Kızım 33 aylık ve bugün bezini çıkardım. 4 ay önce de denemiştim ama asla lazımlığa oturmamıştı, elinde bez ağlamıştı. Ama bugün tepki vermedi, hatta oturmayı da sevdi ama üstüne yaptı tabiki çişini. Nelere dikkat etmeliyim bu süreçte
Kesinlikle bezleme. Öyle öyle alışacak . Sürekli takip et çocuğu
Yok bağlamayı düşünmüyorum. Zaten kendi kendime en az 3 gün altına yapacak sakin kal diyorum
bezler de bitti de al sakla . bez cekmecesini gozter bittigi i gorup unidi kessin. benimki lazimlik almadim klozet aparatina otutturmustim iki gun altina etti. meger aparat istemiomus direk klozete bizim gibi oturuo kollariyla destek alio klozetin oturma yerinden. oyle yapmak istio. karismadim bi aure oyle yapsin napim.
iki gun aparata oturtmayi denedim olmari 3. gin soylemeye basladi . vazgecicekdim yoksa 4. gun sabahi
7 kere falan altına yaptı. İlk gün olduğu için umudum çok yoktu zaten ama acaba söyler mi demiştim
Çocuk mağazasına götür kendisi sevdiği külotları seçsin o zaman kirletmeye kıyamıyorlar nereden bildiğimi sorma 😂😂🙃🙃🙃
Kızımın öyle şu kıyafeti alalım tarzı bir tutturma huyu yoktur ama
Tekrar bez takma. Öğrenene kadar mümkünse evden çıkma 😂 10 dkka da bir çişin var mı diye sorma 😂 hadi gazanız mübarek ola 😂
Saat 10 da çıkardım bezi, 11 buçuğa kadar devamlı lazımlığa oturdu kalktı ve sonunda altına yaptı 😅 Hemen anne çiş diyor ama hevesli gibi. En azından korkmadı lazımlıktan
Benimki de 3 yaşında baslicaz inşallah ishal salgınına yakalandı iyileşsin bakacaz çaresine
Sabahtan beri delirmek üzereyim. Lazımlıktan kalkıyor ve üstüne yapıyor. Asla denk getiremedik
Çok zor bi süreç çok çok sabır gerekiyor lazimlik hic koymasaydin keşke ben geçen aylarda bı denedim direk kolozete gitti lazimliga oturmadı bile
1,493,886 soru
24,407,286 cevap
350,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın