Aşk mı para mı? Evliler nerde
Hiç biri ikisininde adı batsin
İkiside önemli biri olmayınca huzur da olmuyor çünkü
Bence saygı dürüstlük sadakat Huzur sevgi önemli para bir yere kadar gerçekten etrafımda bunun çok örneği var halime şükür ediyorum fabrikatör olup mutsuz he efen kaos olan bir yerde bulunacağıma az aşım ağrısız başım modunu tercih ediyorum ama hepsi birlikte olsa olaaaaay 😂
Aşk karin doyurmuyo para olmayınca huzurda olmuyor kesinlikle para para para
Karekter
İçinde mantık barındırmayan duygudan korkarım
O mantıkla kasdettiğim de Servet para mal mülk kesinlikle değil karşımdaki kişinin karekteri benle ve diğer insanlarla ilişkilerindeki tutumu iyi koca iyi baba olur mu kısmı
İkiside eşit derecede önemli bence insan ne kadar sevsede parasızlık kavga ettirir evde huzur olmaz sadece para olsada lüks evlerinde sevgisizlik ten solan kadınlar var tek başına ikiside yeterli değil
Önceliğim Sevgi ,saygı, GÜVEN en önemlisi.Her insan sevildiğini,kıymet verildiğini görmek ister.Sevilmediğin bir evlilikte olmaktansa olmamak daha iyidir.
Ama parada olmazsa olmaz.para olmadı mı maddi sıkıntı işin içine giriyor o da evde huzursuzluk ,geçim sıkıntısı, birçok şeye sebep oluyor maalesef.
Her ikisi de olmalı 😊
Bu hayatta aşka asla inanmıyorum. Bu hayatta sevgi saygı olduktan sonra parayla bı şekilde idare edebiliyorsun. Rızık Allah'tan sonuçta hiçbir kulunu ac birakmiyor bı yerden yiyeceği nasip ediyor. Yeterli sevgi saygı huzur olsun.
Deli gibi aşık olup evlendim ama şimdi sorsan düşman dan farkımız yok bari para olsun da keyfimize bakalım dimi ama
Günaydın kaç senedir evlisin
4 sene olcak
Masaallah
Hem aşk hem para ama en önemlisi bence aşk sevdikten sonra birlikte her şeyi başarırız ama parasız da bu hayat dönmüyor ikisi de önemlii
Her zaman her şartta AŞK para zaten el ele verip çalışınca beraber geliyor 🥰
Evlilikte ilk once ask,saygi,sevgi,guven cok onemli.Amma parada lazim tabiki
Öncelik sevgi saygı tabiki ama geçim de onemli mesela cocuklarına kendine istediğini alabilmen de onemli
Hiç evlenmemek ahahahahahha
Biri olmadan diğerinin önemi olmuyor maalesef
1,487,478 soru
24,316,629 cevap
345,087 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın