İyi akşamlar kızlar.biraz uzun olacak.bu postum kimlere ulaşır kimler okur bilemem ama eğer burda bekar olan kızlar varsa iyi okusunlar istiyorum.
Ben bu yazdıklarımı yakın zamanda öğrendim.benim annem kızlık zarı olmadan doğmuş.babamlada 2 ay içinde evlenmişler.annem hiç görmemiş babamı.taki nişana kadar.ben bu zamana kadar annemin babama sevgisinden dolayı her yaptığına sessiz kaldığını sanıyordum.oysa olay farklıymış.babam annemi sözde o şekilde kabul ettiği için kendisi hep mahçupmuş babama karşı.babam biz doğana kadar anneme hep yemin ettirmiş.başkasıyla oldunmu diyene kadar.bunu anlatmak zor ama içim öfkeyle dolu başka türlü rahatlayamam.ilk gecelerinde annem bacağını kesmiş kan gelsin diye,kapıdaki namus bekçilerine vermek için.hep babamın yaptıklarını alttan aldı çünkü babama göre annem kusurluydu.annem sessizdi çünkü o da annesinden bunu görmüş.evet anneannemde bu şekilde doğmuş.dedem anneannemi aldığında daha 12 yaşındaymış.o da anneanneme hep baskı yaparmış.ben seni bu halinle kabul ettim diye yüzüne vururmuş her seferinde.anneannem ölene kadar dedemden nefret etti.
Annem bunları ilk anlattığında aşırı utangaçtı.başta başkasının başına gelmiş gibi anlattı böyle bişey olabilirmi diye.evet dedim bunu yaşayan çok kadın var diye sonra anlattı o benim diye.onu yargılamamdan korktu.
Bu insanlardan düzenden birkez daha nefret ettim.erkekler dilediği kadar kadınla düşüp kalkarken ,kadınlar suçu olmadığı şeylerin günahını çekiyor.
Benim burda zahmet edip okuyan bütün kardrşlerime bir sözüm var.sizi koşulsuz seven adamlarla evlenin.karşınızdakine derdinizi anlatamayacaksanız hiç evlenmeyin bile.ve eğer bir mecburiyetten evlendiyseniz karşınızdaki şahısa sizi ezmesine fırsat vermeyin.kimse hayatınız kadar kıymetli değil unutmayın💖💞