0 oy
287 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,283 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Ben iki katlı müstakil evde oturuyorum. Üst katta ev sahibi oturuyor. Yukardan sifona bastıkları anda evin içi leş gibi lağım kokuyor yani bildiğin sanki evimizin ortasına s.iciyorlar. banyo giderine silikon kapak aldım onu koyunca az çok farkediyor ama banyo yapınca mecbur çıkarıyorum o arada yine basıyorlar ben öğürmekten bir hal oluyorum. Zaten hamileyim. Neden olur bu eşi tesisatçı olan falan var mı aranızda? Eşime dedim artık doğumdan sonra tasinalim ben dayanamiyorum diye. Şimdi tamam dedi ama o zaman gelince kesin yan çizer 

Kapının girişi ayakkabı kokar. Köpekleri var o giriyor girişe o kokar. Valla bıktım ev sahibi olunca bişey de denmiyor 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (709 puan) tarafından

Gidere U boru takmak gerekiyormuş

-Reklam-
0 oy
önce (3,789 puan) tarafından

ev eskiyse daha çok kokuyor. 

ben 15 katlı binanın en üst katında oturuyorum bizde bile oluyor bazen🤦🏼‍♀️

önce (1,283 puan) tarafından

Cidden mi ya. Üstten sifona basınca kokuyor aslında. En üstte olunca nasıl kokuyor ki

valla geçen deli oldum. yan binamız boş, eski lojman diye 4 senedir boş. tıkanmış yağmur suyundan falan bodrumu, 1 kat boyunca su dolmuş. aynı kanalizasyona bağlı 5 bina, bizimki de içinde. alttan su sızmaya başladı. depoları boşalttılar lağım olmasın diye düşün. neyse geldi belediye çekti suyu falan ama mutfağının giderinsen bile bk kokusu geliyordu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

Off çok kötü yaa 🥹🥹

önce (8,930 puan) tarafından

bizdede oluo havalandirmadan gelio sanirim . 17 kat 160 daireli binada oturuyorum. ruzgarin esme yonune bagli  heralde les oluo havalandirma arada bi aksma 4 gibi 5 gini oluo . bide sabah 8 civari. diyeorum herkes ayni andami sicio napiosa😂😂 bizim bitek banyonin havalandirmasindan gelio. delikten giderden tuvaletten dus giderinden falan degil. direk havalandirmadan gelio o koku

bizim giderden geliyor ya🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ o boş bina mahvetti bizi. hakim savcılar lojmanıydı, yeni yere taşındılar bomboş kaldı ilgilenen bile yok. hayvn barınağı gibi oldu. sivrisinek yuvası🤦🏼‍♀️ allahtan birileri dadanmıyor. 

0 oy
önce (250 puan) tarafından

Bizimde öyle benimde ev sahibimden geliyor resmen odalara bile geliyor bir çözüm bulamadım eşimi ikna ettim Ocak ayı gibi tasinicaz inşallah 

Hadi inşallah ya. Gerçekten igreniyorum artık 

önce (250 puan) tarafından

Bende öyle gerçekten çok iğrenç oluyor bende hamileyim gidene hemen aniden kapatın diyorum biri görmek için kapıyı açsa anlık bı durum yani hemen pencere açıp kapıyı kapatıyorum 

0 oy
önce (1,281 puan) tarafından

Havalandırmayı hiç açma ordan geliyor o koku. Bizimde aşağıda ne parfüm sıkılsa bizim eve doluyor kokusu iğrenç yoğun ben kapatıyorum arada eşim açıyor diyorum açma ya sigara kokusu yemek kokusu hepzi banyodan geliyor

Havalandırma yok ki müstakil 2 katlı ev

0 oy
önce (4,533 puan) tarafından

Bizde de yağmur yaginca lağım kokusu sariyor evi. Otomatik deodorant difuzor aldim, eh birazcik kurtarıyor 

Ben de çubuk koku aldım ama ikisi karışınca daha kötü oluyor sanki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 274 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 616 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
29 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,066 soru

24,011,342 cevap

327,797 kullanıcı

...