Watsapta arkadas grubundan dışlandıgımı hissettim bende gruptan cıktım ama çok zoruma gidiyor hepsi benim sayemde tanıştı ve beni devre dışı bıraktılar siz olsanız intikam alır mıydınız ne yapardınız? Bu arada dışlanma sebebim de kıskançlık asla beni çekemediler...
Neyini kıskandılar mesela seni böyle düşündüren ne merak ettim intikam almak kısmını ciddiye almıyorum kusura bakma saçma bir düşünce
Benim bünyede çok kıskançlık yok elhamdülillah hafız olanları kıskanıyorum sadece o yüzden çok bir cevabım yok 😅 sen söyle istersen
Valla aynısı bankada oldu bende onların yaptığını yaptım herkes hak ettiğini alır intikam falan boş
Kadın milletinin hepsinin parmağında tek tas yüzük olsun birinin taşı diğerlerinden büyük diye onu bile kıskanır hep öyleleri denk geldi bana
Neyini kıskandılar canım
Öyle insanların çıkması bilemeyeceğim hani nedir ne değildir de varsa da öyle insan ona göre mesafeni koyarsın ya da konuşmazsın şart değil böyle insanlarla arkadaşlık kurulması
Ne intikamı kız birak seni istemeyeni sen hiç isteme ne diye zorluyorsun boşver demekki gerçek arkadaş değillermiş
İnsanın zoruna gidiyor
Neden seni kiskansinlarki ne üstünlüğün var hayatim
Mesela hepsi kilolu
Ne jdjsjd ne alaka
Hakkaten kel alaka
Zaten çıkmışsın.fazladan birşey yapmana gerek yok.
Çıkmak intikam almak mı oluyor:@
Öldürme planları yap hemen😳😳
Seni takmayani sen niye takiyon bacım amannnn
Bana yanlış yaptılar
kimseyi intikam alacak kadar benimsemiyorum😅
Sürünsünler yine de
Nasıl sürünecekler 😂😂😂ay Allah. Çok mu dizi izliyorsun sen 😂
Bu saatten sonra kimseyi tinlamam. İntikam almaya da uğraşmam.
Ben tren gibi geçerim onlarda ÖKÜŹŹ gibi bakarlar 😜
Bosver takma
Dışlanmak kötü birşey insan üzülüyor ama intikam almak saçma yani ben almam
Evet hemde ne kötü Allah o grubu onlara da bozdursun
Mesafe koyarsın ama intikam gereksiz.
Seni neden kıskansınlar ki ? Bişey söyleyip devamını getirmiyorsunuz intikam ne alaka boşver gitsin
Boşver takma derim
Hiç işim olmaz ben böyle durumlarsa kendimi geriye çekip sadece insanları izliyorum😂 yani gruptan da çıkmıyorum dahilde olmuyorum en son aşama da gruptan çıkarım o saatten sonra da işim olmaz açıkçası. Bir de intikam ne alaka ilkokul öğrencileri gibii arkadaşlarla tartışınca onları kıskandırmaya mı çalışacaksın çok komik duruma düşersin
1,465,812 soru
24,021,310 cevap
328,232 kullanıcı