Son 4 yıldır 2 3 ayda bir uçakla seyahat ediyorum bunun 1 yılı da bebeğimle geçti. Cok fazla uçakta ağlayan bebek gördüm ama hiçbir zaman uyarildiklarina şahit olmadım hatta tam tersi bütün uçak seferber oluyoruz ne yapabiliriz diye. Çantasından meyve çıkaran oyuncağını paylaşan şarkı söyleyen bir cok şeye şahit oldum. Hatta son yolculukta yine bebeğimle yalnızdım sonlara dogru oturmaktan sıkıldı yanımda oturan dedi aldi biraz ayakta durdu bir iki adım yürüdü rahatlasın diye. Bundan 2 sene önce de benim yanıma cok yorgun bir çift oturmuştu 3 aylik kadar da bebekleri vardı cok uykuları var ama bebekten dolayı uyuyamıyorlar ben de yalnızdım siz biraz uyuyun ben çocukla ilgilenirim dedim bana bırakıp 1 saat falan uyudular ben de mamasını yedirip uyuttum.
Size tek tavsiyem relax davranın siz stres yaparsanız cocugunuz bunu hisseder ve sizden cok stres yapar. Yapacak bir sey yok ağlayabilir cocuk bu ne istiyorsa onu yapin kalkmak isterse kalkıp yürüyün koridorda yanınıza bol bol oyuncak değişik şeyler alın keyfini çıkarın