Bitane Allah'a şükürler olsun 6 yaşında kızım var.
8 haftalik hamileydim bugün gelişiminin 6 haftada durduğunu öğrendim kürtaj dedi doktor bununla birlikte 4. Kurtajim çok üzgünüm çok 😔 :((
Öncelikle senin adına çok üzüldüm. Hiç çocuğun olmasa tamam bir şey demezdim ama bu kadar kürtajla birlikte doğacak çocuk da sağlıklı doğmayacakti belki de. Bence çocuk fikrinden Vazgeç. Olmuyorsa bir sorun vardır. Yani ben olsam cesaret edemezdim. Bunca kürtajdan sonra düşük olmasa bile Allah korusun bir engeli vs olursa o zaman da vicdan azabı çekersin.
duygularima tercuman olmussun . dort kez bu sekilde yazmaya niyetlendim vazcaydim.olmuyosa vardir bir hikmeti. bukadar yana yakila istemelik bi durum yokki saglikla buyusun otekisi
Kelimelerimi çok secerek kullandım ama gerçekten öyle. Umarım hakkında hayirlisi olur.
Yorumun biraz insanın kabullenmesi zor bir yorum fakat haklılık payın var. Hemde çok. Benim de bir kürtajın var. İkincisinde 8 haftalıkken kahverengi ilk oldu. Eğer buda gitseydi üçüncü fikrine nasıl alisirdim bilmiyorum. Belki cesaret ederdim ama yinede geberirdim doğana kadar merakta üzüntüden
Kullandığımız ilaçlar yediğimiz içtiğimiz her sey vücutta toksin olarak birikiyor bence vücut temizliği icin bir hacamat yaptırin yumurtaliklar icin de yaptirin benim de 2 kaybim olmustu hacamattan sonraki ay hamile kaldim.
Hamile kalıyorum sorun hamile kalmam da değil ki 6 ila 14 haftalık oldu mu kalp atışı duruyor maalesef
Ben de 1. Bebegimi 8 haftalikken 2. Bebegimi 4 haftalikken kaybettim hacamattan sonra saglikli bir gebelik yasadim. su an bebegim yanımda uyuyor sukur
😭Canım allah rahmet eylesin.
Çok geçmiş olsun
4 kayıp bana normal gelmedi , araştrldi mi Nye oluyor
Iğne fln kullnyo mydn
Belki de kan pıhtılaşma si vardr
Evet tedavi gördükten sonra hamile kalır kalmaz oksapar kullan dedi onu kullaniyordum pıhtılaşma için. Ama Rabbim nasip etmeyince de kulun elinden birşey gelmiyor
Ama dozajı mi az geldi. Bazen dozaj az geldiğinde de düşük olabiliyor
canım genetik test yaptılar mı
Evet yapıldı bütün testler hepsi temiz çıktı. Sadece hafif pıhtılaşma var onu da kadın doğum doktorun uygun görürse iğne verir dedi. Onu da zaten gebe oldugumu ogrendigim ilk gunden kullanmaya başladım
Ay çok geçmiş olsun canim demekki genetik sıkıntı oluyor yas g3ctikce yumurta kalitesin9lsun azalıyor Buda böyle sonuçlar doğuruyor..
Tupnbebek biraz daha çözüm olabilir sizde
Iste sağlıksız gebelik canim yas ile ilgili değil bazende sağlıksız sperm yumurta üst üstte denk gelmiş size aallah sağlıkla nasip etsin.bende bir kurtaj 6 kimyasal geçirmiştim
6 düşük mü var sizin ?
Düşüklerden sonra sağlıklı çocuğunuz oldu mu acaba?
Evet canim suan 6 aylik oğlum var hemde 5 sene sonra gelsin hemde yas 46😁 profilimdeki bebek benim cocugum
Ayy maşallah sübhanallah rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Amin canım hiç üzülme olmuyor sa vardır sebebi rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Çok üzüldüm canım kendini üzme diycem ama yersiz bir teselli bende 5 hamilelik geçirdim hepsi dursaydı 7 çocuğum olacaktı ama sadece 2 kızım var Allah onlara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin diyorum yaşın kaç bilmiyorum ama rahmini dinlendirmeden tekrar denemeni tavsiye etmem naçizane fikrim
27 yaşındayım çok teşekkür ederim. Kurtajimdan 2 yıl sonra denedik rahim toparlansin diye kızım için istiyorum ikinci çocuğu herkesin kardeşi var benim yok sıkılıyorum diyor nerdeyse her gün kardeş konusunu açıyor sırf onun mutluluğu için bile olsa risk alıp hamile kalıyorum ama Rabbim nasip etmeyince kulun elinden bir şey gelmiyor
Daha zamanın çokmuş sıkma canını stres yaparsan hamile kalmanda zorlaşır
Geçmiş olsun canım Allah kızına sağlıklı ömür versin kafana takma hayırlısını iste hep Allah'tan kızınla teselli bul inşallah 🌹
Allah razı olsun.. teşekkür ederim
Kan uyuşmazlığınız var mı eşinle acaba canım ? Bir sorun var ki hamile kaldıkça düşüyor.
Evet var ama onunla bir ilgisi olmadığını söyledi doktor. Tek neden pıhtılaşma dedi
1,465,812 soru
24,021,310 cevap
328,232 kullanıcı