0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından

Bayramda tartıştık kaynanayla bnm suratım asıkmış dıye kavga cıkardı ağzına geleni saydı ananın yapmadığı analıgı bile yaptım dedi 

Neyse bugün esim sagolsun geldik zoraki konusuyo bnle sanki suçlu benmişim gibi 

Bnm işime gelir Vala esime derim en azından gelmem bı daha8

4 Cevaplar

+1 oy
(4,073 puan) tarafından

Esini tek gonderme sakin doldurur doldurur gonderir

(190 puan) tarafından

Hafta içi gelıyo anasının yanına artık bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(11,998 puan) tarafından

Özellikle eşinin ailesine sürat astıysan ayıp ama eşinle bi sürtüşmüşsündür veya keyfin yoktur neyin var kızım diye sorabilirdi. Belli ki kaynananı sevmiyorsun ama saygı göstermek zorundasın. Saygı gör saygı bul demişler. Eşinle de annen şöyle böyle diye konuşma haklı da olsan, eşler genelde hoşlanmaz ailesinden böyle bahsedilmesinden.  Bi sorun olduysa saygı çerçevesinde konuş eşinin görmesini sağla yeterli 

(190 puan) tarafından

O gün bir durgunluk vardı annemın mezarlığa gitmiştim  ama ben yine konuştum ertesi gün dedi o konuşmadın suratını asıkk Bizle konuşmuyorsun  eltıyle konusuyon diye bunu söylerken de sinirli bir şekilde söyledi Sonra oradan söylenmeye başladı işte kimseye ozel bi durum değildi eşimde bn farketmedim dedi 

Bnm içim rahat bu konuda durgundum ama konustumda  ertesi günde ana kız dolmuşlar işte bile tartıstı

0 oy
(15,820 puan) tarafından

Niye suratını astin peki 

(190 puan) tarafından

İçim rahat bu konuda asık degıldı sabah mezarlığa gittim durgun olabilirim ama bn yinede konustum gorumceyle yuruyus bile yaptım daha napım 

(15,820 puan) tarafından

Ay boşver o zaman rutubetten nem kapmış demekki bayram boyunca bende durgundum ama kaynanam bişey diyemez demedi de ne alaka sanane suratım asiksa veya değilse 

0 oy
(22,455 puan) tarafından

Canın sıkkın olabilir ona özellikle kötü davranmadığın müddetçe sorun yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde izmirli2 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bilinmez!! (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.