0 oy
190 göst.
önce Diğer kategorisinde (541 puan) tarafından

Gebelikte dondurma tüketmenin bebeğe Bir zararı varmı çok canım çekiyor yiyorum ama herkes ye de seni doğurduktan sonra gorucez bebek söyle olacak böyle olacak diyorlar enfeksiyon kapar mi bebek bana bilgi verir misiniz 

11 Cevaplar

+4 oy
önce (2,804 puan) tarafından

Ayy aklıma dondurma yersem bebeğimin boğazı şişer mi geldi 🤣 soda içersem asitten erir mi diyenler gibi 🤣

Birşey olmaz merak etme ama fazla tüketme gebelik şekeri kapıda bekliyor her daim 🤓

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌻

önce (541 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım🤣 vallah yemeye devam o zaman 

+1

Afiyet olsuuunn 🍦😋🫠

önce (8,221 puan) tarafından

bizim bi tanidigin bebegi zatirre olarak dogmus 😂😂😂cunku buzlu soguk su icmis annesi hamileyken😂

en bombasi seydi benim karsilastigim yanlislikla zeytin cekirdegi yuttum bebek bogulurmu😂😂 heralde bebek asagidan agzini acip leblebi kapar gibi annesinin yedigi seyleri yiyor anne karninda diye dusunenler var demekki😂😂😂

@Casperiye  Aaa sen bilmiyor muydun anne ne yerse çocuk onu yer çok geri kalmışsın bacım çookk 🤪🤪 

Anne karnında her yediğimden bebişte yediği için mesela ek gıdaya doğar doğmaz başladım ilk gün kuru fasulye pilav verdim yanına da soğan 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (1,304 puan) tarafından

Hiç alakası yok dondurmanın be zararı olsun ki. Sadece şekerli olduğu için şeker hastasıysan yememen daha iyi yoksa enfeksiyon yapmaz saçma sapan konuşuyorlar ya

Çok şükür şeker sıkıntısı yok ozaman yemeye devam🤣

önce (1,304 puan) tarafından
+1

Ye aşkım afiyet olsun 

+1

❤️🌺

+1 oy
önce (2,483 puan) tarafından

Zararı olmaz dozunda yersen tabii 

Yani bende abartmıyorum zaten de hiç yeme diyorlar anlamadım gitti 

+1 oy
önce (1,487 puan) tarafından

Ya milletin dediğine bakma sen ne alaka millet artık saçmaladı hamile insanları korkutmak dan başka birşey yapmıyorlar ben kızıma hamileyken kışın bile yemiştim canım istiyordu 2.5 yaşında gayette sağlıklı ikinci hamileliğim 13 haftalik hemen hemen her gün yiyoruz 

Maşallah canım ya vallah deli ediyorlar canım çekiyor napim birde hava sıcak insan bunaliyor tek çare dondurma 

önce (1,487 puan) tarafından
+1

Çevrene kulağını kapat doktorunu dinle sadece o kadar bunaltiyorlar ki insanı bu yüzden daha hamile olduğumu kimse bilmiyor mide yanmasına da iyi geliyor 

+1 oy
önce (14,669 puan) tarafından

Of şu milletin boğazını sıkasım geliyor ya gerçekten bak. Nedir bu anneye ve anne adaylarına olan eziyetleri. Ben çatır ayazda yarım kilo dondurma yedim Bi oturuşta. Canın ne çekerse ye tehlikeli bisi olsa zaten doktor sana söyler canım bırak şu elalemi

Bıraktım bnde 🤣 yemeye devam 

+1 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Gerçekten cahiliye devri şu dönemle kıyaslandığında alim kalacak seviyeye geldik. Dinleme yavrum hiçbirşey ommaz

Öyle yapayım canım 🤣

+1 oy
önce (2,879 puan) tarafından

gebelik şekerin yoksa hiçbir şey olmaz. afiyet olsun 

Çok şükür yok canım 

bebek doğduğunda soğuk su da içme diyen olur sana 😂😂 bazı söylenenker doğru olabiliyor ama yüzde 90 ı yanlış boşver.

yaz gebeliği geçirip dondurma yemeyen yoktur herhalde ya. 

temmuzda doğum yapmıştım cartedor kutular oluyor ya, 3 günde 1 paket bitiyordum o da ayıp olmasın diye yoksa 1 günde biterdi. tek sıkıntı şeker olması, vücuda şeker alıyoruz o da kilo yapıyor işte 😂

+1 oy
önce (4,764 puan) tarafından

Evet canım zararlı hatta maden suyu da içme çocuğa gaz yapar 

Sakızdan çiğneme kafasına yapışır 

Çikolata hiç yeme çocuğun eli yüzüne bulaşır 

Ay çevremizde cidden ne kadar cahil insanlar var yaa

Olmadi soguk su da içmeyelim çocuk icerde üşür hasta olur 

Tövbe yaa

şeftali yeme kıllı olur bak 😂😂

Birde en sevdiğim 🤣🤣

önce (4,764 puan) tarafından

Bana da neler dediler 

Hiç umrumda olmadı valla sadece kırmızı ete dokunmadim 

et konusu evet, riskli olabiliyor ama onun dışında abartmadıktan sonra her şey yenir. tabi ki en güzeli ve en doğrusu sağlıklı beslenme ama arada minik kaçamaklar olur

Vlh bn ete de dokundum ciğere de inşallah bişey olmaz 

+1 oy
önce (2,334 puan) tarafından

Hergun yiyen ben kışın ortasinda hemde bebegim hic hasta olmadi 😀 geri kafalı insanları dinlemem ben

Bende dinlemiyim o zaman 🤣

+1 oy
önce (2,061 puan) tarafından

Valla ocaktan hazirana kadar günde 2 tane yerdim hiçte birşey olmadı canın çekıyorsa ye

Teşekkür ederim canım yemeye devam ozaman 

0 oy
önce (1,285 puan) tarafından

Günde 2 kere falan yiyorum valla ben kimse de bana öyle bir şey demedi 

Devam et yemeye canım bende devam edicem vallah kimene

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.