Bugün ne yemek pişiriyorsunuz bıktım her gün düşünmekten 🤣
Bende her gün düşün düşün yoruluyorum her şeyi yapıyorum da yemek ne yapsam diye düşünmek daha çok yoruyo beni 🤦🏻♀️
Yemek yapmak bile düşünmek kadar Zor değil 🤣
Ne yapacağımı bulsam işte kolayca halletcem ama bulamamak sıkıntı 😂
Net değil ama
Yeşil fasulye
Semizotu yemeği
Menemen bunları yapacam diye düşünüyorum
Dünden kalan yemeklerim var birde çorba yaparım bugünlük dusunmekten kurtuldum
Eşimin canı et kavurması çekmiş onu yapıcam yanına salata kola bugünlükte böyle olsun:)
Ciğer yahni pilav salata yaptım
Misafir gelecek. Mercimek çorbası
Güveç
Karnıbahar ve patates kızartması yoğurtlu
Pirinç pilavı
Salata
Bugün salçalı makarna yapicam dünden 1 tabak yemeğim var azda çorba o kadar Allah bereket versin
Ben patlıcan oturtma yapmaya karar verdim. Patlıcan ları soydum doğradım tuzlu suya koydum şuan kızımı sallıyorum o uyuyunca da kalkıp yapacağım. Yanına da pirinç pilavı ve cacık yaparım. Oğlum okula gitmeden siparişi verdi pilav ve cacık istiyorum diye 😄
Bezelye pilav cacık
Tavuk çıkardım bir parça ama şimdilik ben ona bakıyorum o da bana :)
Yeter bakıştığınız at fırına garibim pişsin 😂
Çökertme kebabı yanına ne yaparım bilmiyorum 🙄🌸
Sulu kofte ve pilav yapacağım
Daha eve yeni girdim sayilir oglanin oyun grubu vardi ordan derin dondurucu baktim cart curt derken daha 1 saat olmadi eve gireli kahvalti bile.yapmamistik evden cikarken aglama krizlerinde oglum suan beyfendi daha eve girmicek uyudu dolmusta ama simdide uyumak istiyor aksam parkta cay kek yapicaz daha kek cirpicam atıcam firına aksama ne yapsam bilmiyorum valla su 3 gündur canim cıktı resmen
Patates ezmesi cacık karpuz
Fırına tavuk attım yanına pilav yaptım yedik bile. Şimdi kalkıp bulaşıkları toplayacam.
Erken yemek daha güzel. Bizde en geç koca yiyor yemeği gece 10 da😁 Çocuk la ben 7 yada 8 gibi yeriz, bazen 6 da yediğimiz oluyor.
Yok biz hayatta 10 al kalmayız hele eşim hiç kalmaz
Pazarları evdeyken evde erkenden yeriz beraber.
Dışardan soylicez bugun dişimi yaptırdım cok kotuyum halim yok sabahtan beri yatıyorum dünden makarna vardı cocuklara onu verdim yoğurtlu yediler bitti akşama soylicez inşallah
Ankara pilavı taze fasulye salata
bu sıcaklarda bişey yenmiyo valla
Birazdan barbekü yu yakicam yemek yapmak istemiyorum
Taze fasulye pilav
Ben Belen tava+ pilav + ayran ve salata yaptım 👍
1,488,427 soru
24,329,972 cevap
345,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın