Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri gelin azıcık sohbet edelim 💐
Ben bu işi çok sevdim 🤗🤗. İşlerimi yaptım hem çocuklarımla ilgileniyorum hem işimi yapıyorum
Solum da minik sıpam
Sağımda büyük sıpam
İkiside sallanıyor bende işimi yapıyorum
Gerçekten benim için büyük bir eğlence oldu
Ama kurdelem kalmadı guvenemedim kendime belki yapamam dedim o yüzden az almıştım 🤯 ziyan olmasın diye
Azıcık ara verdim bı kahve yi hak ettim
Buda mavilerin toplu hali
Çok güzel olmuş canım 🥰 mavi renk çok severim
Aleykümselam can içkimi❤ mabi güller de efsane olmuş ya. Biz parka gittik geldik şimdi yemek yiyoruz.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim Allah razı olsun 💐
Mavi suyumu diyorsun gülüm
Yok kız mavi gülleri dediö çok güzeller
Kolay gelsin Afiyet olsun🌼
Hem yemek hazırlıyorum hemde eşim patlıcan almış çokça onları karnıyarıklık yapıp buzluğa atıcam inşallah 🤍
Rica ederim güzelim❣️ sağolasın Amin inşallah 🥰
Maşallah ocagin tertemiz 😄😄😄👏👏👏👏👏👏
Anti-depresan-_- Sağol canım 👍yemeği yeni koydum ocağa o yüzden bu kadar temizdir🤣 yemekler hazır olunca bu kadar temiz olmuyor 😂😁
😃😃oh iyi bari. Bnmki de kirli oluyor bazen 🙃🙃😜
😊🌸
Mavi renk çok hoş olmuş. Bende evde birşeylerle uğraşmak kafa dağıtmak istiyorum ama benim kız hepsinin içinden geçer bende sinirlenir çöpe atarım kesin o yüzden bişey yapmıyorum
Benim oğlumda parmaklıyor kurdelenin ucundan kesip küçük makasla veriyorum eline alıyorum yanima beraber yapıyoruz onuda dahil ediyorum
Çok teşekkür ederim canım 🩷
Kolay gelsin canm çok süper olmuş kurdelelar kaç ml lik
Çok teşekkür ederim canım İnan bilmiyorum karta ölçerek aldım ama şimdi malzeme almaya gidiyorum sana bildiririm
Eni canm kaç ml onu ogrenirsen çok sevinirim bnde evime dekoratif biseyler yapayim istiyorum fikir oldu bana da
Tabiki canm eğer fırsatın varsa sürekli evdeysen bu tarz buketler yapmani tavsiye ederim
Ölçüleri bu şekilde cnm
Cooook teşekkürler canim benim Allah razı olsun
1,489,050 soru
24,338,903 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın