Keşke bir Kart Ya da hesaba aktarma gibi bir durum olsa ir bankaya gitmek zor oluyor çocuklarla bankacı kıza sordum dedi düzenleme gelir yakında Ama ne zaman geleceği belli değil
İlk defa mı alacaksınız kaç aylık çekeceksiniz her ay alıyor musunuz ilk defa mı çekeceksiniz ilk başta toplu mu çekiliyor birde Instagram da birçok kişi öyle paylaşım yapmış bende hamileyim merak ediyorum
Benim de 2 tane çocuğum var 3 ye hamileyim benimkide mi sizinki gibi olacak acaba
@Eslem 01 Evet seninki de her ay 5 bin yatacak, bebek doğduktan sonra kimliğini çıkartıp başvuru yapacaksınız sonra her ay 5 bin alacaksınız Halkbank'tan
Ay çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgi için Allah razı olsun inşallah ☺️
Rica ederim canım ☺️
3 çocuk nasıl 2025ten sonra oluyor anlamadım
Bu ayda paraya ihtiyacımz vardi esim çalışıyor ama parasını hala vermediler en azından mamasını bununla alıyorum bu ay nye gec yatmış
Bilmiyorum ki aynen vala durumumuz bende komple çocukların eksikleriyle harccm
Oğlum Ekim doğumlu ben doğurduktan sonra çıkardılar bunu da yararlanamadık yani 🙄
İki üç ayla kaçırmışsınz saçma bir düzen vala 2025 öncesi Doğanlar çocuk değil mi
Aynen öyle adaletsizlik başka bişey değil
Ayh sorma canım yaa 5 ayla kaçırdım canım sağolsun bebemin ama insana koymuyor değil😿
Bizde Eylül 22 dogumluyuz keşke kapsasaydi 2024 de kismet
Nezaman çekebiliriz 31 inde mi ayın
Evet cnm genelde öğleden önce gidenlere para yatmamış diyorlar öğleden sonra gitmek en mantıklısı gibi
Teşekkür ederim canım
Merhabalar tam olarak sistem nasıl ilk iki çocuğunuz 2025 öncesinde olup mu her ay 5 bin alıyorsnz
Evet cnm
O zaman iyi ben 2025 ten sonraki çocuklar için zannettim
Kız sen demesen görmücem valla sağol :D
Rica ederim🌸
Banada yatmış nereden çekeceğim acaba
Halkbank'tan
Teşekkürler 💙
Rica ederim canım❤️
Cnm bnde ikinci bebegıme hamileyim 4 yasında kızım var nasıl başvuru yapılacak ve 1 kere mı alcaz
E devlete n doğum yardımı diye başvuru yap çocuk n doğduktan sonra
Sende her ay 1500 alırsın
Haziranda doğum yaptım daha yatmadı
İki ay sürüyor süreç
Hiçmi kısmeti olmaz bı insanın Eylül 2024te doğdu 600 TL tek aldım 🙁bizide kapsasaydi ne iyi olurdu
Bende 2024 de doğum yaptım ben o 600 bile almadım nerden alıniyor.
E devletten bak has çıkarken kağıt verdi bize vakıflar genel müdürlüğüne gidip doğum parası diyorsun sana şu gün gel al diyo ben öyle aldım 600tl vermişti başkada vermiyo
Tmm canim sağolasın
Sende saol e devletten çocuk parası yaz olmadı vakfa sor🌹
Güle güle bereketle harca canm. Bende Allah nasip ederse Ağustosta doğacak başvuru ne Zaman nereye nasıl yapılıyor aydınlatır misin beni
E devletten bebeğinizin tc si olması lazım yani bebeğin kimliği çıkınca doğum yardım başvuru yazıp başvuruyorsun
Teşekkür ederim
İnşallah yaparım çok teşekkür ederim 🌹
1,493,158 soru
24,397,111 cevap
349,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın