Hangileri cicegim 🤭
Maraş canım ❤️
@KuranAsigiHatun konudan çok alakasız ama bebeklerin ilk aylarda ki hallerine bayılıyorum nasıl komik ve tatlılar yaaa
kızımın eski fotoları bana çok tatlı ve komik geliyor birde sanki hiç yaşanmamış gibi 😆
senin oğlunda çok tatlı çıkmış 😍
Ay masallah deyin nolur cok cabuk nazar kapiyo mesela sicaktan burun kanamasi basladi doktoru tehlikeli bi durum gormedi normal kanamalar dedi dun esime sukur bu hafta hic kanamadi dedim 3 kez kanadi cocugun burnu cok teşekkürler teyzesi Allah razı olsun ♥️
yok yok zaten ben euzu bi kelimâtillâhi yi okuyup baktım belirtmedim sadece bebeklere kıyamıyorum canım Rabbim korusun hepsini
sağlıkla sıhhatle büyüsünler...
Allah razı olsun
İkisi de gayet güzel ve hoş
Güle güle kullanın
Kullanışlı olur mu diye sordum kız bu şekilde kullananlar gerek varmı yokmu yazsın diye 😃
😂🤣
Almazdım üstteki birde sürekli elinle sallicaksin onun yerine elektirikli sallanan elele markasının var kullanışlı..
Alttaki için de sağ sol yapiyir tek ben sevmedim bunu
Ne alabilirim bebek için kızımda sallanarak uyuyor doğuma da az kaldı en azından Bebek kendi kendine uyursa bende kızıma da zaman ayırabilirim diye düşündüm gün içinde sallananda akşam öteki beşikte yatar dye düşünmüştüm
Ben elele marka elektirikli sallanan besik aldim suan 6 aylik çok memnunum kademeli sallanıyor zaman ayari var müzik var kendi kendine uyuyor
Bunlarda da müzik oluyor genelde ama bu markada varmı bilmiyorum Elele anne yani Park beşik kullanıyorum memnunum bunuda elele alayım dedim ama olmadı başka markalara bakarım
Beşiğin aynısı bende vardı hiç kullanamadım rahat sallanmıyor hem de sallanırken ses çıkarıyor
Öyle mi canım peki bu şekilde sallanan mi aldın sonrasında bunumu kullandın
Benim bebek yatakta benimle yatmayı tercih etti o yüzden başka bir şey almadım
Anladım canım teşekkür ederim 🌹
Altta ki hakkında bilgim yok ama usttekinin degisini kullanmıştım kızımda yine anne yani beşik ama model farklıydı katlanabilir olduğu içinde gittigim her yere götürebildim
Bende o sebepten tercih ediyorum Park besik kapıdan geçmiyor oda bile değiştiremiyorum bu rahat olur diye düşündüm ötekini de ola ki kolik olursa diye almak istiyorum kızımda çok çektim kolikten
Bence rahat olur beşik çok önemli ya bende hem anne yani hem ahşap beşik almıştım kızım ahşap beşikten bir kere düştü bir daha da yatmak istemedi kalabalık birde duruyor
Ana kucağı kızkardeşimde vardı alıp almamakta kararsz kaldı dedim al tek başınasın o sana büyük yardımcı olcak iyiki almışum abla sağol valla dedi
Bende tek başımayım aşko bide kızım var ikisi bir zor olur diye almak istiyorum
Bence al bitanem
Diğeri 6 aydan sonra tehlikeli oğlum 6 aylıkken tutunup kalkmaya çalışmaya başlamıştı 1 yaşına kadar tetikte kullandık :)
2. Olandan da kızıma almıştık Joie marka vardı doğru düzgün kullanamadık oğlum da belki 2 ay yattı sonra kendini kaydırmaya başladı 😂
Aşkım bende 4 5 ay kullancam ondan sonra Park beşiğe
He iyi öyleyse al ☺️
Ben ikisinide kullanışlı bulmuyorum beşik çok küçük 2 3 aya kullanayabilirsin gibi elektrikli sallanan Ana kucağıda çok kısa süre kullanılır gibi duruyor çok az kullanıp kaldıranlar vardı çevremde ben düşünmüyorum o yüzden onun yerine kızına yatak alıp Park beşigi ikinci için kullanabilirsin
Kızımda çok küçük ama henüz 1.5 yaş
Yerin varsa yanına Park yatak yatak koyabilirsin 2 tane
Elektrikli olan pratik ama çok uzun süre kullanılmıyor bebek 7 aylık olduktan sonra içine sığmıyor küçük geliyor diğeri güzel bence sadece beşik olanı alsan yeter
Sallanani almayım mi
Elektrikli olan iyi ama çok az kullanıyorsun en fazla 6 ay sonra bebek sığmıyor içine kardeşimde vardı onun bide çocuklar iri yarı doğdu üç ay salladı tamam sonra kullanamadı ben ana kucağı aldım 27 aylık oldu hala yatıyor içinde
Bundan benimki göründüğünden daha büyük ve kullanışlı
Ayarlanıyor üst kısmı çıkıyor sağa sola aşağı yukarı sallanıyor
Bunlar manuel ya canım benim öteki cocukta ufak en azından biriyle ilgilenirken biri ilgisiz kalmasın diye ilk aylar istiyorum ama bakalım
Beşiği alma annemın oraya gecici aldım oyuncak gibi sağlam değil bence
Abla başka markalara baktım bu banada iyi gelmedi
Başka bak kuzum joie, chicco, kanz, kraft bunlar daha iyi az daha ver en azından ulan çocuk düştü mü demezsin
Yine bu model ama odadan odaya taşıyabilmem lazım öyle yapayım en azından 6 ay kullansin
1 ci beşiği tavsiye etmem bende aynısını aldım ama bebeğim 1 yaşına girmeden ayakları kırıldı hemen bence üstüne ekleme yapıp başka beşik almalısın şimdiden Hayırlı olsun canım
Aşkım 4 5 ay kullanmak için bu sonrası Park beşiğe gecicek
Hayırlısı hangisiyse o olsun canım
Kendi sallanan bimmmi a101 birine geliyordu aktüelde gördüm bi bakın ,ilk beşiği ben kullanıyorum bebeğim 3 aylık oldu sadece onda uyuyor sallaması çok kolay gecede öyle baş parmağım ile bile salla biliyor bebek tutunup kalkmaya başlayınca zaten ilk çocuğumda da Park yatak almıştım ondan bile kendini atıyordu yani hangisini alırsan al tutunup kalkınca yere minder atıp uyutman lazım yoksa kötü kazalar geçirir
4 5 ay kullancam canım
O zaman ilk attığın Süper bende öyle rahatım tavsiye ederim
Beşikten bende de var kullanişli
Sağlam mı askom
Vala bemdeki saglam 4 yildir bende asko nasipse dogumdan sonra tekrar kullancam
Kiwi markaya baktım arada çok az fiyat farkı var o daha sağlam görünüyor
Alttaki çok kısa bir süre kullanılıyor. Bende elektrikli aldım eşimin ısrarı ile kızım pek yatmadı bir süre sonra sığmadı içine. Bence alma verdiğin parayı çıkaramıyorsun elinde kalıyor. Üstteki daha. Kullanışlı geniş ayaklanana kadar yatar içinde. Bir ip bağlarsın sallarsın. İlk cocugumda üstteki gibi vardı memnundum.
Bu çocuk kolik olursa hergun birinizi sallamaya cagircam gelmeyen ne olsun 😃😃😃🍭
🤣🤣 şekerim kolik bebeği neyde sallarsan salla yine kolik 😀 bunda duracak mı kolik olursa 😀
Aşkım kızım pusette sallanarak uyudu 4 ay 😃😃 sallanmak Gazi dağıtıyormus
Bunu da poşette sallarsın 🤪 ilerde ihtiyacın olursa alırsın o zaman ama buna 4 aylık olunca sığmaz bence çok küçük hele birde iri bebek olursa. Kızımın boyu uzun mesela sallanan beşiğe 4 aydan sonra sığmaz oldu. 😀
Benimde bebeler iri oluyor kızım prematüre doğdu ama çok çabuk topladı maşallah
Benimde var beşikten kizimin çok rahat ettim al al
Teşekkür ederim canım ❤️
Ama bi süreye kadar kullanabiliyorsun canım emin ol
Beşiği büyük al bunu 8. Ayda degistirdim büyük park beşik aldim sıgmadi kızım
Alttaki elektrikli olanı da fazla kullanamiyorsun
Bunlara vereceğin paraya çocuklarının başka ihtiyaclarini al bence
Aşkım Park beşik var kızım kullanıyor doğacak çocuğa da 5 6 aylık geçici bunlardan alıp sonra kızıma yatak bakcam kızımda ufak olduğu için oda benim odada en azından bu küçük az yer kaplar
O zaman beşiği al canım
Diğerine boşuna para verme yazik
Teşekkür ederim 🌹 🦋 🌸
O besik küçük. Arkadaşım aldi 10 ay anca yatırdı. Kimisi 6 ay anca kullaniyor.
Banada o kadar lazım ilerisi için Park beşiğim var
Sen bilirsin. Bazı bebekler inat oluyor. Buna alisipta park besige yatmamazlik etmez inşallah
Benim kız 4 5 ay Park beşiğe yatmadı kolikten pusette yattı ya da yerde kolik Bebek çok zor o sebepten sallanan bişey istiyorum yoksa Park beşiğim var onu bebeğe kullanırım kızıma yeni alırım en azından 1 yıl öyle böyle idare edersem sonrasında kızıma oda yapacağım kızımda küçük henüz 1.5 yas
Hayırlısı bakalım ☺️
Tatlım beşiği biz oğlumda aldık ama pek kullanamadık. Uzun vadeli kullanıma uygun değil. Bir yaş gıbı çocuk içinde uyurken sağa sola rahat dönemez eğer çok dağınık uyuyan bir bebekse. benim oğlum öyleydi. Çok dağınık uyurdu beşikte dönmek istediğinde uyanırdı hep biz pek verim alamadık ama belki memnun kalanlar vardır. Yazarlar
Kız daha dogurmadim😃😃 bana 5 6 ay için lazım sallanan bişey sonrası için Park beşik var
Tmm canım al öyleyse. Pratik iş görür. Odadan odaya da taşıyabilirsin zorlanmadan
Zaten o yüzden istiyorum sırf Park beşik kapıdan geçmiyor bu en azından taşınır
Beşiğin üstü açık tüllü takmalı olanlari var canım onlar daha iyi kullanışlı ben kullanıyorum şuan onu al derim bu biraz daha dandik hassas oluyor
Onada baktım canım benim kızım da yatak odamda Park beşikte buda küçük ya az yer kaplar diye ufak almak istiyorum
O kadar memnun kaldım ki Nur 1 numaradan kendi evime,anneme köy evine toplam 5 tane +1 tane de elektrikli aldık☺️Halâ gündüz sallarım onda. 3 buçuk yaşlar ama kaplumbağa gibi evleri sanıyorlar. Ayaklar iki büklüm 😂 Bide 2 tane de mobilya vardı. Eşim yemin etti daha almam beşik diye🤭
Kimisi çok memnun kimisi değil kararsız kaldım askom
1,464,506 soru
24,003,059 cevap
327,471 kullanıcı