+1 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Nasilsiniz kaç gündür çok bakamadım ı 🙄

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

🤲🤲Yarabbim sen yükümüzü hafiflet
-Reklam-
0 oy
tarafından

O kadar yorgunumki yorgunluğumun içinde yorgunum otururken yoruluyorum uyurken yoruluyorum şarkı dinlerken yoruluyorum ya ben artık nefes alırken yoruluyorummmmm

tarafından

Hayır olsun bu yorgunluk inşallah .

Dışımız Dünya telaşı ya içimiz 😳.  Diyesim geldi

tarafından

image

aha durum buu 

Kalbim.yorgun.benim ruhum bitik 

Keşke bir ağrı kesiciyle çözülecek Br yorgunluk olsa

tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin icimizdekileri düzeltsin inşallah 

tarafından

Paylaşmak istersen dinlerim seni sen beni dinlesen haline sukredersin bacım herkes bı sınavdan geçiyor

(1,805 puan) tarafından

Seni dinlemeyi çok isterim ben anlatmak istersen tabi

0 oy
tarafından

Ne sen sor ne gen soyleyim soz cok manidar 

tarafından

Evet anlayana

0 oy
(8,841 puan) tarafından

bugün azıcık denize gidelim dedik, domates oldum yanüyrüüüm anam 😂

tarafından

Maşallah Sefa cefa meselesi 

(8,841 puan) tarafından

azıcık öyle, kızım çok eğlendi ona değer 😍

tam bir kuşu 

tarafından

İyi bari bende hastaneden randovu alamiyorum delirdim dedim hele surda az kafamı dagitayim valla kimin olduğu önemli değil çocuklar mutlu olsun yeterki

(8,841 puan) tarafından

hastane randevu işi sinir bozucu ya inşallah bulursun. 

çocukların hepsi iyi olsun

tarafından

Valla aklım duruyo çıkamıyorm işin icinden acil dk çocuk nöroloji ye gel diyo sabahın köründe gittim ya randovu alamıyorum dedim sinirden ağladım bakmadılar oğlumda üzüldü benle bilmiyorum nasıl yapayım Allah büyük oğluma epilepsi dedi dk en son ama geçen hafta iki kere nöbet geçirdi başka biseyde olabilir dedi ay valla bı dokun bin dert derlerya 

0 oy
(1,491 puan) tarafından

image

sürekli kendime yüklediğim mod, en ufak birşey olursa açıp bakıyorum ona göre davranmaya çalışıyorum Rabbim hepimizi iki dünyada da feraha erdirsin inşallah 
tarafından

Amin canim 

0 oy
(2,024 puan) tarafından

Beni biliyosun aşko tuvalet egitimine devam 🤣

tarafından

Devamke pes etmek yokke👍kız ben büyüğü alistirirken ikinci de küçüktü kendini yere vururyordu ona bez var bana yok diye Allah büyük 

0 oy
(418 puan) tarafından

Duygularım karmakarışık ama büyük bi merak ve üzüntü içindeyim. 7 haftalık hamileyim ve pazartesi hastaneye gitcez tekrar artık son kararı verecekler. Bebeğim yasayacakmi alacaklarmi bilmiyorum. ( Skar gebelik dendi ama tam teşhis konmadı)

tarafından
+1

Rabbim hayırlısını nasip etsin kendine edecegin en güzel dua bu 

Bu dünyada alacak nefesi olan ne yaparsan yap geliyo inş istediğin gibi olur

(418 puan) tarafından

İnsallh sagsalim alırım kucağıma evde beklemek o kadar zorki. Rabbim hayrlisini versin insallh

tarafından

Amin bende 11 yıldan sonra kaldım istemeden Allah gönlüne göre versin inşallah 

0 oy
(494 puan) tarafından

Hiç iyi deyilim moralim çok bozuk.. eşim iş için yurt dışına gidecek 3 aylığına + doğuma 4-5 hafta kaldı sezeryen olucam şimdiden nefesim daralıyo + kızım bensiz napıcak 3 gün nasıl dayanacak bana ve babasına çok düşkün+ bugün doktor bebeyin kilosunun biraz az olduğunu söyledi + benimde demir eksikliyim ve hemoglabin düşüklüyüm varmış ++++++++++ eltimle aynı evde yaşıyorum

tarafından

Söyle düşün canım bazıları var yıllarca uğraşıyor ama evladı olmuyor böyle düşün şükret bak benim eşim hasta bı yıldır çalışmıyor seninki sağlıklı yani demem o ki hep kendinden asagida olanlara bak yoksa sıkıntı evet çok ama bugün bitti yarin neler olacak bilemeyiz demi

(494 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.. sende haklısın.. herkesin yükü kendine ağır geliyor işde.. bu kadar sıkıntının içinde tek teselliyi kızımda buluyorum ve doğacak olan diyer kızımda💗

tarafından

Ya bak maşallah suphanallah benim var 4 oglum kızım olsun çok istedim olmadi nasıp bosver sarıl kokla op doya doya hayat bitiyo ya valla türlü türlü sıkıntı var 

0 oy
(1,640 puan) tarafından

Keyfim yok hiç yatıp uyusam sabah işe gidecem 

tarafından

Allah rahatlık versin 

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Ben iyilikle de yaklaşmıyorum kötülüklede. Mesafe iyidir. Benim bir yengem var aşırı derecede iyi bir insan asla kötü düşünmez. Hep pozitif bir insandır. Biri kötü birşey desin "öyle değil böyledir , kötüyü düşünme belki şöyle olmuştur" der . İmreniyorum ona ama o kadar da maalesef iyi yaklaşamıyorum

tarafından

Diğer adın neydi değiştirmişsin sanırım mesafe herzaman iyidir bende geç öğrendim ama ogrendim

0 oy
(72 puan) tarafından

Hiç iyi değilim aslında ne olduğunu bende bilmiyorum bi iyi bi kötü anım anımı tutmuyor şu 8 aydır diyorum ben önceden nasıldım neyi takıyodum kafama.  Senle konuşmuştuk önceden ama adımı değiştirdim.  Yorumların insanı çok rahatlatıyor gerçekten. Herkesin derdi kendine ağır aslında başkasına çok hafif. Benim ki mesela başkasına sudan sebep olur başkasının da bana öyle olur

tarafından

Neydi adın 

Evet öyle insanlar nelerle uğraşıyor ama dün olmayan dert yarında gidebilir böyle düşünmemiz lazım yoksa hayat zorluyo bı şekilde 

(72 puan) tarafından

PrensesAnnesii. Diğer hesabim şifresini unuttum 

tarafından

Tamamdır 

0 oy
(4,746 puan) tarafından

Cokkk uykusuzum çok 

tarafından

Benim uykum sana olsun bacım valla sicaktanmi diştenmi atakmi her neyse 5 gündür gece uykusu haram bize yatiyo yarın saat sonra ağlayarak uyanıyor hep göğsünü istiyo gerçekten Allah bize kolaylik nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Mevah (1,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
13 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Japomes (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.
13 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Birerkekannesiii (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 631 göst.
7 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (1,302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,468 soru

24,386,421 cevap

349,032 kullanıcı

...