Kizlar nasil.alistiririm parmak boya ya da sungerle yapinca seviyor ama kuru kalem pastel boyama sevmiyor cizgi calismasi sevmiyor yapmak istemiyor nasil alistirabilirim tasirmadan yapmayi
kendi istedigi zaman yapar . zorlamanin bi manasi yokki . anca etrafi cizer kendi istemedikten conra nekadar cabalasan bos
Ilerde anaokulundada sorun yasar miyiz diye orda da yapmaz gibi geliyor
Anaokulunda arkadaşları da yapacağı için sorun olacağını sanmıyorum canım
Insallah yapar o zaman
anaokulunda her cocuk ayni seviyede hiri tasirir biri tasirmaz not vermicekmer meslek edinmicek alt tarafi zaman gecircek anaokunda oyun oynucak kuhim degilki
Daha karalama aşamasında olmasi normal. 4-5 yaş civarinda taşırmadan boyamasini istiyor öğretmenler.
Tamam canım tesekkur ederim aklıma takıldıda
Sürekli yaparak öğrenir bence
Insallah canım
Oğlumda 3 yaşında kalem tutturamıyorum doğru şekilde, kaba bi şekilde tutup rastgele karalamalar yapıyor sevmiyor ince işleri hemen sıkılıyor zorlayınca kaçıyor bende kendi haline bıraktım artık , bazıları meraklı oluyor erken yapıyor bazıları yapmıyor
Daha çok küçük öğrenmesin . Simdi ki çocuklara fazla yükleniyor bence. Ben ilkokula başlayana kadar kalem almadım elime sokaklarda koştururduk ha bire. Benim kızım da 3 yaşında boyamaya bir başlıyoruz . İki dakika geçiyor geçmiyor duvarlara başlıyor.
Benimki 3 buçuk yaşında kaç çeşit boya aldım ya halıyı boyuyor ya duvarı yada kolunu bacağını. Hepsini kaldirdim o yüzden yaklaşık bir senedir aynı şeyi yapıyor. Okula gidince öğrensin artik
1,486,621 soru
24,303,461 cevap
344,201 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın