Kızlar malum yaz tatili geldi 1. Sınıf öğretmenimiz önümüzdeki hafta olmayacagı için bizim tatilimiz basladı ve bizden kızımızı bir kursa yazdırmamızı istedi.
1- müzik kursu
2 - yüzme kursu
3- voleybol kursu
Bunlardan birine yazdırmamızı istedi.
Benim de şuan aklımda İngilizce kursu var sizce en yararlısı hangisi olur?
sence kızının neye ilgisi var?
müzik yeteneği olduğunu düşünüyorsan müziğe gitsin.
iki spordan biri olacaksa bence kesinlikle yüzme. tam yaza uygun spor zaten, beden gelişimi için de çok iyi
İngilizce her daim lazım zaten ona bir şey demiyorum 😅
Bebek liği nden beri çizgifilimi İngilizce izlerdi bilerek İngilizce acardı ordan bi iki bişi kapıp geri unuturdu İngilizce temel olmuş olur diye düşünüyorum
2. Bir seçenekte yüzme yi öğrenmeyı de kızım istiyor bilemedim ki ben eşimde kızımuz hangisine gitmek isterse diyor
birazda yetenekten ziyade ben yazin cocuklar dinlensin istiyorum . 2. sinifta inglizce görecek. ikinci sinif tatilinde olmadi inglizce dusun bence . sahsen yazin yuzmedir yazin hakki . camiye gtmek ve yuzme fazlasiyla yeterli gelio bence yaz kursu icin
Çocuğuna sorman lazım bunu. O hangisine gitmek isterse ona gitsin.
Cimcimem yüzme der bi cıtlattım yüzme diye tutturdu ama benimde aklımda yüzme ile İngilizce kursu var bilemedim
İkisine de gidebilir imkan varsa. Ama daha 7 yaş. İkisinden biri olmak zorundaysa ben yüzmeyi tercih ederdim.
Galiba yüzme olacak ☺
Öncelikle çocuğunuza sorun o ne isterse ona gitsin ama bir ogretmen olarak müzik kursunu tavsiye ederim. Ben ilkokuldayken piyano öğrenmek istedim, ailem bir hanımefendiye keman yakışır diyip zorla kemana yazdirdilar 6 ay boyunca ızdırapla gittim daha sonra gitmek istemiyorum diye ağladım da öyle bıraktım. Ama bir enstrüman calabilmeyi su an çok isterdim, dili istesem şimdi de öğrenirim ama enstrüman zor. Eşim de müzik öğretmeni ve alanı keman... İngilizceyi ben üniversitede öğrenmiştim yani şu an çocuğunuz için çok elzem değil gibi
Galiba yüzme olacak kızım da yüzme diyor
Kesinlikle yüzme kursu. Özellikle gelişim çağında inanılmaz faydalı.
Galiba yüzme olacak kızım da yüzme istiyor 😌
İngilizce kursuda güzel olur ama yazın bari ders yapmasınlar bence müzik ve yüzme arasında tercih yap kızına sor ne isterse ona yolla
Galiba yüzme olacak kızımda yüzme diyor ☺
Sebebi ne neden yollamanizi istedi yeteneği mi var yoksa hiper aktif diye mi
Bence cocuğun tatile bol oyuna gezmeye ihtiyacı var ingilizce kursu için tatil sonrası haftasonu yollayabilirsin
Çocuğun neyi istiyorsa neyi yaparken mutluysa o kursa yolla
Sadece bize demedi abla tüm sınıf için dedi
Yüzme canım omurga gelişimine boy uzamasına çok faydası var
Galiba yüzme olacakk ☺
Minnoş büyükmüş sorun hangisine istiyorsa ona yazdırın bence . Mesela benm kıxıma bu seçeneklerle gelseniz sorsanız yüzme der😂
Benimki de yüzme diyor ☺
Benim oglum 7 yasinda 4 yasindan beri yaz-kis yuzmeye gidiyor. Kesinlikle yuzmeyi oneririm. Beden gelisimi olarak cok etkisi var.
Galiba yüzme olacak☺
Ben oğlumu yüzme kursuna gönderiyorum 2 senedir baya öğrendi
Benım tavsiyem yüzme ve voleybol olur
Ama bi keman kursuda hiç fena olmaz
Kızım da yüzme diyor☺
1,459,124 soru
23,929,026 cevap
323,939 kullanıcı