+1 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından

Kızlar eşimle kavusma şafağım 2 çocuğum var iş dolayısıyla gitti 182 den düştük yani 5 ay daha var aşırı derecede özledim ne kadar zormuş insanın sevdiğimden ayrı yatması sadece sesiyle görüntüyle idare etmek zorunda kalmak Allah'ım başımızdan eksik etmesin diyorum inanın hiç bir şey yapmasın akşam eve gelsin diyorsunuz eşim sağolsun yardım ederdi ama inanın hiç gözümde değil yeter ki gelsin diyorum..

Velhasıl kelam bir Allah kavuştursun duanızı alırım Allah razı olsun 😊 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,368 puan) tarafından

Bizimde 1467 gün oldu 😪

Daha nerden baksan 1900 günlük bir süreç var bir mucize olmazsa.

(5,496 puan) tarafından

Cnm bazı cezalar af olmuş heralde senin eşin faydalanamadımı 

(769 puan) tarafından

Allah'ım o mucizeleri yaşatsın insAllah ben hep Allah'ım evlatlarım günahsız  sen onlarin hürmetine babalarına sağ Salim kavuştur 

(1,368 puan) tarafından

Sadece 4 .4 ler oldu

(422 puan) tarafından

4.4 ne merak ettim 

(16,229 puan) tarafından

Ah Esmam ahh 🥺 🥺

-Reklam-
+1 oy
(2,656 puan) tarafından

Mecbur muydu canım gitmeye ben asla kabul edemezdim herhalde çocuklar için özellikle

Alllah tez zamanda kavuştursun

(769 puan) tarafından

Maalesef mecburdu ya bende istemiyordum ve şuan zaman geçirmek için ailemin yanına geldim eşimin tarafına gidiyorm falan derken evimi özledim evimde yapmaktan şikayet ettiğim işte eşim varken yemek yapmak vs. Şuan burnumda tütüyor gerçekten çok zor Rabbim herkesi kavuştursun inşallah 

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Zaman hızlı geçiyor Rabbim tez zamanda kavuştursun insaAllah çok iyi anlıyorum seni eşim uzmanken çok ayrı kaldık telefonuna ulaşamadığım sesini duyamadığım günler oluyordu

(769 puan) tarafından

Offf çok Zor benim eşimde uzman kokusuna hasret kaldım 

(1,526 puan) tarafından

Uzman eşi çok zor o zamanlar çocuğum da yoktu hiç bilmediğim bir şehirde tek başıma kalıyordum sonra kızıma hamile olunca bıraktı kendi işini kurdu 

+1 oy
(3,130 puan) tarafından

Çok zor , Allah yardımcın olsun. Ara ara geliyor mu bari. İmkan varsa sizde gidin diycemde durumunuzu bilmiyorum :(

(769 puan) tarafından

Canım eşimin gittiği yere aile gitmiyor maalesef ya önceden böyle Bir durum vardı o yüzden rahattım ama gittiği yerde müsait aile kalabilecegi bir yer yok 

0 oy
(1,999 puan) tarafından

9 senedir aynı durumdayım yurt dısında calısıyor bazen 3 bazen 4 bazen 5  ayda 1 aylığına geliyo ve inşallah artık bu sene sonunda bırakıcak  bizimde izne bişey kalmadı ağustosta izine gelicek o kadar çok özledim ki anlatamam. ben bi şekilde idare ediyorum alıstım artık ama cocuklar için cok zor tam alışıyolar baba gidiyo aralarında ki bag cok zayıf cok üzülüyorum eşim elinden gelenin fazlasını yapmaya calısıyo geldiğinde ama cocuklar yine beni istiyo 1 hafta cocuklarla basbasa kalıcak ben kafa dinlemeye gidicem o zmaan belki daha iyi olur onlar için çünkü hiç konusmak görmek istemiyorlar küsüyolar gittiği için

(3,698 puan) tarafından

Zor durum eşiniz ne iş yapıyor 

(1,999 puan) tarafından

Gemi de elektrik üretimi falan yapıyolar 

0 oy
(9,801 puan) tarafından

Eşim askere 6 ay gitiğinde bile çok zorlanmiştim bide hamileydim senin daha çokmus geçer işallah hersey zamanla 

(769 puan) tarafından

İnşallah çok  teşekkür ederim 

0 oy
(2,826 puan) tarafından

Allah kavuştursun inşallah 😍

(769 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun 😊 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra_ikraa (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Doomrose (929 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 520 göst.

Kategoriler

1,460,208 soru

23,943,061 cevap

324,819 kullanıcı