Eskilerden çoğu yok
Önceden burasi çok güzel di
Yeni olmazmı gülüm 1 senedir buralardayım ☺️❤️
Olur tabiki canım 🥰🤗🤗
Tekrardan hoş geldin canım aramıza ❤️🌺
Çiçeğim nasılsın 🥰🥰🥰
Kuzummm iyiyim sen nasılsın ❤️❤️🥰
Çok şükür ,eriyoruz sıcak 😂😂
Şimdi de güzel insan gibi takilana tabi 😁
Selamünaleyküm bacilar. Analık çok zor ondan giremiyorum jdjsjd
@Amerikanbebesi napiyosun sekerim
Aleykümselam canım benim Allah kolaylık versin biz büyüttük emekli olduk dermişim😁😁
@Gastamonlummm darısı bir dahakine inşallah ❤️❤️
@s.polat vallahi delirmeye ramak kaldı ne uyku ne durma ne yeme ne susma bir bebekte bir tanesi mi normal olmaz 🥲🥲
Sen beni gör
Bende uc yildir burdayim ama artik eskisi gibi aktiv degilim.bide eskiden kaos javga gurultu birilerini dislama filan olurdu simdi daha sakin .))
Herkes kendine bir arkadas secmis yorumlarda bir birleriyle konusuyor.
Evet geçen yilllarda mesela o kadar büyük sorunlar oldu o onun arkasında konuştu o yuva yikmaya calisti numara dağıttı vs neler duyduk şimdi nadir böyle şeyler oluyor ki o kadar büyük konularda değil olan şeyler
Eskileri gerçekten merak ediyorum gelen eskiler diyor şimdi ne varki bence her türlü güzel burası eskiler de burda zaten yenilerden iyi insanlar da var sorunlu insanlarda öncesi de muhakkak varmıştır böyleleri eskiler ne vardı eskiden benide aydınlatın 🤣
Kız Bilmiyorum eskiden daha aktifttim burda şimdi eskisi gibi girmiyorum ondan mi sarmiyo anlamadim ki
Eski neşeyi bulamıyorum
Sen girmeye devam et bence eskiden daha olaysız ben ilk girdiigmde ne olaylar vardı ağzım açık okurdum şimdi sadece bir kaç yıkım ekibi var sadece olumsuz yorum yapan oda 🤣
Himm girelim bakalım
Bence eski yeni değilde, anlayış önemli burda
Birbirine destek çıkıp yardımcı olmak önemli
Bazen grup haline gelip eleştiri yagmuruna tutuluyor insanlar yada yanlış anlasiliyor
Haklısın canım ❤️
Hesabın kapandı galiba yeni açtın. 2021 den beri burdayım bı ara sildim geri yükledim. Herkes değişmiş gercekten
Beni tanır mısın bilmem ben 2018 sen beri burdayım
Önceki adin neydi canm
Büşra bide yanında kalp vardı çocuğum olmuyordu tüp Bebek bile imkansızdı
Aaaaa hatırlıyorum seni ama sanki gebe kalmıştın paylaşmıştın bizimle. Ameliyat falan oluyordun kolonoskopi için postlar açıyordun. Yanlış hatırlamıyorsam
Evet hatırlıyorsun ☺️🤍 şuan kızım 29 aylık
Yaa ne güzel canım . Maşallah. Allah bağışlasın.
2019 dan beri varım ben :)
🥰🥰
Ben varıımm canım ilk çocuğuma hamile iken kullanıyordum sonra doğurdum sildim uygulamayı sonra tekrar geldim 👍😊
Hoş geldin canm 🥰🤗
Önceki adin neydi burda
Hatırlamıyorum canım ama Büşra da olabilir 😊
Anladim cano ben eski adim sara 6 çocuk annesiyim belki hatirlarsin
Ben 2 senedir burdayım bi Nazlı vardı hem kocasından kaynanasından şikayetçiydi hemde hergün gebelik testi atıyodu negatif test bişey var gibi sanki diye onu çok merak ediyorum bende
Onu görmedim eskisi gibi girmiyorum
O hâlâ daha var ama pek post açmıyor 😁
Hadi ya hiç denk gelmedim bi süredir. Bide bu ara burda mahkemelik oldu eskiler ozmn çok konuşuldu ben bebeğimi yeni kaybetmiştim çok takip edemedim o kavgadan sonra hepsi hesabı silip gittiler
2018 de ben kocami tanimiyodum 🤭
Aynen 😄
Ben eskiden mommy uygulamasini kulanirdim o kapandi sonra bunuda hamileyken indirdim
Onu hic duymadim cnm
7yil once o vardi ilk bebeyime hamileydim ordada arkadawlarim vardi uygulama kapandi sonra
Anladım canım 🥰
Selamın aleyküm ben burdayım
Sen eksik olma zaten 😁😁
Ben varım canım ama artık okadar aktif değilim cogu kişinin de ismini unuttum
Albenden de o kadar gülüm 🥰❤️
Ben de varım 2019 dan beri ama çok aktif değilim
🥰🤗❤️❤️
sen kmmdin☺️☺️☺️☺️
Ben sara. Canm 6 çocuk annesi
2018 kayıtlıyım
Maşallah 🥰🤗
2021 den beri buradayım acap eskiye girer mıyım:)
Olur tabiki🥰🤗❤️🔥
2019 dan selamlar 🥰🥰
Ben seni biliyorum canım 🥰🤗
1,499,304 soru
24,489,921 cevap
357,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın