Akşama ne yemek yapıyorsunuz kizlar
Bana da fikir olsun
Burayı kafana takacak kadar onemseme canım
niye elestirdilerki diger postu okumadimda bazen cocuklar dellendirio bende bagiriyorum . komsulardan cekinirim bende . 😂 recidance da oturuyorum adliye ve devlet hast yakin diye savci avukat hakim doktor kayniyor bina
Postta kendinizi doğru ifade edin o zaman istemeden bağırıyorum bağırdıktan sonra pişman oluyorum ses komşulara gidiyor dersen öyle anlaşılır çünkü Türkçe yazıldığı gibi okunuyor ayrıca postu kapatmak yerine pekâlâ şikayet ederler mi diye endişelendim yazabilirsiniz
Yaprak sarması yaptim
Bende kaynanamgildeyim bugün yemek derdi yok
Banada fikir olsun dedin 😄 ama yemek derdin yokmuş
Yanına yogurt çorbası mercimek çorbası güzel gidiyor canım
Kek peynirli kalem ve patatesli rulo borek kisir cay arkadaslarim gelicekte 😊😊
Afiyet olsun kuzum severim böyle menüyü de
İlk 3 yorum. Diğer yorumlar ve başlık arasında 2-3 defa gittim gittim geldim ne oluyor öyle 😂
Bisey sorduydum pişman oldum sorduguma:)))
Geri de kaldirilmiyor 6 saat geçmesi lazım
Bende ortayı buluyum da konuyu degistiriyim dedim
Napiyim :)))
Ahahaha iyi yaptın ama o kadar beklemene gerek yok admine söyle kapatır hemen 😂
Çok uyanıksınız valla ;)
Sulu köfte yaptim canim
Afiyet olsun kuzu
Yanına da pilav cacık:))
Cacık et bide cnm
Tavuk kızartıyorum bide pilav yaptım yanına kavun kestim yeter çok sıcak hava insanın canı bir şey istemiyor
Aynen valla canım
Bazen kahvaltı yapasim bile gelmiyor yerken sıcak basıyor
Bugün bütün pazarı gezdim güzel istediğim gibi domates yoktu olsa menemen yapıcam en güzel yemek kuraklık herşeyi vurmuş don oldu meyveleri dökmüş kiraz sezonu bitiyor daha almadım 600 tl di kilosu
Geçen gün eşim 500 liraya kiraz almış
Aklını mi kaçırdın dedim
Çocuklara az alsan yeter dedim
Çünkü tadı güzel değil hormon ilaç olduğu çok belli
Erik aldık dün fiyatına dikkat etmedim 350 liraymisti
Tadı tuzu yok almayi geçtim
Tadı iyi degilmisti su gibiydi Tadı
Eksik yazmıştın canım bu şekilde değildi o yüzden yanlış anlaşılabilir.
Diğer konuya gelince Annelikte herkesin şartı farklı hatalarımızın (istisnalar dışında) eleştirilmesini çok yanlış buluyorum. Bunu eleştirmek yerine güzelce öneri vererek yol gösterilmeli. Hepimiz aynı yoldayız. Ben sakinliğimle bilinen bir insandım bazen şaşıranlar oluyordu. son yarım yıl yaşadığım stresi gerginliği bünyem bile kaldırmadı. Ben ben değildim çıldırırcasına değil ama bende bağırıyordum. Ama toparlandım onun bir suçu olmadığını hayatı öğrenmeye çalıştığını düşünüyorum ve ben ne kadar sakin olursam onun da sakin olduğunu görüyorum bu beni sakinleştiriyor. O uyuyunca yanımda değilken ağlayarak bişeyler yaparak stresimi atmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin
Sağol kuzum Allah razı olsun
Çok sagol
Valla postu okumadım ama bazen bende deliriyorum Allah sizin hayrinizi versin diye çığlık atıyorum Samsunlu bı komşum vardı derdi kızım iyimi diyin kötümü sen ne bagiriyon🤭
Eşimle sorunlarım var zaten
Mesela bugün anladım eşimin beni sevmediğini cidden dünyam yıkıldı
Çocuklarım zarar görmesin diye elimden geleni yapıyorum
Ama bende yoruldum bende yıprandım
Arkamda kimsem yok caresizim
2 dakka oturupta sakince düşünmeye fırsatım olmuyor
İnan benim yerimde olan bilir
Allah yardımcın olsun inşallah benimde eşimle sorunlarim çoktu anlatsam haline sukredersin İnan buna çocuklarına sımsıkı sarıl gerisini Allah'a bırak
Dayanacak gücüm yok Allah'a sığınıyorum artik
Sadece 2 tepsi dızmana yaptım
1 tepsiyi karşıda pastane de tanıştığım bir bayan vardı hamile yaptığını kendi yiyemiyor
Ona özel patatesli yaptım verdim
1 tepside kendimize yaptım salata çay yeriz yeter
Afiyet olsun kuzucum
Eşim lahmacun söyledi yedik ama şimdiden acıktım ben şekerden dolayı sanırım. Zaten kocam günde 3 4 öğün yiyiyor yoğurtlu makarna ve köri soslu tavuk yaptım
Ohh afiyet olsun canım
Sağol canım
Kısır
Kıymalı patatesli karışık börek
Ayran vardı yedik çok şükür 🤗
Güzel menuymus afiyet olsun canım
Bugün gün menüsü yaptım çocuklar var eşim şehir dışında
Islak kek
Mercimek köftesi yaptım
1,486,347 soru
24,299,939 cevap
343,999 kullanıcı