Kızlar sağlık ocağı verdi kullanan var mı bu damlaları
Doktorların çoğu bu ücretsiz verilenleri önermiyor içeriğinde sıkıntılı bir şey vardı hatırladığım kadarıyla
Vegaferonu sevmedim ama d3 kullandım kullanıyorum
Bebek içinse eğer oğluma kullanmadım hiç ama kendim içinse bizimkiler falan kullandı galiba bunlardan
Neden kullanmayınız d vitamini falandami kullanmadiniz bebek icin
Hayır kullanmadım içerikleri temiz olmadığı için özel aldım sürekli hala da özel alıyorum
İlk çocuğuma kullandım ama ikincime sadece D3 kullandim
Hayır ikisinide almadım özel aldık bunlarla ilgili olumlu yorum almadım
Ocean organik aldım kan ilacı eczaneden dişleri çok güzel lekeliyor bu kan ilacı kullanma bunları alma verirlerse ya iade et yada çiçeklerin varsa ona dok
Ücretsizleri kullanmadık doktorumuz önermedi özel olanlari aldık.
Ben ocean marka alıp kullandım çocuk doktorumuz bunu önermemişti
Ay vegafron kullanma ya çocuğun dişlerini mahveder ben onun yerine sidefer kullandim
vegaferon kabız yapıyor. içinde paraben varmış sanırım ama tanıdığım bir eczacı hatta kendisi doçent oldu üniversitede hoca, o veriyordu oğluna. ben bestiron verdim. monovit o kadar sıkıntılı değil.
Kullanmadım ocean almıştım oğluma, bunda da kullanmayı düşünmüyorum.
Vegaferon paraben içerdiği için önerilmiyor. Kakada kan, kabızlık gibi birçok semptomu var. Ben kullanmadım. Genelde de önerilmiyor. Ama monoviti güvenle kullanabilirsiniz içeriği piyasada ücretli satılan devit 3 gibi damlalarla aynı. Çoğu doktor öneriyor kullanılabilir. Ben yine de ocean kullandım. Zeytinyağı bazlı olduğu için. Monovit ayçiçek bazlı.
9 aylık evet hala kullaniyoruz biz
Sağlık ocagından verilenleri doktorum önermemişti farklı vermişti onları kullanmıstım
İkisini de kullanmadim ocean marka kullandim icerikleri temiz degil diye biliyorum bunlarin. Ucretli alma sansin yoksa kullan yine de kansizlik vitamin eksikligi zayif dusurur bebegi.
Kızımda kullanmıştım d vitamini ama şuan oğlumda kullandım çocuk doktoru sordu gösterince onu kullanma demişti başka yazmıştı onu kullanmiştim çoğu kişiden artık duyuyorum onermiyorlar
Temiz içerikli değil. Ocean kullanıyoruz
Ben oğluma bunları kullanmadım özel aldım ocean marka
Ben sağlık ocağının verdiğini değilde kendim aldım eczaneden ocean olanlardan onlar daha iyi oluyor
Ben özel aldım monovit iki gün kullandim gaz sancisi yapti aglama krizlerine girdi cocuk degistirince o aglama krizleri gecti
1,486,287 soru
24,299,035 cevap
343,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın