0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar oğlum odasında yatmak istemiyor her gece yanımıza geliyor kendisiyle konuşuyoruz soruyoruz korkuyor musun diye yok diyor ama ben korktuğunun farkındayım gece lambası takıyorum odasına kapısını ve kapımızı açık bırakıyorum yatana kadar yanında uzanıyorum ama ben çözüm bulamadım oğluma odasını sevdiremiyorum duvar kitaplık raf paylaşmıştım odasına değişiklikler yapıcam başka öneriniz varmı odasını nasıl sevdirebilirim ? 

8 Cevaplar

0 oy
(51,294 puan) tarafından
arabali yataklar var imkanim.varsa oyle bisey alsan 
tarafından
Yataklar ilgisini çekmiyor malesef :(
-Reklam-
0 oy
(13,556 puan) tarafından
Kaç yaşında ayırdın odasını
tarafından
Şöyle söyliyim yeni ayırdım çünkü benim 2. Evliliğim bu önceden ailemle yaşıyordum ve salonda benimle uyuyordu ayrı odası yoktu şimdi ayrı odası oldu
(13,556 puan) tarafından
Hımmm anladım canım oda bocalıyor olabilir bu durumu onun seçeceği bı nevresim takımı duvar aydınlatmaları parlayan yıldızlar olabilir
tarafından
Teşekkür ederim aydınlatma yıldızlar olabilir :)
0 oy
(128,804 puan) tarafından
tavana sticher yap gece isikli olanlardan
tarafından
Evet olabilir teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Gece yanınıza geldiğinde napıyor sun peki yanında yatmasına izin verirsen sürekli gelir canım 
tarafından
Bazen geldiğinde yatağına götürüyorum bazende yatmıyor yanıma alıyorum bazı gecelerde farkında olmuyorum gece bir kalkıyorum yanımda uyuyor
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Canm biraz geç kalmışsın sanki 
tarafından
Sebeplerim vardı malesef geç kaldım:(
0 oy
(6,138 puan) tarafından
Seni paylaşamıyor olabilir mi? Sonuçta bu yaşına kadar beraber yatmisiniz sana alışmış 
tarafından
Evet olabilir
0 oy
(777 puan) tarafından
Başka çocuğun var mı canım?ikisinin odasını beraber yap biz çözümü o şekilde bulduk.
tarafından
2. Çocuğum doğmadı henüz
0 oy
(416 puan) tarafından
Kuzum daha yaşı küçük, 2. evliliğini yapmışsın ve hamileymişsin sanırım. Uzmanlar kardeş geleceği zaman yatakları ayırmanın doğru bir fikir olmadığını savunuyor. Herkesin görüşü farklı tabi ki ama bilmiyorum eşinden kıskanıyor olabilir mi seni 
tarafından
Canım kardeşinden yeni haberi oldu yani ayırmayıp ne yapabilirim 7 yaşında eşimde kızıyor haklı doğru değil bizim odamıza gelip yanımızda yatması diyor bilemiyorum kıskanıyor paylaşmak istemiyor olabilir
(416 puan) tarafından
Senin kokuna alıştıysa sensiz uyumak istemiyordur bir de onun yönünden bak ama :( kuzenim de cocuklu bosanmis bir adamla evlenmisti. Cocuk 2 yıl onlarla yatmış sonra kuzenim artik yeter dediği için yataklari ayırmışlar kocasi da sürekli hala bile suratına çarparmış beni oglumdan ayirdin oglum sirf bensiz uyuyamadigi icin annesiyle kalmadi vs diye. Ne diyim allah yardimcin olsun
tarafından
2 yıl çok uzun bir süre o hiç doğru değil ben yatağına koyuyorum uyanıyor geri gidiyorum yatağına tekrar koyuyorum arada bir bakıyorum yanıma gelmiş uyuyor  vallah kocası yanlış düşünüyor çözüm aramak yerine doğrumu buluyor beraber uyumayı evet kokuma alışmış olabilir bensiz uyumak istemiyor olabilir ama çözüm bulucam inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 685 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 137 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Grimsi1 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.

408,215 soru