Kızlar kızım Eylül ayı itibariyle 74 aylık oluyor dilekçe ile 1.sinifi erteleyebilir miyim
Neden ertileceksin canım
Imza ile erken gönderilebiliyor da gece atılabiliyor mu bilmiyorum
Sen bilirsin de sonuçta senin kontrolün altında olacak zaten öğretmen eşliğinde de oluyor Ben şahsen kızını geç başlamasını istemezdim ileride neden yaşıtlarından geri kalsın Tabii ki herkes kendi fikiri ayrı
Benim kızımın da RAM raporu var Bu arada özel eğitim alıyor ama daha küçük 4
Deriniko ihityacı varsa damgalanmakmı olur bu? Benım çocuğumda raporlu yarın bırgun hepımızınkı olabılır lütfen kırıcı konusmayın zaten o raporu alırken yeterince zorlandık sız dahada zorlastırmayın
Evet ben söyleyecektim Eğer bir sorun yoksa zaten oram raporunu vermezler Durduk yere ve gelecekte de görünmüyor yani Hiçbir yerde sadece polis ve polisiye sınavında falan girerse görünüyor tek onların sağlığı geleceği herşeyden Önemli
Evet sılınıyor ilerde sılınmese bıle memur olabılme şansları oluyor yeterkı saglıklı olsunlar rapır falan gecıcı
Buraya bakarak karar verebilirsin
Cocuk psikiyatriye gidip durumunu anlatman lazım,o gerek görürse metropol testi için cocuk gelisimciye gonderiyor. Onun yaptığı testte okula gitmesi uygun görülmezse sana rapor veriliyor ve onu kaydının düştüğü okula götürüyorsun. Onun dışında başka seçeneğin yok malesef.
Merhaba, öğretmenim. Sağlık sıkıntısı yoksa artık zorunlu 1. Sınıf oluyorsunuz. Sınıfın en küçüğü olmaz, daha küçük olan aylarda var.
Çocuklarımızın okula hiç göndermeyenler var ama onlar nasıl yapıyor
Eylül dogumlu tam alti yasinda bire başladı kizim cocukla alakali gelisimiyle alakali bu anaokulu ogretmenind Danış.
Eylul dogunlular zorunlu. 1 Ekim sonrasinda olanlar istege bagli. Yani dilekce ile ertelenir
1,487,572 soru
24,317,877 cevap
345,152 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın