+4 oy
685 göst.
önce Diğer kategorisinde (17,579 puan) tarafından

image

image

Kızlarrrrr Park beşiğim var kızım kullanıyor bende bu ikisini almayı düşünüyorum beşiği geceleri yatması için elektrikli hamağı da gün içinde kullanmak için almak istiyorum bu şekilde kullananlar oldu mu yorumlarınızı bekliyorum şekerler 🍬🍭😍

23 Cevaplar

+2 oy
önce (4,483 puan) tarafından

Hangileri cicegim 🤭

önce (17,579 puan) tarafından

Maraş canım ❤️ 

önce (885 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun konudan çok alakasız ama bebeklerin ilk aylarda ki hallerine bayılıyorum nasıl komik ve tatlılar yaaa 

kızımın eski fotoları bana çok tatlı ve komik geliyor birde sanki hiç yaşanmamış gibi 😆

senin oğlunda çok tatlı çıkmış 😍

Ay masallah deyin nolur cok cabuk nazar kapiyo mesela sicaktan burun kanamasi basladi doktoru tehlikeli bi durum gormedi normal kanamalar dedi dun esime sukur bu hafta hic kanamadi dedim 3 kez kanadi cocugun burnu cok teşekkürler teyzesi Allah razı olsun ♥️

önce (885 puan) tarafından

yok yok zaten ben euzu bi kelimâtillâhi yi okuyup baktım belirtmedim sadece bebeklere kıyamıyorum canım Rabbim korusun hepsini 

sağlıkla sıhhatle büyüsünler... 

Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
önce (101 puan) tarafından

İkisi de gayet güzel ve hoş 

Güle güle kullanın 

Kullanışlı olur mu diye sordum kız bu şekilde kullananlar gerek varmı yokmu yazsın diye 😃

önce (101 puan) tarafından

😂🤣

+2 oy
önce (2,724 puan) tarafından

Almazdım üstteki birde sürekli elinle sallicaksin onun yerine elektirikli sallanan elele markasının var kullanışlı.. 

Alttaki için de sağ sol yapiyir tek ben sevmedim bunu

Ne alabilirim bebek için kızımda sallanarak uyuyor doğuma da az kaldı en azından Bebek kendi kendine uyursa bende kızıma da zaman ayırabilirim diye düşündüm gün içinde sallananda akşam öteki beşikte yatar dye düşünmüştüm 

önce (2,724 puan) tarafından

Ben elele marka elektirikli sallanan besik aldim suan 6 aylik çok memnunum kademeli sallanıyor zaman ayari var müzik var kendi kendine uyuyor

Bunlarda da müzik oluyor genelde ama bu markada varmı bilmiyorum Elele anne yani Park beşik kullanıyorum memnunum bunuda elele alayım dedim ama olmadı başka markalara bakarım 

+2 oy
önce (893 puan) tarafından

Beşiğin aynısı bende vardı hiç kullanamadım rahat sallanmıyor hem de sallanırken ses çıkarıyor 

Öyle mi canım peki bu şekilde sallanan mi aldın sonrasında bunumu kullandın

önce (893 puan) tarafından

Benim bebek yatakta benimle yatmayı tercih etti o yüzden başka bir şey almadım

Anladım canım teşekkür ederim 🌹 

+2 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Altta ki hakkında bilgim yok ama usttekinin degisini kullanmıştım kızımda yine anne yani beşik ama model farklıydı katlanabilir olduğu içinde gittigim her yere götürebildim 

Bende o sebepten tercih ediyorum Park besik kapıdan geçmiyor oda bile değiştiremiyorum bu rahat olur diye düşündüm ötekini de ola ki kolik olursa diye almak istiyorum kızımda çok çektim kolikten 

önce (1,693 puan) tarafından

Bence rahat olur beşik çok önemli ya bende hem anne yani hem ahşap beşik almıştım kızım ahşap beşikten bir kere düştü bir daha da yatmak istemedi kalabalık birde duruyor 

+2 oy
önce (22,828 puan) tarafından

Ana kucağı kızkardeşimde vardı alıp almamakta kararsz kaldı dedim al tek başınasın o sana büyük yardımcı olcak iyiki almışum abla sağol valla dedi 

Bende tek başımayım aşko bide kızım var ikisi bir zor olur diye almak istiyorum 

önce (22,828 puan) tarafından
+1

Bence al bitanem

+2 oy
önce (15,321 puan) tarafından

Diğeri 6 aydan sonra tehlikeli oğlum 6 aylıkken tutunup kalkmaya çalışmaya başlamıştı 1 yaşına kadar tetikte kullandık :)

2. Olandan da kızıma almıştık Joie marka vardı doğru düzgün kullanamadık oğlum da belki 2 ay yattı sonra kendini kaydırmaya başladı 😂

Aşkım bende 4 5 ay kullancam ondan sonra Park beşiğe 

önce (15,321 puan) tarafından

He iyi öyleyse al ☺️

+2 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Ben ikisinide kullanışlı bulmuyorum beşik çok küçük 2 3 aya kullanayabilirsin gibi elektrikli sallanan Ana kucağıda çok kısa süre kullanılır gibi duruyor  çok az kullanıp kaldıranlar vardı çevremde ben düşünmüyorum o yüzden onun yerine kızına yatak alıp Park beşigi ikinci için kullanabilirsin 

Kızımda çok küçük ama henüz 1.5 yaş 

önce (1,165 puan) tarafından

Yerin varsa yanına Park yatak yatak koyabilirsin 2 tane

+2 oy
önce (6,346 puan) tarafından

Elektrikli olan pratik ama çok uzun süre kullanılmıyor bebek 7 aylık olduktan sonra içine sığmıyor küçük geliyor diğeri güzel bence sadece beşik olanı alsan yeter

Sallanani almayım mi

Elektrikli olan iyi ama çok az kullanıyorsun en fazla 6 ay sonra bebek sığmıyor içine kardeşimde vardı onun bide çocuklar iri yarı doğdu üç ay salladı tamam sonra kullanamadı ben ana kucağı aldım 27 aylık oldu hala yatıyor içinde

Bundan benimki göründüğünden daha büyük ve kullanışlı 

image

Ayarlanıyor üst kısmı çıkıyor sağa sola aşağı yukarı sallanıyor

image

Bunlar manuel ya canım benim öteki cocukta ufak en azından biriyle ilgilenirken biri ilgisiz kalmasın diye ilk aylar istiyorum ama bakalım 

+2 oy
önce (14,695 puan) tarafından

Beşiği alma annemın oraya gecici aldım oyuncak gibi sağlam değil bence 

+1

Abla başka markalara baktım bu banada iyi gelmedi 

önce (14,695 puan) tarafından

Başka bak kuzum joie, chicco, kanz, kraft bunlar daha iyi az daha ver en azından ulan çocuk düştü mü demezsin 

+1

Yine bu model ama odadan odaya taşıyabilmem lazım öyle yapayım en azından 6 ay kullansin 

+2 oy
önce (256 puan) tarafından

1 ci beşiği tavsiye etmem bende aynısını aldım ama bebeğim 1 yaşına girmeden ayakları kırıldı hemen bence üstüne ekleme yapıp başka beşik almalısın şimdiden Hayırlı olsun canım

Aşkım 4 5 ay kullanmak için bu sonrası Park beşiğe gecicek 

önce (256 puan) tarafından

Hayırlısı hangisiyse o olsun canım

+1 oy
önce (879 puan) tarafından

Kendi sallanan bimmmi a101 birine geliyordu aktüelde gördüm bi bakın ,ilk beşiği ben kullanıyorum bebeğim 3 aylık oldu sadece onda uyuyor sallaması çok kolay gecede öyle baş parmağım ile bile salla biliyor bebek tutunup kalkmaya başlayınca zaten ilk çocuğumda da Park yatak almıştım ondan bile kendini atıyordu yani hangisini alırsan al tutunup kalkınca yere minder atıp uyutman lazım yoksa kötü kazalar geçirir

4 5 ay kullancam canım 

önce (879 puan) tarafından

O zaman ilk attığın Süper bende öyle rahatım tavsiye ederim 

+1 oy
önce (80 puan) tarafından

Beşikten bende de var kullanişli

Sağlam mı askom 

önce (80 puan) tarafından

Vala bemdeki saglam 4 yildir bende asko nasipse dogumdan sonra tekrar kullancam

Kiwi markaya baktım arada çok az fiyat farkı var o daha sağlam görünüyor 

+1 oy
önce (2,360 puan) tarafından

Alttaki çok kısa bir süre kullanılıyor. Bende elektrikli aldım eşimin ısrarı ile kızım pek yatmadı bir süre sonra sığmadı içine. Bence alma verdiğin parayı çıkaramıyorsun elinde kalıyor. Üstteki daha. Kullanışlı geniş ayaklanana kadar yatar içinde. Bir ip bağlarsın sallarsın. İlk cocugumda üstteki gibi vardı memnundum.

Bu çocuk kolik olursa hergun birinizi sallamaya cagircam gelmeyen ne olsun 😃😃😃🍭

🤣🤣 şekerim kolik bebeği neyde sallarsan salla yine kolik 😀 bunda duracak mı kolik olursa 😀

Aşkım kızım pusette sallanarak uyudu 4 ay 😃😃 sallanmak Gazi dağıtıyormus

Bunu da poşette sallarsın 🤪 ilerde ihtiyacın olursa alırsın o zaman ama buna 4 aylık olunca sığmaz bence çok küçük hele birde iri bebek olursa. Kızımın boyu uzun mesela sallanan beşiğe 4 aydan sonra sığmaz oldu. 😀

Benimde bebeler iri oluyor kızım prematüre doğdu ama çok çabuk topladı maşallah 

+1 oy
önce (354 puan) tarafından

Benimde var beşikten kizimin çok rahat ettim al al 

Teşekkür ederim canım ❤️ 

+1 oy
önce (5,074 puan) tarafından

Ama bi süreye kadar kullanabiliyorsun canım emin ol 

Beşiği büyük al bunu 8. Ayda degistirdim büyük park beşik aldim sıgmadi kızım 

Alttaki elektrikli olanı da fazla kullanamiyorsun 

Bunlara vereceğin paraya çocuklarının başka ihtiyaclarini al bence 

Aşkım Park beşik var kızım kullanıyor doğacak çocuğa da 5 6 aylık geçici bunlardan alıp sonra kızıma yatak bakcam kızımda ufak olduğu için oda benim odada en azından bu küçük az yer kaplar

önce (5,074 puan) tarafından

O zaman beşiği al canım 

Diğerine boşuna para verme yazik

Teşekkür ederim 🌹 🦋 🌸 

+1 oy
önce (692 puan) tarafından

O besik küçük.  Arkadaşım aldi 10 ay anca yatırdı. Kimisi 6 ay anca kullaniyor.

Banada o kadar lazım ilerisi için Park beşiğim var 

Sen bilirsin. Bazı bebekler inat oluyor. Buna alisipta park besige yatmamazlik etmez inşallah 

Benim kız 4 5 ay Park beşiğe yatmadı kolikten pusette yattı ya da yerde kolik Bebek çok zor o sebepten sallanan bişey istiyorum yoksa Park beşiğim var onu bebeğe kullanırım kızıma yeni alırım en azından 1 yıl öyle böyle idare edersem sonrasında kızıma oda yapacağım kızımda küçük henüz 1.5 yas

Hayırlısı bakalım ☺️

+1 oy
önce (1,577 puan) tarafından

Tatlım beşiği biz oğlumda aldık ama pek kullanamadık. Uzun vadeli kullanıma uygun değil. Bir yaş gıbı çocuk içinde uyurken sağa sola rahat dönemez eğer çok dağınık uyuyan bir bebekse. benim oğlum öyleydi. Çok dağınık uyurdu beşikte dönmek istediğinde uyanırdı hep biz pek verim alamadık ama belki memnun kalanlar vardır. Yazarlar 

Kız daha dogurmadim😃😃 bana 5 6 ay için lazım sallanan bişey sonrası için Park beşik var

önce (1,577 puan) tarafından

Tmm canım al öyleyse. Pratik iş görür. Odadan odaya da taşıyabilirsin zorlanmadan

Zaten o yüzden istiyorum sırf Park beşik kapıdan geçmiyor bu en azından taşınır 

+1 oy
önce (299 puan) tarafından

Beşiğin üstü açık tüllü takmalı olanlari var canım onlar daha iyi kullanışlı ben kullanıyorum şuan onu al derim bu biraz daha dandik hassas oluyor 

Onada baktım canım benim kızım da yatak odamda Park beşikte buda küçük ya az yer kaplar diye ufak almak istiyorum 

+1 oy
önce (3,217 puan) tarafından

O kadar memnun kaldım ki Nur 1 numaradan kendi  evime,anneme köy evine toplam 5 tane +1 tane de elektrikli aldık☺️Halâ gündüz sallarım onda. 3 buçuk yaşlar ama kaplumbağa gibi evleri sanıyorlar. Ayaklar iki büklüm 😂 Bide 2 tane de mobilya vardı. Eşim yemin etti daha almam beşik diye🤭

Kimisi çok memnun kimisi değil kararsız kaldım askom

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 949 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler