0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,141 puan) tarafından
Oructan mıdır anlamdım Yumuşatıcı kokusu yemek kokusu hepsi midemi bulandırıyor. Dün test yaptım negatif cıktı eşim de aclıktan dşyor ama iftardan sonra da aynı yani. Benim gibi olan var mı oruc tutarken normal mi böyle olması? Test negatif ama korkuyorum yinede 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamileyken yumuşatıcıdan kokusundan çok midem bulanıyor du belki hamilesin kan ver 
(7,141 puan) tarafından
Testte silik cizgi bile cıkmadı ilk hamileligimde de böyle kokudan rahatsız oldugun cok oldu testlerim silik çizgiyle pozitif cıkmıştı yani şimdi bomboş hiçbirsey cıkmadı. Hamile olup da cıkmama gibi Bi ihtimal var mı ki. Kan vermekten biraz korkuyorum da
tarafından
Geç dollenmi mi ne o olabilir teste çıkmayıp kanada sonuç pozitif olan çok insan var
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Gecikme var mı :/
(7,141 puan) tarafından
Kız ben kendimi bildim bileli adetim düzensiz o gecikme her zaman var bende
(12,521 puan) tarafından
O zaman bekle ve gör ☺️
0 oy
tarafından

Yok bende tam tersi oluyor akşama kadar her gördüğümü canım çekiyor tabii orucu açıp suyu içince hiçbişey yiyemiyorum :D

(7,141 puan) tarafından
Kokusuz şeylere içim gidiyor da koku oldugu zaman sıkıntı :D
0 oy
(780 puan) tarafından
Ay ben hamileyken öyleydim bırak herşeyin kokusunu kendimden bile tiksinmistim günde 3 kez duş alırdım o derece herşey kötü kokardı 
(7,141 puan) tarafından
Sorma valla aynı ben. Midem kendilgilnden bulanmazdı hiç ama Bi koku burnuma gelse hemen midemdekiker agzıma gelirdi her kokudan rahatsız olurdum
0 oy
(1,856 puan) tarafından

Ben hamileyken resmen tum ev kokuyordu bana surekli ev havalandiriyordum kisin bile:) dogum yaptim da bi oh çektim. 

(7,141 puan) tarafından
Benim de hamileligim öyle gecti şimdi de o yüzden hamile olmaktan korkuyorum :(
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Koronadan sonra oldu bende o

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 381 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde akcakus (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu