+1 oy
471 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,172 puan) tarafından

2025 sonrası doğum yapanlara 2 .çocuk için 1500 3 çocuk için 5.000 lira veriyor devlet fazla bir para değil ama yine de harcıyor insan kendine bu ayın ödemeleri de yatmış 27 sinde çeke biliriz

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Güle güle harcayın o parayla bez bile alan olur faydalı bir ödeme olmuş :) 

2026 da doğuracak olanlara da veriliyor mu 😂

(7,990 puan) tarafından
+1

Fatma şahin i mi çok seviyorsunuz ben de severdim eskiden ama duyduklarımdan sonra nefret eder oldum

(3,172 puan) tarafından

Ne duydun kız merak ettim

tarafından

Ben duymadım ne oldu ki

tarafından

Hım sizin belediye başkanı kim 

Benim aklımda Fatma Şahin kalmış 

(3,172 puan) tarafından

Fatma Şahin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet tahmazoğlu Şahin Bey belediye başkanı ilçemizin genellikle yardım desteklerini o veriyor

-Reklam-
0 oy
(2,672 puan) tarafından

Ben çekeli 3 hafta oldu ama gel gör inan yetmiyor 

(3,172 puan) tarafından

Yok canım zaten yetmiyor hiçbir şekilde ama en azından birkaç ihtiyacı gideriyor

0 oy
(5,134 puan) tarafından

Gercekten üzücü ya yetmiyor diyorsunuz acaba bendemi sorun varya yada benim gibi düşünenlere yetmiyor deyip detip kime çocuk doguruliyor vallq cozemedim

(3,172 puan) tarafından

Sorun sende canım sadece o maaş için doğurduğumuzu düşünmen de ben şahsen  çocuklarıma da bakabiliyorum  bezini mamasını daha rahatlıkla alabiliyorum bakabileceğimize kanaat getirdik ki 3 çocuk yaptık Sadece bu maaşa bağlanmadık Yani ki zaten maaş iki aydır veriliyor bizim çocuğu düşünmemiz bile bir sene önce ben burada Durumu iyi olmayan arkadaşlarımıza düşünerek yazıyorum düşüncelerimi yoksa Herkes biliyor yani bugün bir abur cubur almaya bile gitse 5000 lirayı bulup çıkıyor yani insan

(5,134 puan) tarafından

Degilmi bak bunu bile düşünüyoruz abur cubur 5000 bin 

0 oy
(665 puan) tarafından

Ben 6 aylık hamileyim nasıl ve ne zaman başvuru yapmalıyım 

(3,172 puan) tarafından

Doğum yaptıktan sonra çocuğun kimliğini çıkardıktan sonra e-devlet üzerinden başvuru yapacaksınız

0 oy
(50 puan) tarafından

Ben e devlet tsn çocuk ekliyemiyorum yine halk bank tan mı alıcaz birde yattıysa niye şimdi alınmıyo

(3,172 puan) tarafından

Ödeme tarihi 27.06.2025 diye yazıyor O gün çekebiliriz yani Halkbank'tan alınıyor yine

0 oy
(6,916 puan) tarafından

Canm benim bir arkadaşım var ilk çocuğu 2021 doğumlu , şuan 2. Ye hamile ağustosta doğum yapıcak para alabiliyormu ? Birde ne kadar alıyor bilgin varsa paylaşırmısın benmlede 

(3,172 puan) tarafından

Evet canım alır Benim de iki çocuğum var üçüncüyü Mart ayında doğurdum şu an aylık 5000 lira alıyorum 2 ay içinde aldım 3'ü de yatmış Arkadaşın da aylık 1500 alır 2 çocuktan sonra ilk 5bin  sonra 1500 alır

0 oy
(810 puan) tarafından

Bende başvuru yaptım ama sonucu nerden sorgulayacagim bulamıyorum. 

(3,172 puan) tarafından

image

bu uygulamayı indir canım e-devlet bilgilerini gir orada çocuklarım bölümünde ödeme listesi var Eğer yatmışsa oradan görünür
0 oy
(7,990 puan) tarafından

Bir defaya miahsus bu para

(3,172 puan) tarafından

İlk çocuk için bir defa iki ve 3. Çocuk için her ay iki ay çektim ben 3. De yatmış

(7,990 puan) tarafından

Bir sene mi yatacak toplam

(377 puan) tarafından

Çocuğun 5 yasına kadar 

(7,990 puan) tarafından

Ooo çok iyi hemen ikinci çocuk için kolları sıvama liyim🤣

(377 puan) tarafından

Bende 3.dusunuyorum ne zamndır, parası için değil tabi 2.den 5 sene sonra ancak karar verebildm☺️😂

0 oy
(2,651 puan) tarafından

Evet siz deyince baktım yatmış 5 bin , nerden çekiliyor biliyor musunuz

(2,651 puan) tarafından

Birde 4. Çocuğm benim her ay yatacak mı, 

(102 puan) tarafından

Canım nerden baktın benimki ilköğretimin uygulamasına bakıyorum hep devam ediyor yazıyor nisandan beri başvurdum oysaki siz nerden baktinz

(2,651 puan) tarafından

O uygulamaya girip çocuklarıma tıklıyorum ordan bebeğin ismine girip ödeme bilgisi yazıyor ona basınca çikti

(3,172 puan) tarafından

Halkbank tan kimlikle çekebilirsin

(102 puan) tarafından

Benimki çocuğa basınca tc yok diyor anlamadım valla

0 oy
tarafından

Vala kimi az diyor ama bence hic yoktan iyidir.sonucta onceden biyle bisey yoktu az da olsa biseye katki olur bezidir islak mendildir illaki yani bosa gitmez

(3,172 puan) tarafından

Aynen canım Benimki eşim temel ihtiyaçlarını alıyorum o parayla da ben kendime bir şeyler alıyorum

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Ben Haziran'da doğum yaptım başvurdum değerlendirme bekliyor yazıyor sonuç ne zaman olur yada sizdede öylemi yazıyordu ?

(3,172 puan) tarafından

Uygulamadan gir bak canım eğer yatmışsa görünür yatmamışsa ödenecek kayıt bulunamadı Ama Haziranda yapmışsın daha belki yatmamış olabilir Bir ay sonra yatıyor Çünkü genellikle falan

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 453 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Simayyy (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mariapuder (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 782 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,143 soru

24,284,814 cevap