Kızlar ilk defa ciğer yapıcam da. Nasıl temizleniyo. Sote şeklinde yapıcam tarif verir misiniz. YouTube dan da baktım da biz de size sorayım dedim
Gecen gün yaptım ilk defa bayıla bayıla yedik eşimle hatta bi sonraki gün kalanı kahvaltıda yedik
Öncelikle ciğerin üstündeki zarı çektim küp küp doğradım ciğerleri ve kuyruk yağını ocağa aldım orta ateşte suyu bitene kadar pişirdim sonra biraz kırmızı toz biber birazda pul biber attım üstüne iyice kavrulunca ocaktan aldım müthiş olmuştu
Soğansız mı kavruluyo. Bi de kan pohtıları oluyo ya içinde suda falan bekletiliyor mu
Ben doğrarken yıkarken içindeki kanlari alıyorum sonra süzgecte süzülüyor. Sonra yağda kız artı yorum. En sevdiğim bu
Bol kuru soğanlı ve salçalı pişiriyorum bu da güzel
Bide ciğeri pisiriyorum ayrı tavada biber kuru soğan kavuşuyorum sonra birleştiriyorum beş on dk da beraber pişiyor
Eğer kizartacaksan Arnavut ciğeri yaz nyt ye orda detaylı tarif var baharat falan da giriyor
Zarını alınca ben yıkıyorum bazıları yaikamiyormus ama içim almıyor biraz sütte bekletiyorum sonra unluyorum bol yağda kizartiyorum en son kimyon kirmizi biber atıyorum..
Patetes biber falanda kziartiyorum arnavut cigeri yapiyorum kisaca haşlama sevmem
soğanlı yapacaksan önce soğanı pişir sonra ciğeri koy. ciğer çabuk pişer
1,489,149 soru
24,340,423 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın