+1 oy
150 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,327 puan) tarafından

Kızlar malum yaz tatili geldi 1. Sınıf öğretmenimiz önümüzdeki hafta olmayacagı için bizim tatilimiz basladı ve bizden kızımızı bir kursa yazdırmamızı istedi. 

1- müzik kursu 

2 - yüzme kursu 

3- voleybol kursu 

Bunlardan birine yazdırmamızı istedi. 

Benim de şuan aklımda İngilizce kursu var sizce en yararlısı hangisi olur? 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (2,865 puan) tarafından

sence kızının neye ilgisi var? 

müzik yeteneği olduğunu düşünüyorsan müziğe gitsin. 

iki spordan biri olacaksa bence kesinlikle yüzme. tam yaza uygun spor zaten, beden gelişimi için de çok iyi

İngilizce her daim lazım zaten ona bir şey demiyorum 😅

önce (1,327 puan) tarafından
+1

Bebek liği nden beri çizgifilimi İngilizce izlerdi bilerek İngilizce acardı ordan bi iki bişi kapıp geri unuturdu  İngilizce temel olmuş olur diye düşünüyorum 

2. Bir seçenekte yüzme yi öğrenmeyı de kızım istiyor bilemedim ki ben eşimde kızımuz hangisine gitmek isterse diyor 

önce (8,212 puan) tarafından
+1

birazda yetenekten ziyade ben yazin cocuklar dinlensin istiyorum .  2. sinifta inglizce görecek. ikinci sinif tatilinde olmadi inglizce dusun bence . sahsen yazin yuzmedir yazin hakki . camiye gtmek ve yuzme fazlasiyla yeterli gelio bence yaz kursu icin

-Reklam-
+1 oy
önce (22,198 puan) tarafından

Çocuğuna sorman lazım bunu. O hangisine gitmek isterse ona gitsin. 

+1

Cimcimem yüzme der  bi cıtlattım yüzme diye tutturdu ama benimde aklımda yüzme ile İngilizce kursu var bilemedim

önce (22,198 puan) tarafından

İkisine de gidebilir imkan varsa. Ama daha 7 yaş. İkisinden biri olmak zorundaysa ben yüzmeyi tercih ederdim. 

Galiba yüzme olacak ☺

+1 oy
önce (319 puan) tarafından

Öncelikle çocuğunuza sorun o ne isterse ona gitsin ama bir ogretmen olarak müzik kursunu tavsiye ederim. Ben ilkokuldayken piyano öğrenmek istedim, ailem bir hanımefendiye keman yakışır diyip zorla kemana yazdirdilar 6 ay boyunca ızdırapla gittim daha sonra gitmek istemiyorum diye ağladım da öyle bıraktım. Ama bir enstrüman calabilmeyi su an çok isterdim, dili istesem şimdi de öğrenirim ama enstrüman zor. Eşim de müzik öğretmeni ve alanı keman... İngilizceyi ben üniversitede öğrenmiştim yani şu an çocuğunuz için çok elzem değil gibi

Galiba yüzme olacak kızım da yüzme diyor

0 oy
önce (1,656 puan) tarafından

Kesinlikle yüzme kursu. Özellikle gelişim çağında inanılmaz faydalı. 

Galiba yüzme olacak kızım da yüzme istiyor 😌

0 oy
önce (5,848 puan) tarafından

İngilizce kursuda güzel olur ama yazın bari ders yapmasınlar bence müzik ve yüzme arasında tercih yap kızına sor ne isterse ona yolla

Galiba yüzme olacak kızımda yüzme diyor ☺

0 oy
önce (293 puan) tarafından

Sebebi ne neden yollamanizi istedi yeteneği mi var yoksa hiper aktif  diye mi 

Bence cocuğun tatile bol oyuna gezmeye ihtiyacı var ingilizce kursu için tatil sonrası haftasonu yollayabilirsin 

Çocuğun neyi istiyorsa neyi yaparken mutluysa o kursa yolla 

Sadece bize demedi abla tüm sınıf için dedi 

0 oy
önce (14,361 puan) tarafından

Yüzme canım omurga gelişimine boy uzamasına çok faydası var 

Galiba yüzme olacakk ☺

0 oy
önce (5,450 puan) tarafından

Minnoş büyükmüş sorun hangisine istiyorsa ona yazdırın bence .  Mesela benm kıxıma bu seçeneklerle gelseniz sorsanız yüzme der😂

Benimki de yüzme diyor ☺

0 oy
önce (5,477 puan) tarafından

Benim oglum 7 yasinda 4 yasindan beri yaz-kis yuzmeye gidiyor. Kesinlikle yuzmeyi oneririm. Beden gelisimi olarak cok etkisi var.

Galiba yüzme olacak☺

0 oy
önce (1,746 puan) tarafından

Ben oğlumu yüzme kursuna gönderiyorum 2 senedir baya öğrendi 

Benım tavsiyem yüzme ve voleybol olur

Ama bi keman kursuda hiç fena olmaz 

Kızım da yüzme diyor☺

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 255 göst.
+1 oy
17 cevap 724 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,459,124 soru

23,929,026 cevap

323,939 kullanıcı

...