+1 oy
890 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Eşim 13sene önce lise arkadaşıyla nişanlanmış sonra ayrılmışlar bende o kadını tanıyorum bir ara evlendi yanlış hatırlamıyorsam 5sene öncr boşandı yanlız yaşıyor. Bu sabah görümcemin kocası bizim eve geldi kızım onlara gidicekti 4yaşında kızım. Laf arasında kocama Elif bugün mü geliyor dedi(eski nişanlısı) bende neden gelsin ki dedim. Bana söylememiş beyefendinin açıklaması bir süre burda kalmalı iş kurmuş kendisine vergi kapatmış iş yerini borçları varmış ev sahibide  evden çıkmasını söylemiş ben yalan söylüyorsun dedim bana asla yalan söylemem gerçek dedi. Bende neden ailesi yardım etmiyor dedim babası amcalarıda iş için kredi çekmiş borçları var onların yanına gidemez dedi. Çok zoruma gitti neden beni saymıyorsun önceden haber vermiyorsun dedim boş işlerle kafanı yormamak için demedim. Görümcemin eşide istersen bizim evde kalsın sizin düzenizi bozulmasın ben tamam kalsın dedim kocam hayır burda kalıcak dedi. O zaman ben gideyim burda kalmak istemiyorum dedim saçmalama buraıs senin evin dedi. BENİM EVİM AMA BANA HİÇ FİKİR SORMUYOR KIZIMI BİLE O KADINLA GÖRÜŞTÜRMÜŞ kızım o kadının adını duyduğunda havalara uçtu kuzenine bile gitmedi ben Elif ablayla oynayacam dedi. Hatta Elif ablası ona 23Nisanda elbise bile almış ama kocam söylemedi bile işten bir tanıdığım hediye etti demişti bana. Hatta bana saçmalıyorsun çocukça davranıyorsun dedi. Ben haksızmıyım? O kadınla aynı evi paylaşmak zorundamıyım? 

47 Cevaplar

+15 oy
önce (163,247 puan) tarafından

Trolmu bu yoksa böyle b oktan evlilikler hayatlar varmi

önce (8,881 puan) tarafından

bide ayni evi paylasmak zorunzamiyim demis . ayni eve gelene kadar esinin eski nisanlisiyla gorusmesi ilk basta zaten olmaz. hadi akraba olsa dicem akrabalik bagi var gorusebilir bi nebze . ama liseden arkadas yani. alt tarafi sicmisim bagina yani. benimde evlenmeden once 4 sevgilim oldu hepsini alayimmi eve dese kocasi ne der acaba 

önce (3,369 puan) tarafından

@soykamer ne 21 marttan berisi 2 saat önce üye olmuşsun hikayemi yazdın ne yaptın anlamadım bunu gelip sorman bile hataaa kendine gel Allah için o eşine de dersini ver lütfen

önce (163,247 puan) tarafından

Senaryo berbat ama belliki ortamı kaynatmak istedi ama hiç yaratıcı değil görümcenin eşinden duycak dandini dandini dastana 😬 hayatım kendini gelistir kitap oku tutarsız ve saçma sapan yazmışsın paylaşım sahibi

önce (5,087 puan) tarafından

Cevap kesildi çünkü milletle maytap geciyor 

Senaryo adı üstünde 

Bi de herkese pardon da.. diye yazmış 

Boş insanların boş işleri işte 

önce (108 puan) tarafından

Nedense böyle saçma sorulara da herkes birşey yazıyor ve karşıdaki kişi de muhtemelen bundan haz duyuyordur 

-Reklam-
+7 oy
önce (74 puan) tarafından

Haksızsın canım o senin kocanın eski nişanlısı . Sizde kalmayacakta nerede kalacak ? Ne kadar vicdansız bir kadınsın. 

önce (1,975 puan) tarafından

Hahahhh ay dur ciddiye alır falan

Ben çok merhametli bir insanım ben alırdım lütfen ama bu kadar vicdansız olmayın 😥😥

önce (9,222 puan) tarafından
+1

Birde yaprak sarıp mantı baklava açsın tamamdır eeee hizmet hürmet şart 🤷‍♀️

önce (3,735 puan) tarafından

djdhahxhdhajajaja medeni olmak lazım di mi😂😂

@Kahvelihuzur tabi ki birde hizmet etmeyecek mi ne kadar ayıp evsiz kalmış kadincagız 😅😅

@Gözde kesinlikle öyle medeniyet gerek 😅😅

+4 oy

Sakamisiniz yaa 

Gercekten ciddi ciddi bu soruyu soruyormusun 

Allah aşkına git işine yaa 

Lan ortada firildaklar dönüyor 

Hala bizde kalacak haksizmiyim diyorsun 

Olmadi 3unuz aynı yatakta yatın bari kardeş kardeş 

Tövbe yaa

önce (2 puan) tarafından

Pardonda eşim beni haksız duruma düşürüyor haksızsın diyor yardıma muhtaç birine el uzatmak lazım olduğunu söylüyor ben zaten istemiyorum görümcemde kalsın olmadı para versin gitsin otelde kalsın

Eski nişanlısı eski nişanlısı bacim 

Gidip savciliga şikayet etsen bile 

Kocanin ağzına güle oynaya sicarsin ne demek gelecek 

Benim eşim bırak eve getirmeyi adını bile ansin konussun sicarim ağzına 

Sen neden bahsediyorsun bunun bi mantığı yok 

Direk kuma getiriyor işte 

+2 oy
önce (2,614 puan) tarafından

Dalge geçiyorsun herhalde. Kendi kumasini eve alacak kadar olamaz bu hayatlar ya. Burda sorun kocanın sana haber vermemesi mi arkadaşım sence ? Vallahi trolluyorsun herhalde bizi

önce (2 puan) tarafından

Pardonda ne kuması? İkisinide öldürürüm evet sorun haber vermemedi madem benimde evim banada sormalıydı

Bildiğin kuma? Evli bir çiftin evinde kadının hiç tanımadığı adamın bir süredir görustüğü eski ilişkisi olan birinin ne.isi var ?  Adam seni eski nisanlisiyla görüşerek zaten aldatmis. Kızıni bile gotusturmus. Aloooo

Buna Halk arasında kuma deniyor. Sorunların daha büyük. Burdakı en küçük sorun esinin sana haber vermemesi

Aldatmak sadece cinsel birliktelik değil. Esinin senin haberin olmadan kadınla görüşmesi çocuğunuzla vakit gecirtmesi de seni aldatma, kandırma.

+2 oy
önce (8 puan) tarafından

Bence sallamasyon 

Bence de hala diyor ki, bana sormaliydi diyor 

Bence burdakileri kekliyor yada evde canı sıkıldı vakit geciriyor

+2 oy
önce (68 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Yok daha neler

+2 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Bu soru Halis mi? Polis çağırıp olay cikarman gerekiyor farkında mısın eski sevgilisi gelmesi ne alaka ya abartmayın ben bile sinir oldum

+2 oy

Güzel hikaye bence dizi falan olur bundan ha değilse kocam olacak adam benden habersiz kızımı eski nişanlısı ile tanıştıracak hediyeler ortalıkta dolanacak yetmedi birde evime getirecek çok net konuşuyorum defederdim ve artık kocam olmazdı olay çıkarman lazım ama sen hazırlık yapacaksın gibi 

önce (1,087 puan) tarafından

Benimde kocakafalı bi karım olsa bende aynı davranırdım. Bırak boynuzu yesin s.alak...

Daha 1 saatlik üye hangi ara düşman oldunuz 

Kişisel değil mallara karşı alerjim var.... 

Bana inadırıcı gelmedi ama sen yinede öyle deme Allah imtihan etmesin 

Banada gelmedi dalga geçiyorum işte oluru yok hikayenin

+2 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Bana aşırı derecede Samanyolu filmleri gibi geldi çocukken izlerdik babannemle ahahahhahahaha merak etme bi yerden Salih karakteri çıkar bi ters bakar kocanla o kadın çarpılır alttan bi dram müziği kızını alır çıkarsın evden sen bizimle goy goymu geçiyorsun be şunları gerçekten yaşadın ve aklına gelip burda anlatmamı geldi yani gerçekten o evi eteşe vermedin bizemi yazıyosun

+2 oy
önce (22,831 puan) tarafından

Fikir sormayı geç ne alaka asla kalamaz kapıyada atılsa nolursa olsun kalamaz kocan kafayımı yemiş sen hala bana sormadı diyosun eski nişanlısı şakamı yapıyosun sorsa bile kalamaz ay şaka mı bu

+2 oy
önce (765 puan) tarafından

Şakamı bu cnm  

+2 oy
önce (126 puan) tarafından

Kızım ayıptır sorması ama acaba sen ne içtin?

Bize söyle bizde içelim bari 

Bu kadar miğdesi geniş 

Mezhepsiz olamaz herhalde 

Benim okurken migdem bulandı be 

Kusura bakma 

+2 oy
önce (5,346 puan) tarafından

Tek celsede boşanma sebebidir bu. Lamı cimi yok bunun. 

+1

Gözümden düştün İnci'm 😅 kocasının eski nişanlısı neticede.  Orada kalmayacakta nere de kalacak ?? 🙄

Gelsin bizim evde kalsın ben çok güzel toparlarım hayatını 😂 Tövbe estağfurullah ya dilerim fake posttur gerçek olamayacak kadar leş çünkü 

Kız yorumlardan belli değil mi trol olduğu 😅😅

Daha okumadım şimdi yemek söyledim onu yerken bakacağım 😄😄

+1 oy
önce (16,883 puan) tarafından

Eğer bu post gerçekse geçmiş olsun. Kocan eski nişanlısını sana kuma getirmiş. 

+1 oy
önce (11,340 puan) tarafından

Ortalığı ateşe vermelik bir durum 

+1 oy
önce (8,165 puan) tarafından

Boşanma sebebi . 

+1 oy
önce (5,088 puan) tarafından

Çok film izliyorsun galiba. Bu kadar geniş olacağını düşünmüyorum doğruysa eğer kumani eve almış oluyorsun. Ama sen dalga geçiyorsun bizimle belli ki canın sıkılmiş. 

+1 oy
önce (89 puan) tarafından

Ciddimisin sen?;asla musade etme bide hediye almis esin gizlemis belkide hizli gizli gorusuyolar

+1 oy
önce (719 puan) tarafından

Okuma gereği duymadım bile . 

Zamanım kıymetli. Saçma sapan trol hesaplarla uğraşamam! 

+1 oy
önce (1,360 puan) tarafından

Üzgünüm ama elif abla elif anne olmaya niyetli

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 577 göst.
0 oy
6 cevap 194 göst.
+4 oy
38 cevap 1,234 göst.
22 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy