvaltida goruyorlar birlik sofra. ama napim ben esimi beklesem gece gece yemek yemis olurum cocuklar zaten bekleyemez . cok zor gercekten bu yeme olayimiz cok sinir bozucu

(5,037 puan) tarafından

Birlikte sofrada olmak çocuklar için önemli ama eşin geç geliyorsa bekleyemezsiniz ki o saate kadar

(8,336 puan) tarafından

evet onemli. esim gec gelmio 6 da evde:) ama yemio adam . ogleni gec yiyo bazen kahvaltiyi atlar bazen acikmis oluo aksamuzeri 4 de yio mesela isyerinde . haliyle eve gelince tok oluo. 11 gibi aniden acikio mesela. demin yarim ekmekten cok tost yedi. esim ana babasiz buyumus o yuzren hic duzeni yok . kafasina estigi anda siparis ver gelsin yiyim olarak alismis. anlik porsiyonluk yemekler .napsan degistiremedim o huyunu. mesela canim kek istedi der. keki porsiyon yapamassin ya kaliba ya borcama yapacaksin . o bi dilim yer cayla bi aksam tamam onun nefsi koreldimi bitti o kek onun icin . kalani nolursa olsun  bi dilim yedi caninin istegini bastirdi daha yemez😂😂 surekli tek basina yasayip siparisle yeme icmeye alistirgindan duzensiz iste.  

0 oy
(218 puan) tarafından

Ben tek kalıyorum Allaha sığınıyorum yapacak başka birsey de yok hem çocukların varmış sana güc verir şimdi hamileyim çok şükür yakında yanımda brbrgjm de olacak onunla da yalnız kalırım muhtemelen 

(81 puan) tarafından

Sağlıkla al kucağına inşallah

(218 puan) tarafından

Amin inşallah 🌼

0 oy
(14,690 puan) tarafından

Neden korkuyorsunuz bu kadar canım yani gerçekten ben mi rahatım acaba?

Evlenmeden önce çok kere kendi başıma kaldım ben dublex ahşap bina hırsız bile çok rahat girebilecek o derece ama asla korkmazdim.  Şimdi de korkmam 

(81 puan) tarafından

Bilmiyorum ya ben biraz fazla evhamlıyım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 408 göst.
0 oy
6 cevap 650 göst.
17 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.

Kategoriler

1,460,587 soru

23,947,198 cevap

325,001 kullanıcı

...