Kızlar ev alacaktık dolandırıldık bizden başka 25 30 kişi daha dolandırılmış kişi şuan hapisde ama cinayetten dolandırıcılık davası daha görülmedi 5ay oldu savcı dellileri toplıyor hiç dolandırılıb kaptırdogı parayı geri alan duydunuzmu
Admain üstüne zimmet varsa alirsinizda yoksa neyi alcaksiniz oducem dese ne olcak hapisten çıkana kadar sizin para degeri bitti gitti geçmiş olsun
Hapisten çıkması mümkün değil kardeşini öldürdügü için agırlaştıeılmiş mübet istenmiş inşallah varıdır bilmiyoruzkı ama ailesi zengin ama onun borcunuda ilgilendirmez diye düşünüuoeum
nasi becerdiniz canim ev icin dolandirilmayi anlamadim . merak ettigim icin soruyorum. ev alirken tapuda islemler yapilirken ayni anda oara gecer hesaba. onceden mi para verdinizki
Evet biraz karışık kişi tokinin evini satıyor muş gibi davranıb senet imzaladık devir 1sene sonra olacaktı yani bizden öncede bir sürü kişiyi dolandırmış devirin zamanı gelmediği için haberdar olmamışlar biz senet imzaladıktan sonra kardeşini öldürdügü için ortaya çıktı yoksa daha kim bilir kaç kişiyi daha dolandırırdı
ay kotu olmus ya. valla guvenmemmek gerek kimseye.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama adam zaten hapiste Eğer üzerine bir şey yoksa almanız çok zor zaten hapis yatmayı göze almış bir 10-20 yıl daha yatar Böyleleri
Teşekkürler canım arabalardan pek anlamam altında arabası vardı aileside çok zengin tabi ama kendi üstüne ev varmı tabi onu bilmiyorum zaten agırlaştırılmış mübet almışda inşallah hakkımızı almagı Allah nasib eder
amin amin işinin kolay olması için sadaka ver Allah kolay etain
Amin Allah razı olsun hep veriyorum Allah kabul ederse
Eder canım sen verdikten sonra duan et ne niyetle verdiğinde söyle
nasi oldu ki yani nekadar para kaptirdiniz? benim bildigim ev alirken tapu islemleri yapilirken parayi odersin ayni anda es zamanli odenir. oncedenmi vwrdiniz siz naptiniz parayi
Bende merak ettik ne kadar paranız gitti?
1,502,322 soru
24,529,785 cevap
359,927 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın