0 oy
156 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (58 puan) tarafından

Cumartesi kizimla beraber ucak yolculugu yapcaz insallah ama biraz tedirginim insanlar rahatsiz olurda laf atarlar tepki görürüm diye cünkü cok gördüm ve sahit oldum malesef. Siz hic böyle bir olay yasadiniz mi merak ediyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,187 puan) tarafından

Son 4 yıldır 2 3 ayda bir uçakla seyahat ediyorum bunun 1 yılı da bebeğimle geçti. Cok fazla uçakta ağlayan bebek gördüm ama hiçbir zaman uyarildiklarina şahit olmadım hatta tam tersi bütün uçak seferber oluyoruz ne yapabiliriz diye. Çantasından meyve çıkaran oyuncağını paylaşan şarkı söyleyen bir cok şeye şahit oldum. Hatta son yolculukta yine bebeğimle yalnızdım sonlara dogru oturmaktan sıkıldı yanımda oturan dedi aldi biraz ayakta durdu bir iki adım yürüdü rahatlasın diye. Bundan 2 sene önce de benim yanıma cok yorgun bir çift oturmuştu 3 aylik kadar da bebekleri vardı cok uykuları var ama bebekten dolayı uyuyamıyorlar ben de yalnızdım siz biraz uyuyun ben çocukla ilgilenirim dedim bana bırakıp 1 saat falan uyudular ben de mamasını yedirip uyuttum. 

Size tek tavsiyem relax davranın siz stres yaparsanız cocugunuz bunu hisseder ve sizden cok stres yapar. Yapacak bir sey yok ağlayabilir cocuk bu ne istiyorsa onu yapin kalkmak isterse kalkıp yürüyün koridorda yanınıza bol bol oyuncak değişik şeyler alın keyfini çıkarın 

önce (163,285 puan) tarafından

Yaa okulların açık oldu tarihler biletler Belçika'da bu fiyatlara ama işte okul açık ve gidilmiyo okul tatillerinde fiyatlar duble oluyo

Evet benim de dikkatimi gecti özellikle okullar tatilken fiyatları artırıyorlar 🤦🏻‍♀️biraz daha buyusunl3r kendilerini idare ederler siz tek kacarsiniz 😅😅

önce (2,662 puan) tarafından

Uçakta ayağa kalkmak yasak değil mi 

Sadece uçak kalkarken ve inerken yasak kalan zamanda kalkabilirsin

önce (163,285 puan) tarafından

Yoo yasak değil aynen kalkış iniş ve turbulans anında yasak

-Reklam-
0 oy
önce (518 puan) tarafından

Bende bindim bebekle agladigida oldu çocukların ama uyarılma gibi bişey söz konusu olmadi öyle biseye hakları yok

0 oy
önce (14,765 puan) tarafından

Kim uyaracak kız bebek bu ben beş senedir gidip geliyorum ağlıyor da bebeğim

0 oy
önce (18,322 puan) tarafından

Şükür ben çok sorun yaşamadım kızım çok huysuz değil ama kimse bişey demez dememeli de anne zaten gergin mahçup oluyor bu durumda sadece son ucusumuzda bebek sayısı fazlaydı ve hepsi huysuzdu önümüzde de bir teyze oturuyordu uçaktan inince kızıma sen ne kadar uslu durdun alıp sevesim geldi demişti ben eline telefon yiyecek falan veriyorum durması için 

0 oy
önce (2,419 puan) tarafından

Bende perşembe günü gideceğim uçakla. Bende düşünüyorum nasıl geçecek diye. Ama insanları düşünmüyorum kendimi düşünüyorum. Çok hareketli kızım 10 aylık yeni yeni yürümeye başladı nasıl zapt edeceğim uçakta daracık alanda diye. Bebek olunca pek tepki göstermiyorlar azcık oflayıp poflarlar en fazla. 

0 oy
önce (3,920 puan) tarafından

yok almadım, ha şansıma benim kız uyudu. çok bebek vardı uçakta, aileler koridorlarda geziyorlardı. kimsenin de uyardığın görmedim. 

korkup ağlayabilirler normal daracık yerde oturuyoruz bi de

0 oy
önce (16,942 puan) tarafından

Kimseden uyari almadık tam tersi biz çocuğumuzu uyardiğimiz için bize tepki gösterdiler. Rahat bırakın çocuklari, çocuk sesinden rahatsız olmuyoruz diye. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 511 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (266 puan) tarafından soruldu