0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından

İlk defa yapcam birgün önceden yapsam buzdolabina alsam ertesi gün misafir için sertleşir mi nasıl yapmalıyım ve tarif verebilir misiniz begenilen

3 Cevaplar

0 oy
(10,322 puan) tarafından

Hazır tozdan yapıyorum çok basit ve lezzetli oluyor birgün önceden yapılmaz evet donar 

(10,322 puan) tarafından

Tabiki bizim tabikkkii valla ramazan boyu tozdan yaptım şipşak hazır bakla humusunu orijinal yaparım bak onda kolaya kaçmam 

(6,280 puan) tarafından

tarsus ta çok yedim humus da Antakyada yemek nasip olmadı daha anca gidip tepsi kebabı yedik 😂😂

bakla humusunu hiç yemedim. 

kaynanam tarsuslu da kökeni hataydan bu arada 😂😂 mağaracı mı ne ya da buna benzer isimli öyle bir köy varmış galiba ordam 😂😂

(10,322 puan) tarafından

Antakya'da yapan yerlerde yıkıldı zaten yeniden yapılırsa inşallah mutlaka tadına bak 

Bak sen kaynanaya bizden gitmişte yemeğimizi oralı yapmış olması bu cııkkss 🤣

(6,280 puan) tarafından

valla tarsusta cidden güzel yapan yerler var, döve döcçve yapıyorlar bizim gibi blender işi değil 😂

(6,280 puan) tarafından

ha inşallah bi daha giderim antalyaya da yeriz güzelce 

-Reklam-
0 oy
(4,059 puan) tarafından

Yok donma olmaz. Nohutları haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Yağ, tahin, biraz su, sarımsak eklersiniz. Sonrası üzerine sıvıyağ gezdirip baharatla tat verirsiniz. 

0 oy
(6,280 puan) tarafından

kuru gibi olursa az yağ ekleyip güzelce karıştır hiçbir şey olmaz.

üstü kabuk tutmasın diye streç filmi humusa değidirerek kapat. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 668 göst.
19 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu07 (8,901 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.

Kategoriler


1,478,685 soru

24,201,058 cevap

337,546 kullanıcı

...