Gunaydin hanimlar ilk kez lcw online olarak alisveris yapicaktim cark cikti cevirdim %50 indirim cikti gece onumu secsem bunumu secsem diye ugrasa ugrasa uykum geldi uyudum sabah siparisi gecerken bide demesinmi sabah 8e kadarmis bilmiyordum uzuldum ya tekrar cark gelsin diye gir cik yapiyorum nasil denk getirebilirim ben bunu tekrar bilgisi olan varmidir :D
Saat belli olmuyor aynı bende öyle oldu 10 dk dan kaçırdım
Az indirim ciksa uzulmemde yuzde50 cikti nasil kaciririm diye kendime kizdim nsaip degilmis ne diyim:)
Birde dev kupon olan ürünlerde geçerli %50 hepsinde degil canım ürünün ekranda yazıyor dev kupon ürünü diye süper kupon ürününde daha yaz geçerli oluyor ama habern olsun çıkarsa özelden atarım sana ben
Evet canim onu bilmiyordum gece ondan cok oyalandim bu kuponu niye kabul etmiyo diye sonra ogrendim sepettekileri sildim sonra kuponlu urunlere bakmaya basladm bude birseyi farkettim yorumlari iyi olmayan iade edicem diye yazan kumasini begenilmeyen urunlerde dev kupon var iyi olmayan urunlere koymuslar dev kuponu:D
Cikarsa yazarsan cok memnum olurum canim sagolasin:)
Bu ara devamlı %50 indirim verdi bana devamlı girin tekrar çikar
Yaa oylemi tmm canim bakicam surekli:)
Kendi hesabınızdan değil de başka hesapdan girin çark bir kere denk geliyor ben kızıma alışveriş yaparken kendimden çevirdim alışveriş yaptım eşime de hesap açtım onunkini de çevirdim tekrar alışveriş yaptım
Esimin epostasi kayitliydi normalde kendi eposta ve numaramdan kayit oldum tekrar boyle olurmu
Ne kadar verir bilmiyorum ama bende olmuştu iki kere alışveriş yaptım girdim de bana çark vermedi verseydi kodu verirdim sana
Sagolasin canim:)
1,486,458 soru
24,301,326 cevap
344,063 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın