Temmuzun sonu için eşimin iş arkadaşı tatil planı kurmuş ailesiyle gidicek ve eşime sende karınla bebeğinle gel demiş. Eşimde gerek yok çocuk yolda hastalanır başımıza iş alırız demiş. Kısaca beni annemlere gönderecek ve kendisi Karadenize "kafasını rahatlatmaya" gidicek. O eski sevgili olayından sonra çok değişti ne desemde faydası yok. Hep uyurken sarılırdı gülümserdi şimdi tüm gün somurtuyor sadece bebekle ilgileniyor. Ne yapsam düzelir kaç defa dil döktüm konuştum ama değişen birşey yok(
Bizim Karadenize gelmemizi istemiyor bebeğin hastalanacağı bahane sadece bunu anlıyorum. Gitme desem gurursuz ben olucam, git desem herkes nasıl kocanı yanlız bırakıyorsun diyecek
Canım acaba eşin ile birlikte evlilik terspistine mi gitseniz acaba?
Çünkü herhangi bir erkeğin kaldırabilecegi şeyler değil bunlar
Keşke evlendiğin zaman numaranı degistirseydin
Ama bilememissin
Eşinin arkadaşı ne güzel demiş
Karını da al çocuğunu da al gel diye
Eşin sap gibi oraya giderse tek başına bu doğru olmaz ki
Sen esisin senin yanında gitmen doğru olur.
Sana guvenmese seni evde tek başına bırakıp gitmez.
Kızım esine zaman tanı biraz tamam senin suçun yok ama
Üstüne gitme
Sindirmesi lazım biraz
Erkekler bizler kadar duygusal değil
Sert ve katı olur
Bak hem kendine zaman tanı
Hem esine.
Bak bebekle ilgili herhangi sıkıntın olursada gel buraya yaz illa birisi yardımcı olabilir yani
Ben burdaysam bende yol yordam gösteririm kızım.
He eşin illada ben tek gidecem derse de bırak gitsin en son nokta
Belki uzak kalmak ikinizede iyi gelir nerden biliyorsun.
Gitmek için direnmiyorum biliyorum ki gitmeyecem
Bugün bebeğimin 40ı uçtu misafirler gittikten sonra artık tek başına kalabilrisin dedi gitti
Nasıl düzelicez??
Kızım karşına alıp ikinizinde konuşması lazım
Tamam olmuş bir şeyler istemsizce
Eşine tüm gelmişini gecmisini neler hissettiğini anlatman lazım
Ya biraz zaman tanı gülüm
Bırak gitsin
Cocugunuz var
Kafası rahatlasın
Siniri gectimi geri gelir
Sabırlı ol ve bekle
Baska yere gitme
Erkek gider normaldir hepimiz yaşadık bunları
Ama kadın evden giderse hiç iyi seyler konusulmaz
Ben açık dobra insanım
Sana düşen yeni bebeginle sarılıp
Süt kokusunu içine ceke ceke huzurla uyumak ve dua etmek
Üzülme sütün kesilmesin
Geri gelecek yavrum ömrü billah orda burda yaşayamaz.
Hangi erkek dışarıda kalır güzelim.
Ya annesine gitti yada akrabasına
Sen sıkma o canını
Bebek hisseder huysuzlasır
Tamam mı bitanem.
Önceki postunu okudum. Eşin senden uzak kalmak için böyle bir yöntem kullanıyor bence. Belkıs e arkadsslariyla bile gitmeyecek. Bence coook ciddi bir konuşma yapmalısınız. Bu şekilde evliliğimize devam edemeyiz. Oturalım konuşalım diyerek eşine tüm yaşadıklarını tekrardan anlat. Gönlünü almaya çalış Karadeniz gezisinden daha önemli bu konu
Söyledim bin defa söyledim yarım yamalak dinliyor bağırıyorum beni dinle diye gözleriyle rencide ediyor hem suçlu hem güclüsün diye susmak zorunda kalıyorum. Evin içinde yabancı gibiyiz hatta hiç konuşmuyoruz sadece konu bebekten olunca konuşuyor şuan evde bile değil ve nereye diye sorduğumda cevap bile vermedi. Ne konuşayım ben bu adamla
İşin zor. İnşallah feraha çıkarsınız.
Sen sanki adamı aldatmış gibi neden alttan alıyorsun ki. Ben senin hikayeni biliyorum. Tamam eski sevgilin aradı da durumu acıkladin. Alttan alırsan sanki bir şeyler yapmışsın gibi olur. En iyi savunma saldırıdır derler. Üste çıkacaksın tabiki
Anlatıyorum anlamıyor gözünde onu aldatmışım gibi görüyor ama böyle değil
Ben kendimi mesaj yazaram daha iyi ifade ediyorum.Bence sende bir mesaj yaz icini bosalt ban sana son kez aciklama yapiyorum bir dahada konusunu acmiyacam cunki benim bir sucum yok hayatimda yalniz sen varsin yalniz seni seviyorum ister inan ister inanma bu boyle.Diye bir mesaj yaza bilirsin.Her gorduyun yerde o konuyu acma kendini suclu gibi davranma.Herkesin hayatinda oluyor eski sevgili keske zamaninda esine soyleseydin bir iliskin oldugunu ve numarani deyistirseydin olan oldu artik bundan sonrasina bakmak gerek
Elime mikrafon alıp anons yapsam bile takmayacak durumda biliyormusun.. Bugün bile yanlız bıraktı artık 40nız çıktı ysnlız kalabilirsin diye. Nereye gitti onu bile söylemedi. Nasıl düzelicez?
Benim için gereksiz uğursuz biriydi o yüzden adını bile anmak istemedim. Onunla doğru düzgün sevgili bile olmadım
Ben olayları şimdi okudum da o adamı aradım ağzıma geleni söyledim diyorsun nedennn nedeen, eşin bunu biliyor mu peki ?
Direk engelle eşine sormana gerek yok numaranı değiştir gitsin neden hala muhatap oluyorsun ki adam bunu öğrenirse daha çok kızar
Sende artık kendini anlatmaya çalışma akışına bırak surat asma bir şey sorarsa cevap ver okadar, bu şekilde daha fazla tepene biner, çocuktan yola cıkarak yakınlaş ağlarken Al babası seni istiyormuş falan de hani baba hani baba vs de, sohbet açmaya çalış cocukran yola cıkarak bugün şunu yaptı bunu yaptı gibisinden
Birşey yapmıyorum ki yoruldum artık kendimi ifade etmekten. Bugün bebeğin 40ı uçtu mşsafirler gittikten sonrada oda gitti kendin yanlız kalabilirsin diye. Nereye gidicek onu bile söylemedi. Zoruma gidiyor görmezden gelinmek
1,489,973 soru
24,351,459 cevap
346,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın