0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından

Arkadaşlar ferittin 6 demir bağlama 457 çıktı kansızlık bende uzun zamandır var ama bu kadar düşük seviyelerde değil anemi denilebilir mi bunun bi ilacı çaresi varmi cok yorgun oluyorum yoruluyorum tahammülsüzlük sinirlilik had safada  ne  yapacağım 

6 Cevaplar

0 oy
(7,386 puan) tarafından

anemi denir mi bilmiyorum ama en acilinden ilaca başlamışsındır inşallah. 

(47 puan) tarafından

Hayır henüz değil yarn tam sonuclarimi alacagim anemi olup olmadığını doktor söyleyecek bakalım ne kullanacağım 

-Reklam-
0 oy
(662 puan) tarafından

Çok düşük olduğu zamn damardan Demir serumu veriyorlar canım 

(47 puan) tarafından

Doktora sordum ama o çok agir oluyor tavsiye etmiyoruz dedi yarn ilacmi başka bişey mi artik belli olacak

(662 puan) tarafından

Nasıl ağır oluyor ki hamileyken doğuma 1 hafta kala verdiler canım çok düşük olunca ilaç bile fayda etmiyor 

(47 puan) tarafından

Hic sorma vana denk geliyor kansızlık vardi sezeryan olduktan sonra cok kan kaybi oldugu icin bayildim çok kötüydü bana denk geliyor boyle doktor 

0 oy
(2,016 puan) tarafından

Ya hap verirler ya damardan annem her hafta hem Demir hem kan takılıyor zor daha çok halsizlik yapıyor 

(47 puan) tarafından

Geçmiş olsun peki bu sureklimi olacak kan seviyesi duzene girince biraktiktan sonra geri görülür mü kansızlık acaba

(47 puan) tarafından

Evet aşırı halsizlik yorgunluk peki ilac ve igne kullannca duzeliyor degilmi şikayetleri olmuyor

(2,016 puan) tarafından

Canım annem de ki hastalık yani akdeniz anemesi mecbur her hafta takılmak zorunda düzelmiyor onun ki ama benim de çok düşer seviyesi var ona göre tedavi uyguluyorlar bana genel de ilaç veriyorlar yükseliyor ama beslenmenede dikkat etmen lazım tek ilaçla olmuyor 

0 oy
(3,475 puan) tarafından

Doktor sonuçlarına göre gereken ilacı verir ama demir ilacı kullanırken c vitamini ile beraber kullanmaya özen gösterin. C vitamini demirin emilimini artırır. 

(47 puan) tarafından
+1

Evet evet hamilelik döneminde ikisini kullaniyordum 

0 oy
(7,232 puan) tarafından

Arkadaşımda da kansızlık var  değerleri hep sıfır onun kan takviyesi serum. Kullanır bide iğne vuruyor 

0 oy
(948 puan) tarafından

Benim ferittin 2 di. Serum taktiriyorum ilaçların faydası olmuyor bana 2 günde dipçik gibi oluyorum. Daha da kötüye gidersin 3 gün yataktan kalkmadigimi biliyorum halsizlikten.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 424 göst.
0 oy
6 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,988 soru

24,282,763 cevap

342,862 kullanıcı

...