Ama dürüst olun kızlar ☺️😍
Bana göre evlatlarım kendi ailemden eşimden önce geliyor benim için sonrasında anne baba ve kardeşlerimSonra da eşim işte 🤣🤣 Allah yokluklarini göstermesin ❤️ Aminnnnn 🌹
Sağlık kesinlikle sağlık olmadı mi hicbirsey olmuyor
Yaa çok doğru bu gerçekten 👏
Gerçekten öyle
Bana göre eşim en büyük zenginliğim onunla iyi olduktan ve beni çok sevdiğinden emin olduğum sürece bulunduğum her yere çiçek bahcesi yapabilirim aynı zamanda çok iyi anne olurum, iş yerinde çok verimli personel olurum, iyi evlat olurum. eşim benim maneviyatımın temeli, insanın iç dünyası güzel olsun yeter ki
Çok haklısın canım ❤️
canim kendim 😂😂😂
yerine gire evlatta tabi oncelikli ama kendim herseyden onemli ve degerliyim bana gore. bu dunyaya bi kere geliyorum 70 80 yil yasayip ölüp gidecem
Yani mantıklı sen varsan evlat var
Bana göre hem evlatlarım hem eşim aynı onlar benim en büyük zenginliğim ayırt edemem eşim olmasa evlatlarım da olmazdı sonra anne baba ve kardeşlerim aynı seviye de hiç birini birine değişmem ne zaman ihtiyacım olsa arasam kim müsait se hemen yanımda olurlar Rabbim hepsinden razı olsun inşallah
Telefonu eline aldığında anne babani arayabiliyorsan kıymetini bilin derdi babam hem annesini hem babasını kaybettiğinde
Aynen canım baban doğru söylemiş hergün konuşuruz kardeşlerimle annemle hergün iki kez konuşuruz bazen daha fazla az önce bir şey lazım oldu kardeşimi aradım varsa akşam gelip alıcam dedim evi bana uzak olduğu halde çocuğu kreşe bırakırken istediğim şeyi getirmiş kapıda belirdi hemen sağolsun
Aynı valla önce Allah ardından evlatlarım gerisi sonra en büyük zenginlik sağlıklı olmak ve huzurlu olmak
Sağlık en büyük Zenginlik aslında kıymetini bilene
Evlatlarim ve eşim en büyük mükâfatim ve zenginligim
Rabbim daim etsin ❤️
Sağlık huzu çocuklarım eşim bunlar hepsi olunca en büyük servet
Rabbim eksik etmesin hiç birini bizlerden
Amin cumlemizinkini
Bana göre en büyük zenginlik akıllı bir kocadır.kocan doğru bir adam değilse elindeki herşey ziyan olur.
Aşko öyle de evlatlar aile kocadan önemli bosar yenisini bulursun eskisinin izi bile kalmaz
En büyük zenginlik iman
🌹❤️❤️🌹🌹
Benim için de evlatlarım herkesten önce gelir. Allah acılarını göstermesin🤲
Amin inşallah canım ❤️
Önce kızım sonra eşim gerisi vıttırıvızzık 😁
Kız niye aile de önemli ☺️
En büyük zenginligim evladım ailem ve sağlığım
Koca en son şık 🤣🤣
Evlatlarim eşim ve sagligimiz 🥰
Evlat çok başkaymis ya Rabbim nasip etti birde karnımda onada sağlıcakla kavuşabilirsem ne mutlu bana ☺️
İnsallah canim ,benimde yolda geliyo 26 haftalik olduk
Ya bende 25 olcam cuma günü ☺️
Hadi hayirlisi cnm ayni gibiyiz🥰
Evet canım ❤️ 😍
Oğlum, ailem eşim. Hepsi aynı gibi pek fark yok hepsini çok seviyorum ❤️
Rabbim başımızdan eksik etmesin hiç birini
Kızım ve esim
Kız evlat çok başka 😍❣️
Benim için en büyük zenginlik en başa Allah sevgisini koymak sonra vicdanlı merhametli olup insanlara vicdanla şevkatle yaklasabilmek
Evlat da diğerleri de ondan sonra geliyor ilk ili zenginlik olmazsa her şey boş çünkü kötü insanin evladı da anası da babası da olsa mutlu olmaz
Farklı bir bakış açısı
İman zenginligi
SAGLİK EN BASTA
AİLE
☺️😍❤️🌹🌹🌹
Eşim ve oğlumla birlikte vakit geçirmek. Bir aile olmak en büyük zenginlik benim için.
Aile çok kıymetli
En büyük Zenginlik Sağlık , iyi bir aile, iyi bir eş ve evlat.❤️🥰✨
Sonra da para 💵💰🤣
Para para para 🤣🤣🤣
Aynen canım 😁🤩
Evladım çekirdek ailem ve huzurum sonra kendi ailem araya bir yere sıkıştırayım bütün sevdiklerimin sağlığı
Sağlıklı evlatlar ve aile en büyük Zenginlik aslında ☺️
Kesinlikle oğlum zaten en degerlim Rabbim güzel günlerini göstersin hepimize evlatlarımızın
1,499,159 soru
24,487,795 cevap
357,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın