Kızlar kızım 4 yaşında balkonda havuz da oynarken baktım dudakları morarmış bayağı sıcaktı hava aslında ve sıcak su ile doldurmuştum böyle bir durum başıma gelem var mı
Dudak morarması halinde acil kardiyoloji bölümüne götür
Tam güneş vuruyor mu balkona
Evet siyah cam balkonlu
Güneş görmediği için canım güneşi alsa vücudu ısınır
Bizde yüzme kursuna gidiyoruz ilk gittiğimizde kızımın da morarmştı üşüyorlar
Kansızlık mi var acaba cnm doktora götür bir kan tahlili filan yaparlar
Hava ve suyun sıcaklığı ne olursa olsun vücut ısısı düşer havuzda o yüzden dudakları morarır. Bende çocuklarıma balkonda havuz yapıyorum. Bir süre sonra ikisinin de dudakları morarıyor çıkarıyorum. Balkon tam güneş görüyor ve suyu da bayağı sıcak eklememe rağmen..
Benim oğlumun da ağladığı zaman morarıyor. Bende merak ediyorum neden morardığını
Bende de var canım ne zaman suya girsem dudak larım morarır ama hiç doktor a gitme dım ve çocuk luktan berî var bende
Bugünde kızım ve oğlum da aynısı oldu havuzdan çıkınca oldu usumuslerdi çıktıklarında havada güzeldi ama sudan çıkınca öyle oldu
Benim kızında dudakları morarıyodu çocuk doktoru çocuk kardiyolojisine götür dedi banada korkman için demiyorum her çocukta normalmiş kalbi delikmiş kızımın büyüdükçe kapanıyomuş
Üşüdüğünde mi morarıyor canım şu öp
Öp derken ne alaka kız klavye hatası galiba :)
Üşüdüğünde morsriyormus ben geçen hafta doktora sordum, sudan çıkınca oluyordu hep annem de keşke bana sorsaydın Üşüdüğünde olur dedi
Uyumuştur ben bile bu yaşta fala durunca morarir dudagim
oksijensizlikten o eskiden benim oglmda öyleydi bi hafta evden çıkmadigimi bilirim yani ama artik okula baslayali duzeldi
1,493,361 soru
24,400,187 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın