İki çocuğum var bi odaya yere puzzle halı yapacaz sonra sandalye masa oyuncaklar fln koyacam sadece o odada oynasınlar diye sizce gereksizmi yoksa çocukların hoşuna gidermi. Kızım bel oğlum iki yaşında
Fazladan ondan varsa gerekli bence.. çünkü öbür türlü oyuncakları bütün odalardan toplamak zorunda kalıyoruz. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Koltuklarimi kullanmıyorum onları satıp o odayı çocuklarıma yapmayı düşünüyorum. Çocuk odası yapacam onlara orda uyuyup orda oynasinlar.
Evt fazladan boş odam var. Bende büyük ihtimal yapacam gibi
Senin iki taneymis beni her çağırdığında odasında otursam ev hiç dagilmazda ben bazen kutu kutu odaya götürüyorum yanında uzanıyorum diye
Bence gerekli bütün eşyalar kalkiyor evden genel olarak çocukta mutlu oluyor
Senin iki tane olduğu için birlikte sıkılmadan oynarlar
Tek olunca sıkılıyo iki olunca kavga ediyolar her türlü zor. Ama oyun odası kurtarıcı olur belki
Bence çok güzel oyalanirlar oda büyükse 2 ye bölüp kıza ve oğlana ayrı ayrı konsept yapabilirsin
Bende yaptım ilk etapta pişman olmuştum oynamıyordu orda oyuncaklarını salona getiriyordu şimdi 3 yaşında oturup kendi başına odada oynuyor ve dağınıklığı direk oyun odasına geri götürüyor yattığı odada farklı onun ayrımıni yapmasi benim için çok iyi oldu
Ne güzel inşaallah benimkilerde oynar.
Bence iyi olur
Valla odan varsa bence gerekli daha sabah 5 yaşındaki kızımla kavga ettik her yerden oyuncak çıkıyor diye
Özellikle ev toplu dursun diye yapacam her yerde ouuncak cıkıyo çok dağılıyo ev
Aynen kuzum gerçekten yerin varsa gerekli
Gereksiz değil bence odan çoksa yapılmalı eğitici olur
sadece irda oynayio dahitacaklarsa olabilir ama vocuk odasinda hicbir zaman iyuncakla oynanmio direk icerilere gelio oyuncaklar
Bizimkilerin odası oyun odası gibi ama gel gör ki oyuncaklar bütün odalarda geziyor. Asla odalarında oynamiyorlar
Yani boş odan varsa ve odalarının düzenli kalmasını istiyorsan tamam diyeceğim ama inan ki o oyuncaklar yine orada kalmıyor ve evin her yerine getiriyorlar :).
Benim fazladan odam yok ama yattıkları oda bayağı büyük iki oğlum var odanın bir tarafı yatma diğer tarafı oyun yeri oyuncak dolabı yaptım arabaları falan oraya topluyorlar diğer peluş tarzı oyuncakları oyuncak sepetinden
1,489,971 soru
24,351,535 cevap
346,505 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın