Hanımlar ben baya kilo aldım günde en az iki defa ekmek tuketirdim .bir haftadır hiç ekmek tukatmedim.sizce faydası olur mu ben hiç fark etmiyorum bir şey.sadece ekmeği keserek , zayıflamak mümkün mü
günde iki defa ne kadar ekmek tüketiyordun da kestin mesela o da önemli.
bide ekmeği kestiğin için doymadığını düşünerek başka şeylere fazla yüklendiysen aksine kilo bile alabilirsin
Bu konuda haklısın evet emzirme döneminde olduğum için komple diete girişmek olmaz diye şimdilik ekmegi kestim.oncesinde kahvaltı da ve akşam yemeğinde toplam bir baget yiyordum günde bazen fazla ama şimdi sütüm çok azaldı bebek doymuyor.o yüzden yemek bol yiyorum aslında amacım kilo almamak çünkü yeterince kilom var ve sütüm azaldığı için diyete tam baslayamaiyrom
aslında süt arttırıcı diyetler var. bi diyetisyene danışsan hem sütü koruyup hem kiloyu kontrol altına almak bence mümkündür. kendi kendine çabalayınca bazen hata yapılabiliyor.
ben sevdiğim bişeyi kısıtladığımda diğerlerine yüklenirim mesela. onu telafi etçem diye aklım sıra öteki taraftan zarar açıyorum kendime :)
bunda 16 dilim ekmek var 2 hafta yetiyor bana gunde bir dilim
Ben normalde de ekmek tüketen bir insan değilim. Doğum göbeğim vardi. Şekeri bıraktım, porsiyonlarımi azalttım. Ekmek zaten yoktu. Hafifte egzersiz yaparak göbeğimin çocuğundan kurtuldum. Tabi kendimi çok zorlamadan egzersizde yaptım. Benim yaptığım yavaş yavaş kilo vermekti. Sen bir an önce gitsin diyorsan daha dikkatli beslenmen ve Spor yapman gerekiyor. Benim için en önemlisi şekeri bırakmak oldu.
Ben ekmek makarna pilav hamurişi kızartma tatlıyı keserek 3ayda 8.5 kilo verdim
Canım sadece ekmeği kesmekle olmuyor malesef kalori de önemli oluyor şekerde bende bir ay oldu diyetteyim bugün baktım beş kilo vermişim beyaz ekmeği bir aydır tuketmiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hatta şuan kepek ekmeğini bile yiyemiyorum midem almiyor bide egzersiz yapıyorum günlük bir saat
Günaydın kuzum
Ekmeği tamamen çıkar hayatından
Makarna pilav terket
Şekeri terket
Cukulata terket
Bol yürü
Bol su tüket
Spor yap
Ben 75 kiloydum
Şuan 70 kilodayim
2 aydır böyle devam ediyorum
Daha da devam edicem
65 e kadar..
Ha bi de moralini yüksek tut kızım
Korse giyebilirsen daha iyi olur..
Korsende yoksa vucudunu posetle sar
Üstünü giy.
Yürüse cık.terlersin
Eve geldiğinde ılık duş al.
Ac karnına yoğurt
Zencefil
Zerdecal karıştır ye
Oda yağ yakıyor
Benim annemin arkadaşı ekmek hamur işi abur cubur kesti 10 kilo verdi bence veriliyor sadece kilo aldıran besinleri kestiğinde veriliyor
sadece ekmekle olsaydi ben çöptum.😂😂😂etin tavugun salatan yumurtan kuruyemisin ayranin kefirin meyven olmadan diyet yapmadan zayiflanmazki. ekmek kesip yerine patates kizartmasini yersen 😂😂😂 yada ekmegi kesipde pilavi ekmeksiz yersen zayflanirmi
Sabah kahvaltısında karbonhidrata ihtiyacı var vücudun tamamen keserek değil azaltarak kilo verebilirsin. Akşam yemeğinde patates, pirinç, beyaz ekmek tüketme. İstersen Instagram hesabima bir göz atabilirsin. ceyda.ile.hafifle 😊😊
1,487,297 soru
24,314,109 cevap
344,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın