Acil bilqiiiiiii bayanlar
Benziyor aslında ama değil gibide bilemedim kene daha küçük oluyor
Pek keneye benzemiyor gibi ya
Eşimde öyle dedi ama
Ay insan korkuyor ya :(
Kenemi değil mi
Değil bence bakıyorum tam bilemedim baştan ondan yazmamışım :)
Elektirik supurgesiyle bi huplet.ben böcekleri hep süpürgeyle çekiyorum. Sonra içini temizliyorum. Lanet bicekler bikac gün kalsa bile ölmüyor yaşıyor supurgede.
Google da arattım ama resmi tam algılayamadığı için doğru sonuç vermedi kokarca böceği falan yazıyordu genel olarak bilemedim
Yani eşimde baktı kene değil diyor
Kiz o basit bir orumcek kene boyle kuru bisey gibi ipince ve kucuk yesil mercimek kadar bisey
Korkulacak bisey yok
Bende öyle düşünüyorum
Kene degil farkli bir böcek bu
Örümcek bu 😁
Yorumda örümcek aradım bir ben mi örümcek sandım diye bencede örümcek
Evet canım bariz belli bacaklarını toplamış sadece 😊
Bence kene değil bu
Örümcek gibi görünüyor kene değil
Kene değil canım
Kumaş hali perdelerde çok oluyor bu böceklerden
Hatta kumaş böceği derler
Zararlı mi
Değil canım
Zaten kolay ölmüyor
Tut atıver bisey olmaz
Tut atıver bisey olmaz ..
Acayip yakışıklı bi örümcek
Kokarca böceğine benziyor. Ben de geçen gün gördüm evimde.
Zararlı mi??
Araştırmıştım. Bu böcekler bi koku yayarmış. O koku salgısının hassas insanlara zarar verme ihtimali varmış. Ama bence en kötüsü, bu böceklerin salgıladıkları kokuyu diğer böcekler duyumsayıp eve gelmeleri ve evi istila etmeleri ihtimali. Ben peçeteyle alıp öldürmüştüm. Sonra eve oda parfümü sıkmıştım. Camlar falan da hep açık kaldı. Kokusunu ben almadım hiç. Ama belki diğer böcekler almıştır diye önlemimi böyle aldım.
Örümceğe benziyor
Kenenin 8 bacagi olur bu 6 bacakli bi orumcek canim korkma ama temkinli davranmakta fayda var
Orumcegin bi cesiti ben keneye benzetemedim
Yok canım değil örümcek bu kene yassı gını oluyor ince ve burnu varmış gibi oluyor 8 bacaklı ve birbirine genelde orantısız oluyor bacakları bu daha çok karabey örümceği gibi orantılı ama yinede zararlı olabileceğini göz önünde bulundur öldürmeden üstüne bısey vurmadan uzaklaştır evını lımon lavanta okaliptus yağları gibi yaglarla sil cam kenarlarını balkonu kapı girişini falan uzak tutuyor sınek böcek türlerini
Kene bu şekilde olmuyo. Geçen resmini çekmiştim. Net mi gözüküyor bilmiyorum ama
1,486,785 soru
24,306,478 cevap
344,434 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın